Selamlar olsun Ortadoğu karıştı?

İran tek başına savaşmıyor buraya dikkat hem içerideki mason emperyalistlere hizmet eden maşalar Hainler İran'a saldırıya geçti satılık hainler yani Muhalifler rejime karşı çıkan hemde Fransa İsrail Abd İngiltere hatta hatta Almanya da aynı anda saldırıyor buna rağmen o ekonomisine Ambargolara rağmen sağlam karşılık veriyor helal olsun Vurulmaz denilen şehirler vuruldu Çok övdukleri demir kubbeleri ve abd yapımı THAAD ların işe yaramaz olduğunu gördük. İran Süpersonik füzelerini ve kıtalararası füzelerini kendi imkanları ile senelerce baya iyi konuma getirmiş bunu dünya gördü gördük yani batı geneli zaten korkak ülkedir kara deniz gücü yok çünkü korkaklar havadan kadın çocuk sivillere kalleş saldırı ile gücü yeter onların anca ve satılık aldığı piyonları Ajanları kullanır yukarda da yazdım yoksa hiçbir şey yapamaz onlar bakın İran nın destekçisi Rusya Çin Kuzey Kore Pakistan birçok ülke daha saymam gerek yardım edelim dedi kabul etmedi İran içerden de dışardan da bu kadar kalabalık yoğun kalleş saldırılara uğramasına rağmen batılı ülkeler her zaman söylerim Terör ülkesi diye onlarla alışveriş yapmak bile o terör ülkelerini daha da güçlendirmek demek dünya huzurunu bu terörist ülkeler bozuyor çünkü geçmişten kuyruk acıları var Son olarak ekleyeyim özelikle şunu da Müslüman ülke dediğimiz şu ülkelerin yönetim kadrosu Suddi Arabistan Mısır Birleşik Arap Emirlikleri Ürdün Irak da bu batılı en başta belirttiğim terörist ülkelerin Abd Fransa İsrail Almanya İngiltere nın maşaları onların emirleri ile haraket ederler İran'a havadan saldırılar yapilirken zaten bu satılıklar hava sahasını açtı izin verdi Müslüman coğrafyasında bunları görmek yaşamak ne acı değil mi İran son saatler de yoğun saldırıları ile İsrail Mossad Ajanları nın merkezini karargahı nı vurdu İsrail'e istihbarat desteği veren Abd istihbarat teşkilatı CİA, Ve FB İsrail'i korumak için yoğun çaba harcıyor?