iyi akşamlar :D
İsrail sınır komşumuz olsaydı dost elimi uzatırdı yoksa.. sizce?
iyi akşamlar :D
Şimdi hayal edin netanyahu toplantıda harita gösterdi iran suriye lübnan,
toprakları almış büyümüş
Türkiyenin sol yanında yunanistan sağ yanında bölgeleri katlederek almış israil
hemen doğuda pkk yapılanması
saklamayın yalan söylemeyin İsrail sizce ne yapardı dostluk mu kurardı bizimle yoksa doğuyu pkk ile kullanıp savaş mı açardı bize?
Siyasi ilişkiler, güvenlik endişeleri ve tarihi bağlamlar gibi unsurlar, bu tür senaryoların nasıl şekilleneceğini etkileyebilir. Genel bir değerlendirme yapıldığında, ülkeler arası ilişkiler genellikle dostluk veya düşmanlık temelinde şekillenmez; aksine stratejik çıkarlar ve ulusal güvenlik kaygıları belirleyici olur. Bu bağlamda, eğer böyle bir durum gerçekleşirse, diplomatik ilişkilerin nasıl şekilleneceği ve olası çatışma senaryolarının nasıl yönetileceği üzerine derin bir analiz ve değerlendirme yapmak gerekebilir.
chatgpt girip cevap mı yapıştırdın bu nasıl yorum teyze
Cevap
4Cevap
güzel bir atom bombası yer bütün dünya kurtulurdu.
PKK demek İsrail demek İsrail yaklaşık 15 sene içinde komşumuz olacak ve bize saldıracak o zaman onların ve içimizdeki İsrail sevicilerin haddini bildirecegiz
Filistin gibiydik şu an
Türk kimseyle arasını iyi tutmak zorunda değildir, bağımsızdır. İster ummetcilik oynar ister bati fikirleriyle hareket eder. Ne araba ne yahudisine şirin gözükmek zorunda değildir. Bu zorundaligi verecek vahsi bir toplum sinirimiza gelirse senide cephede yanimizda görmek isteriz Türk2005
Sorduğun soruyu...
gerçekçi şeyler karşısında alarm veriyor demek zihnin
hep polyannacılıkta iyi değil knk
Herkesin gerçeği kendine genç
O zaman israil etli etliye sütlü sütlüye kimse kimseye karışmasın masumluğunda ilerlerdi değil mi :D
allasen buna tüm kalbinle inanıyor musun sen
Ben seni yanlış anlamışım. Ama Türkçeni düzelt kardeşim
O kadar bölgeyi hiçbir hakkı umursamadan almış Türklerin gözünün yaşına bakmazdı
Bu başka
O kadar bölgeyi hiçbir hakkı umursamadan almış. Türklerin gözünün yaşına bakmazdı
Bu başka bir mânâ
soru başlığından ne demek istediğimi anlardın be knk
Soru başlığın zaten bambaşka bot sorun. Seçenekleri de okuyunca ( anlatım bozukluğu var) İsrail yanlısı bir karakter olduğunu düşündüm genç
İyi akşamlar
Düşman komşu
en kortukları şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?