Açık görüşlülük adı altında küfür etmek günahtır. Devletten bahsetmiyorum. Şu anda zaten savaş içerisindeler. İmkanınız olsaydı onlarla kol kola savaşır mıydınız?
Evet
Hayır
Belki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Açık görüşlülük adı altında küfür etmek günahtır. Devletten bahsetmiyorum. Şu anda zaten savaş içerisindeler. İmkanınız olsaydı onlarla kol kola savaşır mıydınız?
Savaşırım da Türk İsrail savaşı daha iyi olurdu. Arapça bilmiyorum mk iç içe yaşıyorlar tipleri de karışık. İsrailli askerler bile sakal bırakıyor. Kime sıkacağımı şaşırırım
Bazen diyorum gideyim Lübnan'a oradan saldırayım, Lübnan askerleri çıkacak karşıma, çıkmasalar bile füze alacak param da yok. Yakın bir yer olsa daha kolay olurdu. C4'lü drone yollardım paso
Tek başına taş çatlasa 21 kişiyi indirirsin. Sivil oluşunu göz önüne almıyorum. Türk milleti zekidir. Fakat bu bir kaç kişiyle olacak bir şey değil. Türkiye hâlâ sessiz. Önemli olan geçmişte Filisti'nin bize attığı kazık değil. Önemli olan şu anda ölen masum çocuklar. Buna sessiz kalmalarına sinir oluyorum. Bakalım yakında inşAllah İsrail'in canı cehenneme olur. Cesur oluşun türk olduğunu belli ediyor
Filistin kimseye kazık atmadı. İngiltere işgal etti ve el koydu. Yahudileri yerleştirdi, ikiye böldü.
Bizim millet sa'laktır biraz aldırma sen. Tarla tapusuyla ülke kurulduğunu sanarlar.
Direniş güçlerinin bu direnişi yıllardır başarılı bir şekilde sürdürmelerinin sebebi içlerine yabancı almamaları. Bu şekilde ajan& muhbir olaylarına karşı dirençli bir yapıları var. Aksi takdirde itrail çoktan yer altı tünellerinin krokilerini ele geçirmiş olurdu. Bu gruplara abd'nin itrail'e verdiği gibi silah desteği verilirse yeterli şu an için. Ama savaşın seyrine göre her şey değişebilir.
Ama şu kesin ola ki bu savaş deccal'in çıkmasının ön hazırlığı ise içimizdeki birçok faşist, sırf Arap kindarlığından deccal'in safında yer alıp helak olup gidecek.
Mantıklı bir düşünce. Bu düşünceden bakmadım. Bir çok insan Filisti'nin yıkılmasını istiyor. Dediğin gibi ABD'nin İsrail'e olan yardımı gibi bizim veya başka bir ülkenin onlara silah yardımı yapması gerekiyor. Araplara olan bakış açısı bu güne kadar değişmediyse bundan sonra hiç değişmez umarım hepsinin canı cehenneme gider
Cevap
3Cevap
umarım ölümler son bulur
Ben elimde olsaydı o bütün çocukları kurtarır dım çünkü onları gürünce çok ama çok özlüyorum 😥😥
Evet o kadar kütüyüm ki bazen de diyorum ya benim çocuklarım da büyle olursa ya söz konusu çocuklar ve yaşlılar olunca ben dayanamıyorum
savasmak isteyenleri tutan yok buyursunlar filistine koşsunlar
Sadece türkiye için savaşırım
Hayır
Asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?