Müslüman olmadığıyla bilinen Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, 2018 yılında ülkenin başına geçtiğinden beri Arabistan'a bir çok put inşa ettirdi ve ettirmeye devam ediyor.

Dindar bilinen Suudi Arabistan halkı, bu durumdan rahatsız görünmüyor.

Lunaparklar dahil her yere yeni putlar inşa ediliyor. ⬇️

Sokaklara bile.

Veliaht Prens'in bu icraatları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ortada bir tapınma yok adam heykel yaptırmış.. Put olması için ibadet görmeniz gerekir.. Türkiye de belediyeler her yere yaptırdı.. Onlar da mı put..
Heykel yapmak kesinlikle yasaktır.
Abdullah (b. Mes'ûd) (ra) tarafından nakledildiğine göre, Resûlullah (sas) şöyle buyurmuştur:
“Kıyamet günü en çetin azaba uğrayacak olanlar, resim/heykel yapanlardır.”
(M5537 Müslim, Libâs ve zînet, 98; B5950 Buhârî, Libâs, 89)
Ebû Zür'a anlatıyor: “Ebû Hüreyre (ra) ile birlikte Mervân'ın evine girdim. Ebû Hüreyre (ra) evin içinde insan suretinde heykeller görünce şöyle dedi: Resûlullah'ın (sas) şöyle buyurduğunu işittim:
"Yüce Allah (cc), "Benim yaratışım gibi yaratmaya kalkışanlardan daha zalim kim olabilir? Onlar, (güçleri yetiyorsa) bir karınca, bir buğday tanesi veya bir tek arpa yaratsınlar!" buyurdu."”
(M5543 Müslim, Libâs ve zînet, 101; B5953 Buhârî, Libâs, 90)
Sizin mantığınız buna inanıyor mu? . Cidden bir düşünün resim yapmanın , heykel yapmanın günah olmasındaki mantığı bana anlatırmısınız bende anlamak istiyorum. Bu bahsettiğiniz şahıslar peygamber bile değil. Senin rabbin peygamberinden başkasınla konuşmamış.. Hadi madem anladınız anlatın bana resim heykel yapmak neden günah denmiş şöyle şu yüzden deyin bende bileyim..
Selman resmen kâfirim diye bağırıyor ve Kâbe bunun elinde vay bizim halimize
Evet, bu durum gerçekten endişe verici. Zaten gökdelenlerin arasında Kabe'yi yok etme gibi bir planları olduğu görülüyor, umarım gerçek olmaz.
Kabe zaten ABD ve UK'un elinde.
Kıyamet yaklaşıyor gerçekten. Rabbim sonumuzu hayırlı eylesin.
Ben de rahatsız olmadım bu benim putlara taptığım anlamına mı geliyor :D
Suudiler müslüman olsa Osmanliya ihanet etmezdi. Gerci ayni teoride biz de zan altindayiz ama olsun 🥲
Kıyamet alametleri gerçekleşiyor bence. Güneş batıdan doğuyor, doğudan batıyor.
Arapların başındakilerin %99 u mümin değil.
Selman ABD nin kuklasidir
Selmanda bizim bura ki heykelci parti ile aynı
22 yıldır ülkey heykelciler yönetiyor zaten😂 savaşta ulan rusya ve ukraynada enflasyon %5 6 iken. Heykelci olmayanların yönetiği ülkede %110 enflasyon mevcut. 34 lira Dolar. 45 lira benzin mazot. 21 bin lira açlık sınırı. 63 bin lira yoksulluk sınırı. 12.500 liraya sefalete mahkum edilen Emekli. Alım gücü yerlerde. 35 milyon bankaya icralık olan vatandaş. Bitmiş olan hayvancılık. Tükenmiş çiftçilik. Yurtdışına kaçmak için fırsat arayan milyonlarca genç. Ruhuna fatiha okunmuş hukuk. Sonrada türkiye yüzyılı diyerek halkla dalga geçilen bir anlayış. Hâlâ oy verenlere söylüyorum yatacak yeriniz yok. kirasını ödeyemeyen Emekli işçi ve ellerini açıp size çok güzel beddua ediyor. Uyumaya devem edin ucu sizi dokunmaya başlayınca. milletin neden bu kadar haykırdığını anlayıp cıyaklamaya başlarsınız 👊👊
gerçek mi bu?
Evet, gerçek maalesef.
Sanatsal
Amerikanın adamı zaten normal