Hamburgeri kahvesi suyu yiyeceği temizlik ürünleri birçoğı gerçekten sağlığı büyük ölçüde tehdit ediyor. Boykot brni büyük ölçüde uyandırmıştı. Ne olursa olsun ben sırf Filistin'e yapılan alçak saldırılardan dolayı boykot ediyorum. Ya siz? Leve palestine
Boykot sayesinde bir çok ürünün kötü yanlarını öğrenme fırsatınız oldu mu?
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ben boykot yapıyorum. Ailem ve çevrem de yapıyor. Siyonistler, faydalı ürün satmazlar bize zaten.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ne mutlu size
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Boykot dediginiz urunleri almadim muadilleri les gibi gecen fair diye bi dondurma yedim kusacaktim algida neree o nere evet boykot yapiyorum ama asla o hamburgerin deterjanin cikolatanin yerini tutacam kalitede bi alternatif yok sizde bunu kabul edin!
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Algıda mı yahu algidanın nesi kaliteli. Biz ailecek gayet başarılı ürünlere ulaştık. Temizlik ürünleri olsun yiyecek içecekler olsun evde aynı paraya daha güzel şeyler yiyoruz.
O fair midir nedir o zıkkımı yiyorsan sende zevk yok demektir kusacaktım derken mübalağa etmiyorum. Bi tek bingo iyi. Ne dis macunu ne hamburger markasi ne kola asla boykot urunler kadar kaliteli degil. Bunu boykot yapan birisi olarak soyluyorum her seyin iyisini onlar uretmisler. Neden inkar ediyorsunuz. Gecen avmde bu tavuk zincirine gittik tavukburger nugget falan eger bitirdiysem ne olayim igrencti... camasir suyu bile yok tuvalet tasim sarardi
Fairi bilmiyorum daha çok Maraş'tan gelen markasız tanıdık yerlerden dondurma alıyorum. lezzetini tartışma konusı bile yapamayız. Dışarıda yemek yeme konusuna gelirsek restoranlarda çalışmış biri olarak dışarıda çok çok aç kalmazsam sağlığım için şu bile içmem. Temizlik ürünleri olarakta iyi araş tırın. O boykot ürünlerini bıraktığımızdan beri doğal ürünlere yöneldik ve bu sayede evde babamın bronşit inin azaldığını bile farkettik. Evimiz mis gibi tertemizde yani.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben boykot yapıyorum. Ailem ve çevrem de yapıyor. Siyonistler, faydalı ürün satmazlar bize zaten.
Ne mutlu size
Boykot dediginiz urunleri almadim muadilleri les gibi gecen fair diye bi dondurma yedim kusacaktim algida neree o nere evet boykot yapiyorum ama asla o hamburgerin deterjanin cikolatanin yerini tutacam kalitede bi alternatif yok sizde bunu kabul edin!
Algıda mı yahu algidanın nesi kaliteli. Biz ailecek gayet başarılı ürünlere ulaştık. Temizlik ürünleri olsun yiyecek içecekler olsun evde aynı paraya daha güzel şeyler yiyoruz.
O fair midir nedir o zıkkımı yiyorsan sende zevk yok demektir kusacaktım derken mübalağa etmiyorum. Bi tek bingo iyi. Ne dis macunu ne hamburger markasi ne kola asla boykot urunler kadar kaliteli degil. Bunu boykot yapan birisi olarak soyluyorum her seyin iyisini onlar uretmisler. Neden inkar ediyorsunuz. Gecen avmde bu tavuk zincirine gittik tavukburger nugget falan eger bitirdiysem ne olayim igrencti... camasir suyu bile yok tuvalet tasim sarardi
Fairi bilmiyorum daha çok Maraş'tan gelen markasız tanıdık yerlerden dondurma alıyorum. lezzetini tartışma konusı bile yapamayız. Dışarıda yemek yeme konusuna gelirsek restoranlarda çalışmış biri olarak dışarıda çok çok aç kalmazsam sağlığım için şu bile içmem. Temizlik ürünleri olarakta iyi araş tırın. O boykot ürünlerini bıraktığımızdan beri doğal ürünlere yöneldik ve bu sayede evde babamın bronşit inin azaldığını bile farkettik. Evimiz mis gibi tertemizde yani.
America ilk defa saldirmiyor filistine sizinde boykot akimi baslatip bi anda urunleri birakmanizda iki yuzluluk hem guclendirin hem yikmaya calisin. d
Annen baban olmasa boykotu duymaktan acız bir insanken böyle pervasizca konuşmak boyundan büyük laflar
Ne alaka onlar boykot yapıyor mu zannediyorsun 😀 umurlarında değil
Boykot ne ya, elindeki telefonu bırak o zaman
Realme kullanıyorum. Boykot ürünü değil. Çin menşei bi telefon
Çin kim peki?
Amaç mümkün mertebe yerli yoksa İsrail ve yandaşlarından alışveriş yapmamak
Elbette. boykot yapmaya devam etmeliyiz
Tüh çok üzüldüm
İsrail yok olacak tüm zerresine kadar maalesef ama bu gerç k