Bak hanım, askerlikte güç değil çeviklik önemli. Amerikan askerleri hepsi de değil senin dediğin birazı kas çalışıp devasa görünmeye çalışır. Türk askerinin tamamı ama tamamı çeviklik üzerine çalışır ve bu yüzden hayvan gibi gözükmezler. Herhangi bir aktif Türk askeri aktiften kastım askere gidip kısa süre sonra dönecekler değil. Aşırı sağlam vücuda sahip oluyorlar şey düşün 80 kilo ama kaslı, deli gibi kondisyona sahip 100 şınav çekse de tık etmeyen tipler bunlar. Bu yüzden Türk askerleri her ama her yarışmada istisnasız birinci oluyor ezici üstünlükle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onlara özgü değil bu sen öyle görmek istiyosun belli
Fotoğraftaki asker öküz gibi ama
Neticede sünnettsiz fakirler kabuklu sevenlere saygım var o ayrı 🤣🤣
Kafirler dedim ne fakiri🤣🤣
Çocuğun yanında öyle
Bizim askerler neden öyle durmuyor
O zaman seni jöh ve pöh ve bordo berllileein koğusuna götürelim birgun nasil duruyorlar gör googlede aratsanda gorusun 🤣🤣
Medyada yansıtılan bu yoksa bu canım gittikleri heryerde dayak yiyip donuyorlar Vietnam ırak Afganistan vs
Oyle degiller gercekten amerikan askerleri ile calistim ben cogu bizim givi ufak tefek
Onlar reklam yüzü gercekte oyle degil
Hayvan gibiler bence bizim askerler cılız yanlarında
Ben amerikan askeri ile calistim diyorum sen hala bence diyorsun🤦🤦
knk normalde hepsi saftirik oluyor
Bak hanım, askerlikte güç değil çeviklik önemli. Amerikan askerleri hepsi de değil senin dediğin birazı kas çalışıp devasa görünmeye çalışır. Türk askerinin tamamı ama tamamı çeviklik üzerine çalışır ve bu yüzden hayvan gibi gözükmezler. Herhangi bir aktif Türk askeri aktiften kastım askere gidip kısa süre sonra dönecekler değil. Aşırı sağlam vücuda sahip oluyorlar şey düşün 80 kilo ama kaslı, deli gibi kondisyona sahip 100 şınav çekse de tık etmeyen tipler bunlar. Bu yüzden Türk askerleri her ama her yarışmada istisnasız birinci oluyor ezici üstünlükle
Onlar nasıl yapıyor peki? Farkı ne eğitimlerinin
Lütfen bordobereli eğitimi falan yaz veya Türk komando eğitimi
Spor yapıyorlar