batmana gittim dediy yalan çıktı.. petroldeki eleman kızı amcanın ön koltuğunda uyuyor gibi görmüş.. petrolden ıslak mendil almış gitmiş.. arabasında dna kalıntıları görülmüş

batmana gittim dediy yalan çıktı.. petroldeki eleman kızı amcanın ön koltuğunda uyuyor gibi görmüş.. petrolden ıslak mendil almış gitmiş.. arabasında dna kalıntıları görülmüş
Benim birkaç tshminim var bu konuda takip ettiğim haberlerden kendi tahmini çıkarımım yani. Bence Narin sağ bir şekilde veya baygın bir halde arabaya bindi. Canlı olmasaydı ön koltuğa oturtmazdı bence ya arka koltuğa koyardı ya da bagaja. Ön koltuğu parçalamışlar ve koltuğun altında da yoğun dna bulmuşlar onlarda bugün Narinle eşleşmiş. Aklıma kötü şeyler geliyor ama bence Narini eve bile girmeden ya da eve girer girmez amcası kaçırdı başka yere götürdü. Arkadaşına yorgunum diyip amcasının köyden çıkması arasında 12 dk var diyorlar bu yüzden öyle düşündüm.
Kız eve girer girmez neden boğup hemen kaçırsın ki. O kadad hızla bunu yapmasını gerektirecek ne olmuş olabilir kız eve gelir gelmez? Ya tanık olmasını istemedikleri bişeye tanık oldu kızcağız. ya da diğer tahminim gibi eve giremedi bile bayıltıp götürdü amcası. Bence bu ihtimal dahs güçlü olabilir. Dediğim gibi cansız olsa ön koltuğa koymaya çekinirdi...
Sence aile biliyor mu?
Bulunmuş dere yatağında... amcası vicdansız yaratık mahkemede hiç pişmanlık yokmuş küstahça ifade vermiş 😔 Aile içinden birisi gizli ihbarda bulunmuş. Şimdi akılda bir soru "neden?" Adli tıp belirler herşeyi...
Yayin yasagi var ama bu sefer bulunsun basina bir sey gelmesin diye cok bekledim ama yakinlarindan biri bir kötülük yapti gibi... kazayla ölse bu kadar sorguya itiraf ederlerdi gibi...
Aile bir tuhaf abisi hakkinda da iddialar vardi... hangisi dogru bilemeyiz ama bu kirsaldaki ailelerin carpik iliskisi netfliks de yok
Cevap
1Cevap
Ben bu kıza çok üzüldüm ya 😪
Bence de amcası
Umarım ya üzüldüm bu kıza
yüzde doksan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar