Normalde Beşiktaşlı değilim ama o gün, Beşiktaş'ı destekleyeceğim. 🇹🇷🇹🇷

Normalde Beşiktaşlı değilim ama o gün, Beşiktaş'ı destekleyeceğim. 🇹🇷🇹🇷

Normalde kimle eşleşse desteklemezdim Beşiktaş'ı seviyorum çünkü, ama öyle bir takımla eşleşti ki sembolik önemi var maçın. Ondan destekleyeceğim Beşiktaş'ı. (Gelenler sporcu tabi, bu da bir spor müsabakası. Bunu da unutmadan hareket etmek lazım)
Beşiktaş taraftarı bu katil itleri aşağılamazsa lanet olsun. 90 dk boyunca İsrail buraya gelmeye pişman olmalıdır. Taraftarları gelemez zaten gelselerdi stat önünde sürpriz yapardık.
Takım tutmuyorum. Ama Yahudiler aleyhine tüm bildiğim Almanca sloganlar için gidip beşiktaşı desteklerdim.
"Das kommen die Juden. Welt ohne Juden!"
Bunun anlamı ne?
Vay be 👏🏻
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Siyonizmsiz bir dünya, yıkılsın siyonizm, kahrolsun siyonizm!
Takım tutmuyorum ama çocuk katillerinin inadına Beşiktaş diyorum. Benim en hassas noktam masum çocuklardır. Hiçbirinin tırnağına taş değmesin istemem...
Cevap
10Cevap
O staddan canlı çıkmamalı o lanetli kavmin piiiicleri. Unutmayın İsrail'de sivil yoktur Hepsi asker hepsi Tetikçi hepsi kan dökücü
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Lanet olsn ya bu ülkeye de sporcusuna da hiç benlk degl savaş takımını destekleyecek halim yok
İsrail'i sevmem ama maccabi takımı sağlam takım Avrupa maçlarında iyi oynuyor maalesef
İnşallah, Beşiktaş onlara en az 5 gol atar
Bu maç gwrceklesmemeli
Neden?
Katillerle maç yapmamak lazım
Aynen öyle. Eğer çekilirlerse onlardan 3 puan gidecek, bize 3 puan gelecek.
İnşallah ülkeye sokmazlar bu katilleri
Ülkeye sokmazsalarsa ülkede futbol kalmayacak
Türkiye yi 5 sene men ederler
@Imamin_DAMADI etsinler dünya onların mı sanki
İsrail türkiyeyide yakar
Hayır gelmeyeceklermiş korkmuşlar
İsrail askerleri korkudan bebek bezi bağlıyorlarmış zaten, korkak İsrail 😂😂
Dağıtacağız Allah'ın izniyle
İnşallah, İsrail'i 5-0 yeneceğiz. 🇹🇷🇹🇷
5 az * evlatlarına
10 🇹🇷🇹🇷
Tanışmak isterdim seninle dmye gelsen
Kesin bir rezillik çıkacak
Kahrolsun siyonizm!
Haklısınız, sizin dediğiniz gibi yapılması, prestijimiz açısından daha mantıklı.
Bencede
zikerler onları burada
Zamanında bjkye çakmıştı yine çakar umarım
Hic umrumda degil
Gelmesinler. Türkiye Cumhuriyeti burası
iyi olan kazansin
bense israili 🇮🇱
Herkes, kendi ülkesinin takımını destekler. 🇹🇷🇹🇷
kendi adına konuş
İsrail, korkudan İstanbul'da maç yapmak istemiyormuş. Sonuna kadar ülkemin yanındayım 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
tabi tabi kesin öyledir
Ülkemin topraklarına göz diken bir terör devletini desteklemiyorum. Kalbi İsrail'le atanlar, İsrail'e gidebilirler. Biz gerçek vatanseverler ise sonuna kadar ülkemizin yanındayız 🇹🇷🇹🇷
çok meraklıysan askere git burada klavye oynamakla olmuyor
Sen, İsrail ordusuna katıldın mı peki? Devletim, savaş için beni çağırsın, hiç korkmadan giderim, kanımın son damlasına kadar savaşırım. 15 Temmuz gecesi, hiç korkmadan sokağa çıkmış, vatanımı savunmuştum, kafamdan jetler ve kurşunlar geçmesine rağmen hiç korkmamıştım. Ülkem için, vatanım için canımı veririm ben. Ülkemin topraklarına göz diken bir terör devletini asla savunmam. Yaşasın Güzel Türkiye'm 🇹🇷🇹🇷
yav boş yapma cok meraklıysan git israille anlaşmalarına engel ol anca orada kelime yaparsınız yeraltı vanalarını kapattırsana erdoğana öyle klavyeden bos yapmak kolay
İsrail'le ticareti durdurduk diye İsrail kudurmuştu 😂😂
Sen de git, İsrail'e yardım et, öyle klavyeden yazmakla olmuyor. İsrail'in merkava tankının komutanı; 2 gözünü, bir bacağını ve bir elini kaybetmiş. Git, ona yardım et. Eğer İsrail, arzı mevud diyerek, ülkemin topraklarında savaş ilan ederse; bebek bezli, korkak İsrail askerlerini doğduklarına pişman ederim.
sen anca evde oturur klavyeden yazı yazarsın
15 Temmuz gecesi, vatanımı nasıl da savundum ama. Biz gerçek vatanseverler, vatanımızı nasıl da savunduk ama. ABD ve İsrail, emellerine ulaşamadığı için kudurdular. Kişi, kendinden bilirmiş işi. Sen gidip çok sevdiğin İsrail'e yardım etmediğin için beni de bezli İsrail askerleri gibi korkak zannediyorsun. Sen neden İsrail'e gidip yardım etmiyorsun? Senin ırkın nedir? Türk değil misin? Türkiye'yi vatanın olarak görüyor musun?
Türküm fakat filistin yandaşı değilim
Hmm, ülkemizin topraklarına göz diken bir ülkenin yanındasın o zaman. İsrail başbakanının oğlu "özgür kürdistan" paylaşımı yapmıştı. İsrail'i, Siyon Katır Birliği üyeleri kurmuştur. Bu birlik, Çanakkale Savaşı'nda Osmanlılara karşı İngilizlerle beraber savaşmış ve İngilizlere istihbarat yardımında bulunmuştur. İsrail'i kuranlar, bu birliğin üyeleridir. Ayrıca, İsrail başbakanının oğlu, 2021 yılında "Türkler, Ermeni soykırımı yaptı ve Kıbrıs'ı işgal ediyor" diye bir paylaşım yapmıştı. Madem Türk'sün, neden kendi ülkenin takımı yerine, senin ülkene düşman olan bir ülkenin takımını destekliyorsun?
filistinin pkkya desteğini göremeyecek kadar korsun herhalde
Bir de profiline, bu paylaşımları yapan kişinin babasının fotoğrafıyla, Türkiye'nin en büyük düşmanı olan ve pkk terör örgütüne silah yardımı yapan ABD başkanının fotoğrafını koymuşsun
Filistin'in pkk'ya destek verdiğine dair bir kanıtın var mı? Öyle bir şey yok ama velev ki olsun. Bu, İsrail'in yaptığı yanlışların üzerini örter mi?
kullandığın telefondan internete kadar abd sayesinde boş yapma
Telefonum, Kore malı. Yazdıklarıma cevap bulamayınca, konuyu değiştiriyorsun. Ayrıca, telefon ve bilgisayar yazılımlarının temelini, Türk ve Müslüman bilim adamı Harezmi atmıştır.
kesin öyledir
İnternetten ufacık bir araştırmayla bunun doğruluğunu öğrenebilirsin.
Benim anne tarafından büyük dedem İstiklal Gazisi. Bunun dışında, anne ve baba tarafındaki büyük dedelerimden Milli Mücadele döneminde şehit ve gazi olanlar var. Ben, şehitlerin ve gazilerin torunuyum ve bununla gurur duyuyorum. 🇹🇷🇹🇷
Bizim kanımızda korkaklık yoktur, vatanımız için şehit de oluruz, gazi de oluruz. Vatanımız için kanımızın son damlasına kadar savaşırız. 🇹🇷🇹🇷
abla sus gece gece bos yapma
Yazdıklarıma cevap bulamadın, öyle değil mi?
bos yapıyorsun bos konusuyorsun sonuna kadar israil 🇮🇱 🇺🇸
filistinlilere cehennem
Hahaha, İsrail, vadedilmiş toprakları asla alamayacak, Türkiye'yi asla yenemeyecek, ABD de öyle, Türkiye'yi asla yenemeyecek, sonuna kadar ülkemin yanındayım, ABD ve İsrail iki terör devleti, ikisi de Türkiye'ye düşman ülkeler ama Türkiye'yi asla yenemeyecekler, Türkiye düşmanlarına cehennem, sonuna kadar BÜYÜK TÜRKİYE 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Yazdıklarıma cevap bulamayınca...
YAŞASIN BÜYÜK TÜRKİYE CUMHURİYETİ 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
imla harflerini görünce okumaya kestim evet türkiye 🇹🇷 orası doğru fakat israilde şahane bi ülke
İsrail'i seven kim varsa, İsrail'e gitsin. O iki düşman ülkenin paçavralarını sokakta da salla bakalım
kes sesını bos yapma klavye bebesı senı savas olsa ılk kacacak sensın askere bıle gitmeyen şahıs burada türk bayrağı açıyor diye türklük taslıyor
Evet, aynen, ülkemizin topraklarına göz diken, Türklere karşı İngilizlerle beraber savaşan Siyon Katır Birliği'nin kurduğu, ABD'nin arka kapısı olan aşırı şahane (!) bir ülke
Cevabını gizli kullanıcı yapmışsın 😂😂
Eğer kaçacak olsaydım, 15 Temmuz gecesi sokağa vatanımı savunmaya çıkmak yerine, malum grup gibi ATM kuyruklarına girerdim
Sen neden o çok sevdiğin iki ülkeye yardıma gitmiyorsun? O iki ülkenin ikisi de pkk terör örgütüne destek veriyor. Ben Trabzonluyum ve Trabzon'da oturuyorum, Trabzon meydanına gel ve o iki ülkenin paçavralarını meydanda salla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?