Chp
Akp
Mhp
Yrp
İyi parti
Hdp
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Günaydın abisinin paşası Tabii ki CHP şu an çocuğunun en iyisi olan bir parti hazne cebi iyi Parti fakat yönetimdeki insanları sevmiyorum bir şans vermede fayda olduğunu görüyorum ben de az önce kalktım paşam ya İstersen gel kahvaltı yapalım kurban olsun abisi
Bencede CHP iyi parti ama yöneticileri sevmiyorum bi tek Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlunu seviyorum afiyet olsun reis atla gel uçağa Hatay a krallar gibi yaşarsın deprem manzaralı ama Hataya gelirsen lütfen bana uğra
Evet doğru diyorsun paşam yine de Cumhuriyet kurulduğundan bu yana hiç iktidara gelmemiş CHP'ye bunları onlar yaptı onları üzen memleket bu hale geldi demelerine gülüyorum çünkü iktidara hiç CHP gelmemiştir Cumhuriyet Halk Partisi'ne Atatürk kurmuştur seçime gitmiştir Ondan sonra bayrağı diğer partilere teslim etmiş bir daha da iktidar olamamıştır ama nedense her şeyini CHP yaptı diyorlar Ama şu doğru CHP Gazi Mustafa Atatürk zamanında ülkeyi çok şey yaptı Belki de bunu yaptı diye söylemek istiyorlar da Biz anlamıyoruz paşam içimiz acıyor hala gerçekten deprem geçiren bölgelerde Depremzede arkadaşlarımıza ailelerimize Tekrar tekrar geçmiş olsun diyoruz hala acılarını paylaşıyoruz İnşallah hataya mutlaka ki ben geliyorum demiştim ya sen o mozaik otelde Dursun Bey'in orada çok kaldım ben o tarihi bir otel seni kesin de arayıp haber vereceğim Seni görmeden Ölmek yok O kadar söylüyorum Babanın annenin ellerinden öpüyorum seni de gözlerinden öpüyorum kendine çok cici bak Kahvaltını da yap
Evet zamana bağlamak yanlış olur çünkü Akp 2002de kuruldu direkt iktidara geldi Chp en başından beri olup iktidara gelememişse yönetenlerde suç inşallah Hatay bir an önce düzelir bende senin annenin ellerinden öpüyor babanında mekanı cennet olsun kapım her zaman açık tahminen ne zaman gelirsin Hataya
Evet haklısın ben Hataydayım artık Türk görünce şaşırır olduk
Hergün enkaz manzarası izliyoruz
Cevap
3Cevap
Bağımsız Türkiye Partisi.
ilgi alanimiz degil partiler siyasiler vs
Parti tutmuyorm
Bence yok.
Bencede yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?