Bir an önce bi 10 bin yıl daha geçse bi teknoloji arşa çıksa da şu yorum yapan caniler için tarihte ağzı açık baksalar.
Ukrayna da savaş olur taraftar zekasıyla hadi be rusya alırsın, hadi be ukrayna alırsın
gazze de savaş olur, yürüyün be hamas, yürüyün be israil
siz kafayı mı sıyırdınız? hiç mi tarihten ders almadınız, şaka yapmıyorlar aloo oradaki insanlar bomba yiyor
babanız gözünüzün önünde parçalansa dünyanız yıkılır kundaktaki bebeğiniz , anılar biriktirdiğiniz abiniz ölse hayatınız bitme noktasına gelecek travmalarından çıkamayacaksınız
oturmuşusunuz taraftar zekasıyla yorum yapıyorsunuz olayın ciddiyedinin farkında değil misiniz
insanlar ölüyor geizekalılar tüm haber gönderileri altında "Savaşı durdurun" diye tepki verilmesi lazımken ölüm ölüm diye bağırıp çağıranlar
umarım sizinde başınıza gelir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bomba yiyenler öldü de ekmek yiyen ölmedi mi? Fazla panik yapma. Senin de dedigin gibi tarihe bakarsan savaslar hep vardi hep olacak. Ekosistemin bir parcasidir. O yuzden sen de o saydirdigin insanlar gibi isine geleni desteklemeye bak. Yenilen degil kazanan olmaya bak. Yoksa fuze gelince anlarsin ve cok gec olur.
işin sonunda zaten kesin ölüm var 10 yıl fazla yaşamak için mi kazanan olmaya bacaksın yoksa kalan ömrünü onurun haysiyetin için mi harcayacaksın
insanlar ölürken sevinmeyin ne kadar çok insan yaşatılabilir bunun peşine düşün. çünkü herkes sınırlı ömre sahip ve tek derdimiz insanlık onuruyla yaşamak.
Bazilarinin ölmesi gerekiyor ki insanlik onurlu yasayabilsin. Bu yuzden savaslar var. 10 yil fazla yasamak icin savasmiyor kimse. Kendi milletini yok etmeye calisanlarin bitmesi icin savasiyor herkes. Mesela her sene hic yoksa 1 milyon arap öldürülüyordür son 1p yilda israilin nufusundan fazla arap öldürülmüstür tek sorumlusu siyonistler. Bastan hepsinonlari oldürseydi ölen siyonistlerden cok daha fazla masum cocuk yasayacakti. Yani savaşlar bir yerde gerekli
Zaten herkesi yasatayim dersen asiri nufus patlamasindan bu sefer de acliktan olecek millet. Herseyin bir dengesi var bizim yapacak biseyimiz yok. Tek yapmamiz gereken iyi niyetli olan tarafta olmak
savaşlarda sadece masum olmayanların öldüğünün garantisini verebilir misin?
savaşlarda sadece masum olmayanların öldüğünün garantisini verebilir misin
Müslûmanlar savasirsa garanti veririm. Ama siyonistler zaten normal askerden cok masum vatandas kanına susamıslar. Müslümanlara agac kesmek bile yasak. Teslim olana bir fiske bile vuramaz artik. Emanet gibi bakar.
ben videosunu izledim israil topraklarına saldıran hamaslılar sınırdaki köpekleri bile öldürüyorlar bence o kadar emin olma,
savaş olduğu zaman masumlar da ölür
masumların öldüğü bir yerde haklı bir onur artık kalmaz.
savaşın istenmeyen sonuçları olarak görürsen benimde bed duam bu işte, umarım bu savaşın istenmeyen sonuçlarına savaşı isteyenlerin aileleri dahil olur.
sana silah çekene çiçek uzat demiyorum elbetteki kendini savunacaksın, ama saldırana karşı kendini savunursun fazlası değil,
bizde sivil halk olarak hadi be hamas yaparsın hadi be israil yaparsın demicez gerçekten bir müslümansan bu savaş son bulsun diye dua etmen lazım senin ,
ufacık çocuğu bırak ufacık köpeğe hakkınız geçmesin can onlar!
Kopekli videoyu. bende izlemistim ilk. baslarda vardi. Kopek koruma gudusuyle saldirip adami yaralayabilir. O yuzden öldürülmesi. gerekli. ayrica hamaslilar kimdir nerden gelmistir bilmem. Ordan guzenin gecemedigi sınirdan parasutle suzulerek girebilmeleri ve olayin sonrasinda israilin filistinlilerin hepsini oldurmeye baslayip bide diger ulkelere de saldirmaya baslamasi ama kendine hicbisey olmamasi bende suphe uyandiriyor. ama o kopek olmeliydi o ayri. Su kopekleri gozunuzde fazla buyutmeyin gunde milyonlarca koyun kesiliyor bunlarda hayvan onlarda hayvan gerekli durumda öldurulürler bisey olmaz.
100 yildir strateji geregi aktif yozlastirilan bir ulkede oldugun icin gerceklerden kopmus gibisin. Fazla. duygusalsin. biraz osmanli tarihi okumani oneririm. En iyi vizyon onlarda var 😀
kurbanlık koyunlar belirli şartlarla kesiliyor yalnız, en hızlı ve en acısız şekilde, sağlık sorunları olmaması ve belirli bir yaşta olması gerekiyor, köpekler gibi akıllı canlılarda değil bu arada, unutkan ve sürü mantığıyla ilerliyor yani gerçekten de tam da kurbanlık türünde bu hayvanlar, et ihtiyacı için gideriliyor.
sen gelen köpeğe sıkıyorsun direk acı çektimi yaşı kaçtı vs hiçbiri yok, savaşla alakası olmayan insanların rehin alınması falan..
yani kusura bakmayın da savunulacak bir şey göremiyorum
insanlık böyle geldi böyle gidecek mentalitesinden ziyade şuanın şartları seni ilgilendiriyor ve senin seçimlerin düşünce şeklin vahşice mi yoksa insancıl mı
karar senin.
Kime diorsun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!