CHP'nin "Kule para" skandalına ilişkin soruşturmada iddianame mahkemeye sunuldu.
Canan Kaftancıoğlu dahil 22 şüphelinin "kanuna aykırı bağış" suçundan cezalandırılmaları istendi.
İl başkanlığı binası olarak kullanılan taşınmazın da hazineye devri talep edildi. Olay hakkında ne düşünüyorsunuz?
Canan Kaftancıoğlu dahil 22 şüphelinin "kanuna aykırı bağış" suçundan cezalandırılmaları istendi.
İl başkanlığı binası olarak kullanılan taşınmazın da hazineye devri talep edildi. Olay hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
CHP nin kirli işleri ifşa oldukça parcalanacaktir
Akp dir o chp ye yikacaktir yine ayni taktik mk
Ne alakası var ortada kaynağı beli olmayan bir paravar bana paranın nasıl toplandığını açıklar mısın
Her boku ywyin sonra akp yaptı deyin
Lan olm herkes biliyor kimin nereyi soydugunu kurumlarin icini bosalttigini sende birilerini yalamak icin onlari görmezden gelip chp ayaklari yapma sen daha iyi bilirsin kaynagi olmayan paralari mk
@ag1979 Akp ananizi bellese bile ses cikaramazsiniz mk fetöcüleri sanki ne bok oldugunuzu bilmiyorlar kac paralik adamsiniz sizki lafinizi takan olsun adamlar soyup götürür sizin gibilerde yalama yapar belki bisi düşer diye topunuz türk düşmanisiniz
@ag1979 yazini okumadim sildim bile senin fetöcü oldugunu biliyorum günü gelecek elbet devam edin ölücülüge orada burada hadi abisi
Senin de fotonun da * köyüm şerefsiz ne kadar fotucu varsa ve senin zihniyetindeki gayri milli CHP lideri siz bu ülkeyi haketmiyorsunuz nankörler hadi ordan gidin seloyla yaşayın
Bana paranın kaynağı açıklar mısın ayırıca sen kimsede beni feto mesbu olmakla suçluyorsun tehtid ediyorsun
Bu şerefsiz engelle bu CHP zihniyetine konuşma imkanı vermw burada
CHP gözünüzün önünde annenizi beleşe çıkıp yapmadı derdiniz kanıtla sana paranın kaynağı hadi bekliyoruz usulü uygun iş yerlerine ruhsat vermek için haraç almadıgınızı kanıtlasana
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!