57 ülkesi, binlerce alimi bulunan İslam İşbirliği Teşkilatı, Filistin için, kınamak dışında kelimenin tam anlamıyla hiçbir şey yapmadı.

57 ülkesi, binlerce alimi bulunan İslam İşbirliği Teşkilatı, Filistin için, kınamak dışında kelimenin tam anlamıyla hiçbir şey yapmadı.

Bireysel olarak yapanlar var, sizde Devletlerden beklemeyip bir şeyler yapın mesela Gazze sınırına gidip çatışın veya farklı şekillerde örgüte bir katkı sunun yani bir adım atın o zaman ki samimiyetinizi görelim. Yoksa bilmem hangi ülke adım atmış size ne değil mi? Teröristleri kurtarmak için bizim ülkenin tepesindeki şahıslar 20lik çocukları örgüt militanı kollamaya gönderse size ne olacak ki? Sıcacık yatağınızda uyumaya ve vicdanınızı rahatlatmaya devam edeceksiniz neticede. Sizin içiniz rahat olsun diye savaşla ucundan kıyısından alakası olmayan 57 ülkenin insanları ölsün sizin umurunuzda mı sonuçta? Kimse de demiyor başkasından beklemeyeyim gideyim kendim gebereyim, aha kapı aha sapı, basın gidin İsrailli sivillerin üzerine su borusundan bozma füze fırlatın ne duruyorsunuz? Başkaları adım atacak, başkaları ölecek, bu ucubenin de vicdanı rahatlayacak, yok be?
Çünkü çoğu İslam ülkesi çok övülen, yerlere göklere sığdırılamayan şeriat rejimi ile yönetiliyor ve hepsi sadece kendi şeriat yorumunu gerçek İslam olarak görüp kendi dışındakilere Müslüman gözüyle bakmıyor. İşin özü o. Din ile devlet işlerini ayırabilmiş Türkiye gibi bir devrim süreci geçirmiş olsalardı şu anda daha faydalı olurlardı Filistin'e de Doğu Türkistan'a da ve daha nice coğrafyaya da.
Cevap
10Cevap
Müslüman değiller de ondan. Hepsi de Yahudi kölesi deve idrarı içenler. İkinci Dünya Savaşı'nda bile müslümanlar Yahudiler'in kurduğu düzene karşı savaşmak için Führer'in ordusuna katıldı 13. Waffen SS Dağ Tümeni "Handschar" adı altında. Şimdikiler ise kendi gölgesinden korkan ödlekler. Müslüman bile değiller.
Allah filistinlilerin yardimcisi olsun insallah bunlarin filistinli cocuklar kadar cesaretleri yok bizimde duadan baska yardimimiz yok
Kapitalin dini imani milliyeti olmaz. Herkes maddi düşünüyor. O yüzden kimsenin umrunda değil keseye bakıyor herkes
Çoğu rahatına düşkün, dünya malına aşık, dini ve insani değerlerini kaybetmiş, bir çoğu Amerika ve İsrail kuklası
Ümmet olamamışız diyorum ne denilebilir ki boykotumuza bile laf edenler var.
sırf güç var diye köpeğin köpeğine boyun eğiliyor daha ne düşünülebilirki
Hepsi sözde müslüman ülke hiçbiri ne müslüman ne de müslüman ülke
Çünkü hepsi basiretsiz para köpeği
filistin sadece RTEnin propaganda malzemesi
Sitede seni linç ederler.
Araplar pislik ve güvenilmez bir ırktır unutma
Doğru yapıyorlar
Standart Müslüman ülkeleri iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?