İbb halk ekmeğin poşetlerinin sürekli yırtık olmaya başlaması?

Ekmeğe yüzde 100-200 zamlar yapmaları yetmedi, gramajı 300 gramdan 250 grama düşürmeleri de yetmedi bir de üstüne yırtık poşet vermeye başladılar. Kalite hızlı şekilde aşağıya düşmeye başladı.

Metrolar mercedesti, saçma sapan metrobüsler geldi. Ses çıkarmadım yerli araçlardır diye. Kötü de olsa fırsat verelim diye.

Yürüyen merdivenler sürekli çalışmamaya başladı. Ve tamir de yapılmıyor kısa sürede. Amaaan insanlar yürüsün daha sağlıklı deyip buna da göz yumdum. (Ki bazıları zaten gün boyunca çalışıp yoruluyor, üstüne daha fazla yürümeleri de mantıklı değil)

Ücretsiz ve sınırsız wifi, önce sınırlı oldu sonra tekrar sınırsız, ayrıca araya uygulama koyarak internet olmadan internete giremememize neden oldular.

Yeni yapılan İbb kütüphanelerinde excel, wordpad kaydedemiyorum ve bunu flasha atamıyorum. Görevliye söylüyorum 153 ü ara diyor. 153 ü arıyorum işe yaramayan şikayet kaydı oluşturuyor. Kaç kere aradım hiçbir şey değişmedi. Yönetici izni gerekiyor pc de. Onu da alamıyorsun.

Bütün bunlar yetmezmiş gibi bir de feminizme (erkek düşmanlığına) destek oluyor Ekrem İmamoğlu. Son 2 seçimde de Ekrem İmamoğluna oy verdim. Ve Chp ye oy verdim. Akp ye oy vermememin nedeni ekonomiyi berbat etmesi ve çıkardığı erkek düşmanı yasalar nedeniyle. Akp nim feminizm anlamında Chp den hiçbir farkı yok. Bari Chp ye vereyim de en azından ekonomiyi düzeltsin dedim. Bir de solcu, laikçi bir aileden geliyorum. Dolayısıyla bunun da etkisi var.

Kafam karıştı biraz. Ama açık konuşayım İmamoğlundan memnun değilim. Bir sonraki seçimde sandığa gitmeyeceğim. Gidersem de LDP ye falan oy atarım.

Ben Türkiye’yi koalisyonların yönetmesi gerektiğini düşünüyorum. Tek partiye vermeyecen yetkiyi. Bu ülkeyi yönetebilecek zekada kimse yok şu anda bence.

Atatürk’ün partisi neden bu hale geldi?