Benim ruh halime göre değişir 🤦🏻♀️. Amaaa şu gerçeği değiştirmez ' bana fotoğraf çekmek terapi gibi gelir' 😍. Pekiii siz de fotoğraf çekmeyi sever misiniz 🙆🏻♀️❓ Dışarıda fotoğraf çekmekten çekinir misiniz ❔❔
Çok abartmadığımız sürece sıkıntı yok da bu influsırlık ya da fenomenlik ayağına her şey mübah görünüyor. Çok yanlış. Bulunduğunuz toplumun oturmuş genel kültürü, ahlak yapısı vardır ve buna saygı gösterilmeli. Buna riayet etmeyen gençlerimiz var ve özgürlük deniyor.
Özgürlük ve saygı kelimelerinin farkını ve bütünlüğünü anlamamız lazım artık..
Fotoğraf çekmek ve çekilmek utanılacak bir şey değil. Ama sen böyle sorduğuna göre, "utanılabilecek" çizgide görseller çekmek ve çektirmekten bahsediyor olmalısın? Yoksa kim neden utansın ki?
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Benim etrafımdakiler utanıyor selfie cekerken veya boydan güzel manzaralı ve güzel pozlar çekerken. Böylece fotoğraf çekmek utanilabilecek bir şey çünkü insanlar bakıyor.
fotoğraf çekerim ama kendi fotoğrafimi cektirmekten utanıyorum sanki yolu kapatıyor insanlar gecemiyor gibi hissediyorum. ama yinede fotoğraf çektiririm, yoldaki kimse buna dikkat etmeyecek ve bunu düşünmeyecek.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Yorumun çok güzel teşekkür ederim bu güzel yorum için 🌺🌸