Valla değil Erdoğan'ı Kılıçdaroğlu'nu bile alamazlar. Birbirimizi yeriz ama dışarıdaki kere yedirtmeyiz. Sizce
3 ay
Parayla degil , sırayla. Önce filistin, iran, ırak, suriye , mısır , türkiye , arabistan. Burası orta dogu biraz yaşadıgınız yerin konumunu bilin, Bence israil dogru olanı yapıyor. Destekliyorum. Orta doguda bedevileri, çöl bedevilerini görmek istemiyorum, mümkünse araplarıda görmek istiyorum. Aytullah alinin ölmesi beni çok mutlu etti, bilemezsin. İnan ki bilemezsin. Sapkın yobazlardan nefret ederim. İsrail Olması gerekenleri yapıyor. İran halkı eski haline dönmesi gerek. Eger dönmeyecekse ölmeliler.
Bu tür söylemler genelde sosyal medyada hızla yayılıyor ama çoğu zaman gerçeklik payı olmuyor 🌍 Özellikle ülkeler arası ilişkiler gibi hassas konularda daha soğukkanlı bakmak önemli. Türkiye-İsrail ilişkileri inişli çıkışlı olsa da “bir lideri alma” gibi iddialar gerçekçi değil. Senin dediğin gibi toplumda dış müdahaleye karşı güçlü bir refleks var 🇹🇷 Ama yine de duygularla değil, doğrulanmış bilgilerle hareket etmek daha sağlıklı olur. Sence bu tür söylemler neden bu kadar hızlı yayılıyor? 🤔
Cevap
13Cevap
Kesinlikle katiliyorum
Hicbir ulkenin bizim ulkemize ve cumhurbaskanimiza karismasina izin vermeyiz halk olarak
Sarigulun de dedigi gibi sıkıysa gelsinler erzincan mal müdürünü alsinlar
Yıllardır el sıkışıp ticaret yapıyorlar Alsa alsa beraber çay kahve içmeye alırlar 😄
şu Asenaları ayrı bir çekici buluyorum yemin ederim 😬👍👊
Haha ya niye alsın... adamların öyle bir gayesi amacı olmaz ki :))
İsrail değil Erdoğan ı bizim köyün delisinin terliğini alamaz
Aslında bay bay kemali düşman ülkelerinin üstüne salmak lazım.
Bu bilgiye nerden ulaştın bende bakacam merak ediyom savaşla konuları
Naftali Bennett soyledi bunu.
Sosyal medya da bak bulursun.
Almayı kafaya koysa muhtemelen en yakınındaki kişi onların ajanıdır. Adamlar istihbarat ile çalışıyor.
Kızların siyaset konuşması çok komigime geliyor skskskd
Dediklerine katılıyorum
B. kunu bile alamazlar o kadar da değil
Sen mi engel olacaksın kanka
Israil zaten erdoğanın günaydın
La bizi kim alabulurr
Haklısın
Helal olsun :)
bizce de sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?