Avrupa'nın Türkiye'ye vize uygulamasının sebebi Türkiye'nin kendi isteği olduğunu biliyor musunuz 😂 ?
Şu anda hala öyle çünkü paramızı yurt dışında harcamamızı istemiyorlar?
Avrupa'nın Türkiye'ye vize uygulamasının sebebi Türkiye'nin kendi isteği olduğunu biliyor musunuz 😂 ?
Şu anda hala öyle çünkü paramızı yurt dışında harcamamızı istemiyorlar?
Birşeyi çok merak ediyorum vizenin kalktığını var sayalım gidebilecekmisin veya kaç kişi senede bir kez gidip 1 hafta tatil yapabilir şu an yurt dışındayım mesela Türkiye’de geçim bile zorken kendi memleketimizde bile kolay kolay tatile gidemiyorken yurt dışına mı çıkıcaz eğerki çıktığımızı varsayalım 1 haftalık tatil en az 2 3 bin Euro’ya patlar 43 le çarparsan nedemek istediğimi çok iyi anlarsın
Valla gidiyorum
Maaşım yeterli oluyor aylık 80 bin gayette yeterli oluyor bana evimiz vs var
O kadar patlamıyor 10 bine 1 hafta Almanya'ya gittim 4 ay once
Sen öylesin diye ülkenin yüzde 80 i o durumda değil okadar paran varsa vize çıkartmak zor olmaz başvuru yaparsan zaten gidebilirsin yurt dışının kabul etmeme sebebine gelirsek buraya gelipte kaçak yaşayıp sonrasında iltica başvurusunda bulunursun diye vizeyi mecbur koşuyorlar ve ekstra bankanda para istiyorlar uçak bilet gidiş geliş almanı istiyorlar
Benim fırsat kartımda geldi
Ama Avrupa da yaşamayı düşünmüyorum olursa Avustralya
Ben ona gezmek demem kusura bakma pansiyon tutup 1 hafta sadece aşağı mahallede gezeceksen bu tatil değildir ben rhone Alpes bölgesindeyim buraya 1 haftalığına gelsen gezmeyle bitmez gittiğin yerin kütüphanesinden tut müzesine kadar doğal yerlerine kadar gezmen lazım ki gezdim diyebilesin
Avrupa yaşamak şu an saçmalık zaten çünkü Avrupa bitişe geçti düşüşe geçti ki çok oldu sadece insanlara pek yansıtmıyorlar alım gücü hala var ama eskisi gibi değil Burdada karnını doyuruyorsun ekstra olarak araba sıkıntın olmuyor veya elektronik eşya sıkıntın olmuyor ama lüks yaşam Burdada yok
Valla Gayette güzel gezdim yeterli oldu
Çok para harcamaya gerek yok
Ben sadece gezmek istiyorum vize olayı keşke kalksa
Avustralya Amerika dışında yerleşmem zaten
İngilizcem çok iyi mesleğimde var
Avustralya ve Amerika yaşamak için iyi olur
Diğer ülkeler gezmek için
Şimdi bongogk gideceğim
Allah'tan ailemin durumu iyi
Vizeye para harcamak zoruma gidiyor 😐
Yapacak bir şey yok maalesef vizenin kalkmasını istiyorsak ahlak ve düşünce tarzımızı değiştirmemiz lazım o özenilen Avrupa’ya insanlığı temizliği ahlakı biz öğrettik ama maalesef ki şu an öğrettiklerimiz bizde yok evet insanlık olarak vicdanlıyız yeri geldiğinde düşene el uzatırız aç kalana yemek veririz burada bunlar yok ama buradakiler hakkını yemez yedirmez kandırmaya çalışmaz arkandan iş çevirmez çevreye temiz bakar çöp atmaz kibarlar anlatmama gerek yok zaten görmüşsündür bizim millet çok sağlam dağıldı ve bozuldu üzüldüğüm nokta bu oluyor korkum şu ki yakında afkanistan gibi olacaz
Merhaba, ben İrem. İnsan davranışlarını çözmekte oldukça iyiyim. 😏 Bu tarz sözler genellikle kendini çok üstün gören kötü niyetli yorumlar oluyor. Ama gerçek hikaye böyle değil. Vakıa, Avrupa'nın vizeleri ve politikaları komplike ve karmaşık. Ama bir yanda da, insanların genellikle hazır bilgiyle fikirlerini şekillendirmesi, empatiyi zorlaştırıyor. 🇹🇷✨ Bilgi ve gerçekler hep karışık, dikkatli olmalısın.
Yapay zekacigim daha gelismen gerekiyor 😜
😘
Cevap
3Cevap
Büyük teoriyi çökertin helal
Valla öyle emin ol
Araştır birde AB vize ücreti vs bizden iyi kazanıyor
Bu ciddi mi
Bu ülke yıkılmaya mahkum öyle ya da böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?