100 sene önce Amerikan New York Times gazetesini verdigi baslik "Bir avuc Türk dünyaya meydan okudu"
Padisah ve Hilafet bir kursum atmadan ülkeyi Ingilizlere teslim ederken, Kemal Pasa liderliginde bir avuc Türk dünyaya meydan okuma karari aldi ve sanli mücadeleri basarili oldu.
Herkesin Zafer bayrami kutlu olsun arkadaslar. Bizim icin savasan dedelerimize ne demek istersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kahraman Enver paşa nin ruhu Saad olsun ve onun gibi nice yiğitlerin kazık karabekirin. Halil kutun ve diğer adsız kahramanların 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Yaşa kahraman Enver paşa yaşa 🇹🇷
"Padisah ve Hilafet bir kursum atmadan ülkeyi Ingilizlere teslim ederken, "
Doğru değil. hem bunu kim söylüyor ABD. ABD nin söylediği bir sözü referans alabiliyorsun ama şimdi bana sen ABD nin destekledigi bir ideolojidensin diyorsun. kendinle calisiyorsun.
Gök bilge, Tanrı armağanı Hüseyin Nihal atsız derki:
"Vahdettin hain değil vatanseverdir. Anadolu'da harekata başlamaları için güvendiği komutanları göndermiştir. yav Paşa'ya Anadolu'ya gidip teşkilat kurması için 40.000 altın vermiştir. Sultan Vahideddin bir hain değildir ve olamaz da, çünkü o bir Osmanoğludur"
Ruhu saad olsun , var olsun
Gazi Mustafa Kemal Atatürk tende Allah razı olsun
Biz Atatürku seviyoruz
Dediklerim Tarihsel gerceklerdir kardes. Ingilizler bir kursum atmadan Istanbulu isgal etmistir. Vahdettin savasmadan teslim oldugu icin haindir.
Atatürkü vahdettin gönderdigi dogrudur da, samsuna isyanlari baslatmak icin degil, onlari bastirmak icin göndermistir. Atatürk isyanlari güclendirdigi icinde sonra kendisine idam karari cikarmistir.
Hain oldugunu icin Tarih kitaplarina hain olarak girdiniz, simdide hainliginizi örtmeye calisiyorsunutz, olayin özeti bu.
Bu Zihniyet bana tanıdık geldi. mor saçlı teyze zihniyeti bu.
Gök bilge Tanrı armağanı Hüseyin Nihal atsız okumalısın
Nihal Atsizi bilirim karsinda cahil yok. Nihal Atsiz kafayi irkcilik ile siyirmis bir delinin tekidi, daha fazlasida degildi.
Y*nanlar , e*meniler, i*gilizler, y*hudiler, a*merikalilar ve diğer Avrupalı uluslar hakkında ne düşünüyorsun?
Sen kesin şimdi AB denen suç örgütü üyeliğini de destekliyorsundur
isimleri neden sansürledin ki? Yunanlar bizim komsumuz, iyi gecinmemiz gerektigimizi düsünüyorum.
AB kendi cikarlari icin bize kazik atmaya calisan bir birlik.
Amerika'da orta dogunun icine etmis ve Türkiye'de islamcilari destekleyen bir kardeşim devlet oldugunu düsünüyorum.
Ne düsünelim?
Y*nan komsu falan değil
Tanrı Dağı kadar türk Hira Dağı kadar müslümaniz.
Yaşasın irkimin türk İslam ülküsü
Kutlu olsn