evet bu teklifi abd yaptı mısır'a. Peki bir ülke diğer ülkenin imf borcunu niye karşılıksız silsin ki?
geri*ze*kalıya anlatır gibi anlatıyom ki abd yi yahudilerin kurmadığını ve yönetmediğini sanan ahmaklar bağlantıyı anlayabilsin diye 😂😂 kullandıgınız TL nin endeksli olduğu abd dolarını bile yahudiler istediği gibi karşılıksız basıyor ve sizler kariyerleriniz ve geleceğiniz uğruna bunların banka hesaplarını coşturuyorsunuz çarkı döndürdükçe 😂 imf borcunu silseler ne yazar zaten banka ellerinde istedikleri gibi basıyorlar dolarları 😂 giren size giriyor enflasyon olarak 😂
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Siyonistler, sosyal medyada paralarıyla övünüp duruyorlar sürekli. Türkiye'yi hakir görüp aşağılıyorlar. Türk insanına "yılda bir kere et yiyen fakirler" diyen bir siyonist görmüştüm. Başka bir siyonist de: "Asgari ücretle geçinen Türk'ün biri, bana 'lanetlisin' dedi" diye paylaşım yapmıştı. Ülkemizin enflasyonuyla ve tasarruf tedbirleriyle dalga geçen siyonistler gördüm. "Her şey paradır, paran varsa mutlusundur, benim param var ve mutluyum" diyen, "Türkiye'de araziler çok ucuz, Türkiye'den dönümlerce arazi aldım" yazan İsrailliler gördüm. Yani, bu paylaşımında, kirada oturan ve ev alamayan Türklerle dalga geçmiş. Siyonistler, paraya tapıyorlar. Onlar için her şey, para demek. Eğer paraları olmazsa, üzüntülerinden kahrolup ölürler. Bir de kendilerini üstün ırk olarak görüyorlar. Bu sitedeki bir siyonist, bana: "Siz, bize ancak hizmet edersiniz. Sen, benim hizmetçimsin. Farkında olmadan bize hizmet ediyorsun." yazmıştı. Kendilerinden olmayan herkesi, hatta Antisiyonist Yahudileri bile aşağılık yaratıklar olarak görüyorlar. Bir tek Müslümanları değil, kendileri dışındaki herkesi, onlara hizmet etmesi gereken "goyimler" olarak görüyorlar. Bir tek Mescid-i Aksa'ya ve camilere değil, Kudüs'teki kiliselere ve manastırlara da saldırıyorlar. Kudüs'teki bir manastırın önünde duran rahibelere tüküren siyonistlerin videosunu izlemiştim. Sosyal medyada: "Biz, Tanrı'nın seçilmiş kullarıyız. Tanrı, bize topraklar vadetti" diyen siyonistler var. Çok aşırı egolu ve çok aşırı paracılar. Siyonistlerin hiçbiri çalışarak zengin olmadı; sahtekârlıklarla, hırsızlıklarla ve kara para aklayarak zengin oldular. Buna rağmen algı oyunları yapıp, güya çalışarak ve zekâları sayesinde zengin olduklarını söyleyip duruyorlar. Adamlar, banka, dolar ve sanal para (yani kripto) sistemleri kurmuşlar. Bizim kendi bankalarımızı ve kendi ödeme sistemlerimizi kurmamız ve dolar endeksli ticareti bırakmamız lazım. Başka nasıl çözüm olur, bilmiyorum.
Anlattıklarının hepsinin farkındayım da hayatı boş yaşayan ve bazı gerçeklerin farkında olmayan kitleye bunları anlatmak güç. Sitede hiç akıllı yok sanıyodum %99 u sorunlu tip buranın. geçreklerle yüzleşmeye gelemeyen arıza tipler çok, hayal dünyası ve ütopyada yaşamayı bırakamıyorlar. bunlara ben giydirince, bipolar ve kişilik bozuklugu olan biri oluyorum bunların gözünde. diğer cevapta adam benim soruma alakalı cevap verdiğini sanıp 3-5 arap yahudi taşeronu zenginin altın kaplama klozetlerine getirmiş lafı ve tüm arapları bunlarla eş tutarak genelliyor. siyonistlerin sahtekarlıgı konusunda savuma yapamayınca adamlar güzel algı oyunları ve laf cambazlıklarıyla mevzuyu çok güzel manipüle ediyorlar. Çünkü işlerine gelmiyor gerçekleri görmek. Yani siyonist soytarılarının sahtekarlıklarla yaptıgı şeyleri gör diyince konuyu manipüle ediyorlar. FED'den niye karşılıksız dolar basıp kendi yandaşlarına aktardılar pandemide diyorum susuyorlar. İşte dediğin gibi tüm ülkeler abd endeksli dolardan hep birlikte kurtulmadıkça başarı diye niteledikleri bu alçakça sahtekarlıkları son bulmayacak. sömürülmeye devam edecekler toplumlar.
"Siyonistlerin hiçbiri çalışarak zengin olmadı; sahtekârlıklarla, hırsızlıklarla ve kara para aklayarak zengin oldular. Buna rağmen algı oyunları yapıp, güya çalışarak ve zekâları sayesinde zengin olduklarını söyleyip duruyorlar."
Sonuna kadar bu söylemine katılıyorum aynı düşünüyorum ben de. Algı oyunlarıyla kendilerini zekiymiş gibi gösteriyorlar. Fed'i bana verseler ben de dilediğim kadar darphaneyi çalıştırır kendi sermayedarlarıma milyon dolarları aktarıp istediğim teknoloji şirketini uçuşa geçirtirim. nasıl olsa bedeva parayla en kral adamı bünyemde çalıştırıyorum. İşte bu nedenle dolara endeksli hareket eden TL ile ticaret yapmak bile bu adamların çarkını döndürüyor.
Dediklerinize kesinlikle katılıyorum. Siyonistlerin teknolojide çok ilerlemelerinin sebebi bu. İnşallah, dünyadaki toplumlar, siyonistlere karşı uyanır. Siyonist sevicilere laf anlatmak zordur, en iyisi hiç cevap vermeyip boş vermek.
ben sövüyorum dayanamıyorum. gerçekte tartışsam üstüne yürür döverim o derece öfkeleniyorum. ama dediğin gibi muhattap olmamak en iyisi. burada bile 2 kişiyi engelledim yorumunu silip. beyinleri yok ama fikirleri var. dikkate bile almam ben bunları.
Kraldan çok kralcılar. Siyonistler bile kendilerini bu kadar çok savunmaz. Bana da denk geliyorlar bazen, beni de sinir ediyorlar. Sabit fikirliler. Ne kadar anlatsan da, kanıt göstersen de, sadece kendi kafalarındakini doğru kabul ediyorlar.
bunları nası yok etmek lazım sence
Bilemiyorum maalesef
Bir devrimci lazım. Medeniyet altında sömürülmeyi marifet sanıyor insanlar.
Siyonistler, "medeniyet" diye milleti kandırarak, kendi sistemlerini kurmuşlar dünyada. Avrupa güya çok medeni ama soykırımı devam ettirebilmesi için İsrail'e silah yolluyor.
Çok farkındalıklısın. gizli olmasan dostça konuşurduk seninle.
Teşekkürler
ABD'deki sermaye Yahudilerin elinde. Parayı veren düdüğü çalar. Araplar petrol paralarıyla lüks içinde yaşarken Yahudiler dünyanın her yerine yatırım yapıyor, üniversitelere bağışta bulunuyor. En büyğk şirketleri kuruyor, yerel şirketlere destek veriyor. Adamlar sistemi kurmuş ve tüm dünyayı bu şekilde yönetiyor. Araplar napıyor? Altın kaplama klozet yapıp içine s*çıyor. Bir tane yahudi göremezsiniz parasıyla şov yapan. O yüzden ben kızmıyorum ABD'yi de yönetiyorlar, yeri geliyor Türkiye'yi de yönetiyorlar. Para her kapıyı açıyor.
yine bomboş kapitalist kafayla yapılan bi yorum. zeka geriliği olanların yorum yapmasını keşke engelleyebilsek bu sitede. 3 kağıtçılık ve sahtekarlıkla ben de para basar karşılıksız aktarırım köşeleri kaptırdım adamlara. buna da yatırım derim. ekonomistler 6 defa şimdiye abd nin batması gerektiğini söylüyo madem bu kadar akıllısın bi düşün bakalım niye batmıyor? senin benim kıçımıza enflasyon olarak giriyor o bastıkları paralar. sen de buradan zeka geriliğinle atıp tut yok yahudiler başarılı yok çalışkan yok ebenin şeyi. aynen sahtekarlıkla ben de başarılı olurum çok büyük başarı takdir etmek lazım sahtekar siyonist yahudileri.