Gündem Bizim ülkemizin zekası, zihniyeti neden git gide kötüye gidiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Acaba niye? Bizim ülkemizin zekası, zihniyeti neden git gide kötüye gidiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 345 cevap paylaştı. Avrat pesine araba pesine mercedes pesine avrupalilar oyle boyle demek yerine derslere calismak kitap okumak yapsaydik olmazdi bunlar 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Helal abi Yorumla HollandEUnl 1 yıl Cok buyuk af edersin ama bugunki erkekler su kizi nasil yataga atsam? Soyle durterim boyle yalarim kafasindalar. Yorumla Soran 1 yıl Nefret ettiğimiz ırk zihniyetine doğru yaklaşıyoruz ve bunu yapan erkekler birbirini destekliyor... Yorumla HollandEUnl 1 yıl Bu ta 1990 lardan beri boyle. Hatta biz turklere su anda ben 1 milyon euro versem yine ver der. Boyle olunca tabiki de nesil devam ediyor oyle Yorumla
Dardelen Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Gerçekten kötüye gidiyor. İyiye giden bir şey yok. Oğlanların tek amacı seks. Kızların tek amacı gösteriş para pul. Bunlara ulaşmak için bedel ödemeleri gerekiyorsada çok güzel ödüyorlar 0 0 Yorumla
Arslans006 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Zekamızın zihniyetimizin bi yere gittiği yok. Sadece eğitim konusunda ve eğitim gibi hassas konularda gereken önlemleri alıp kaliteyi artırmak gerek 0 0 Yorumla
Cognizent Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Demografik yapı bozuluyor çünkü. Eğitim sistemi aşırı berbat. Düşünen değil itaat eden toplum istiyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Egitim, ve yetiştirilme tarzı yüzünden düzensiz göç alımı ve gelişmemiş insanların çocuk sahibi olması yüzünden. 0 0 Yorumla
Yabanci06 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Siyasal yönetim ilk neden bu diğer nedenler hep bu nedene bağlı. EkonomikEğitimTembbelikKorkaklik 0 0 Yorumla
fer06 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 1 yıl Ülkenin zekası stabil ama olmaması gerkeen şekilde ilerliyor 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Gündem konusunda 696 cevap paylaştı. Nolmuş ki? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Avrat pesine araba pesine mercedes pesine avrupalilar oyle boyle demek yerine derslere calismak kitap okumak yapsaydik olmazdi bunlar
Helal abi
Cok buyuk af edersin ama bugunki erkekler su kizi nasil yataga atsam? Soyle durterim boyle yalarim kafasindalar.
Nefret ettiğimiz ırk zihniyetine doğru yaklaşıyoruz ve bunu yapan erkekler birbirini destekliyor...
Bu ta 1990 lardan beri boyle. Hatta biz turklere su anda ben 1 milyon euro versem yine ver der. Boyle olunca tabiki de nesil devam ediyor oyle
Gerçekten kötüye gidiyor. İyiye giden bir şey yok. Oğlanların tek amacı seks. Kızların tek amacı gösteriş para pul. Bunlara ulaşmak için bedel ödemeleri gerekiyorsada çok güzel ödüyorlar
Zekamızın zihniyetimizin bi yere gittiği yok. Sadece eğitim konusunda ve eğitim gibi hassas konularda gereken önlemleri alıp kaliteyi artırmak gerek
Demografik yapı bozuluyor çünkü. Eğitim sistemi aşırı berbat. Düşünen değil itaat eden toplum istiyorlar
Egitim, ve yetiştirilme tarzı yüzünden düzensiz göç alımı ve gelişmemiş insanların çocuk sahibi olması yüzünden.
Siyasal yönetim ilk neden bu diğer nedenler hep bu nedene bağlı.
Ekonomik
Eğitim
Tembbelik
Korkaklik
Ülkenin zekası stabil ama olmaması gerkeen şekilde ilerliyor
İslam'dan uzaklaşıyoruz çünkü
Nolmuş ki?
Hep özenmekten
eğitim sistemi
Sence?