Güncellemeler
1 yıl
Tacikistanda. Basortusu. Yasaklandi aslinda isteyen. Takar. isteyen takmaz. Kurali getirseler daha iyisi olurdu
EL. Kuds. EL. Celil. EL Hakim. EL Gaffar! Dedittirecek bir durum bu. Musluman Tacikistanda. Basortusu. Yasak. Takan. Alip Satan. Ceza alacak. ( Unutmadan. Tacikistan. Iranla. Ayni. irk ayni halk yalnizca. Sii degil. Sunniler. Ve. Bir Tacikle konusursaniz. devamli. size. " Farsi". Konustuklarini soylerler yani. iranla. Ayni dile sahipler. ( Ben iranli bir. tanidigimda. Tacikler gibi devamli. " Farsi". Konustugunu anlatiyordu. Ona Kurtce sizin Farsi ile ayni dedim. Ve Kurtce YouTube dinlettim. Bir kelime bile anlamadi. Yani Kurtlerin iranlilarla akraba oldugu buyuk bir Yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
islam arap milliyetciligi oldugu icin. Tacikistanda özünü korumak istiyor iste, arap olmak istemiyorlar.
Ne mutlu onlara. Kadinlari islam altinda ezilmeyecekler ve haklari olacak.
Ben yabanci ulkede yasiyorum. Biraz vatandasi. Yahudiler. Siyah. Giyiniyorlar ve. Baslarina. ". Siyah namaz takkesi. Kipta". Takiyorlar. Ve. Bitmedi. Papazlarda. Siyah. Namaz. Takkesi takiyor. Ve. Bizdede iyi bir. Mumin. Muminligini gostermek. icin. Namaz takkesi takiyor Ben digger dinde. Olanlarin. Namaz. Takkesi takmasi olayini. Tum. Peygamberleri. Allah. Gonderdi ve. Tum. Dinlerin. Kabul ettigi. Hz. Adem Muslumandi. ( Bir bilgi Hristiyanlar. Hz. Ademi. Kabul editor yalnizca. ". Adam". Diyorlar. Yani. Adamligin. Krali. Hz. Adem oluyor
Yukarda. Buranin. Vatandasi. Yahudiler, yazdim yalnis gitmis ozur
Provakasyonlukta olabilir veya Tacikistan nüfusunun belli bir miktar nüfusu İslam dininden olmayan gruplardan bile olabilir belki.
Çok iyi yapmışlar. Tarikatların, terör örgütlerinin cirit atmasını önleyen bi uygulama
Ama. Menzil. Tarikati. Olsaydi orada. Farkli olurdu,? . Menzil. Tarikati. Cok iyi? diye. ovguler aldim.
Çok iyi olmuş İslam Arap kültürüdür
Ve bana. Ve. Kardeslerime. Arap. Olmadigimiz. Halde. " Arap" diye. Hitap ediyorlar. " Araappp. Gel!". Dedilermi. basimi donderip ne Var? Diye soruyorum. ki Ben. Arap kulturunu takipte etmiyorum?
hepsinin a@
Ondan sonrada buzlu viski icerim diyorsun? Musluman. Ulkeler. icinde. Kanunen. Basortusu. Yasak su anda! Bizdede eskiden. Kapali bir bayan. bazi yerlere giremiyordu. Ornek. Ordu evleri. Yasakti biliyoruz. ama meclisede. Girmekte. yasakti galiba? Yalnis hatirlamiyorsam. Merve Kavakci? ile ilgili sorun olmus muydu? Yani eskiden. Tacikistanin bugunku haliyle benzerligimiz vardi sanki?
Tacikistani fethetmek zamanı gelmiştir
Fethedince. Tacikler devamli. " Farsi. Farsi" diye konustuklari. Farsi dilini ovuyorlar? Fethedersek. En cok bunu duyariz.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!