Kızlar benim konuştuğum bir çocuk vardı. Normalde 2 gün sonra buluşacaktık ama bana akşamında bana dediki "yarın sabah 3 4 aylık seyire gidiyoruz" eve gitmeye bile vakti olmamış ihtiyaçlarını ordan almış. Yalan söylüyor olabilirmi? En azından bi 3 4 gün önceden haber vermezlermi? Bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatabilirmi kafam çok karışık
Güncellemeler
1 yıl
(Arkadaşlar cevap verenler nereden bildiklerinide söyleyebilirmi😔)
DENİZ ASTSUBAYLARI aniden uzun süreli seyire çıkarmı?
Askeriyede tatbikatlar yıllık plana göre uygulanır gidilecek yerler önceden bilinir özel durumlar olurda 1 hafta öne ya da sonraya çekilebilir. Hangi askeri birliğin nereye ne zaman gideceği ne kadar orada kalacağı ve ne zaman geleceği bellidir.
Buna göre erzak yakıt silah cephane hazırlığı yapılır. Hadi yarın şuraya gidiyoruz diye bir ani karar olması savaş ya da saldırı altında olunduğu zaman olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Genelde çıkarlar gadası
Eminmisiniz
Askeriye de plansız hareket olmaz eğer bir seyir olacaksa önceden haberi ve hazırlığı olur
Ne kadar önceden haber veriliyor?
Güzergah ya da rotaya göre 1 ay önceden haber verilebilir minimum 15 gün
Askeriyede tatbikatlar yıllık plana göre uygulanır gidilecek yerler önceden bilinir özel durumlar olurda 1 hafta öne ya da sonraya çekilebilir. Hangi askeri birliğin nereye ne zaman gideceği ne kadar orada kalacağı ve ne zaman geleceği bellidir.
Buna göre erzak yakıt silah cephane hazırlığı yapılır. Hadi yarın şuraya gidiyoruz diye bir ani karar olması savaş ya da saldırı altında olunduğu zaman olur
seyir füzesi görevi aldıysa çıkar
Sadece lübnana gideceklerini biliyorum
öyle bise yok yalan inanma
Yorumların yarısı çıkar diyor yarısı çıkmaz diyor kafam daha da karıştır. Siz donanmadamı çalışıyorsunuz nasıl oluyor bu işler açıklayabilirmisiniz
Denizcilerin yeri belli biyere gitmezler her denizcinin mıntıkası belli güvenlik alanları belli
Nasıl yani hiçmi seyire çıkmıyorlar
Rotalarindan sorumlu her denizci bir olay olursa sınırdaki denizciler mudahele eder
Cıkar
Başınıza geldimi daha önce eminmisiniz of herkes farklı cevaplar verdi kafam çok karıştı
Evet çıkar
Herkes yorumlarda farklı cevaplar veriyor kafam çok karıştı. Eminmisiniz çıktıklarına birazdaha detay anlatabilirmisiniz