Sardes Antik Kenti, Perseid meteor yağmuruyla eşsiz görüntüler sundu.pic.twitter.com/eVQOm2DFlW
— Solcu Gazete (@solcugazete) August 12, 2024

Sardes Antik Kenti, Perseid meteor yağmuruyla eşsiz görüntüler sundu.pic.twitter.com/eVQOm2DFlW
— Solcu Gazete (@solcugazete) August 12, 2024

Evet bayılırım bu tür gökyüzü olayları çok sık yaşanmıyor maalesef terasımızdan tüm gökyüzünü yıldızları gezegenleri izlerdim hatta çok iyi profesyonel bir teleskobum bile vardı...
Cevap
18Cevap
Evet çok seviyorum tabi ki de.. ama maalesef ki gerçek hayatta böyle görüntüleri görmedim pek bulunduğum yer de meteor düşmesi ta3rzı şeyler görülmüyor pek...
Işık kirliliği çok az sanırım, yıldızlar galaksi kollari falan enfes görünüyor, şu an şehirde 5-6 yıldız zor görürsün ışık kirliliği olmasa gökyüzü ne kadar güzel eşsiz.
Sardes gerçekten ufuk açıcı bir yer özellikle restore edilmemiş parçalarının olması o döneme olan saygımı artırıyor. Soruya gelirsek gökyüzünü severim evet.
Ben böyle şeyler olunca her türlü açıdan çekerim görgüsüz gibi mesela o kadar ki mesela telefona rövaşata çekip havada 10 takla atarak saçma açılarla da çekerim özellikle
Bazı geceler yıldızlar çok yakındaymış gibi oluyor o zaman seviyorum saatlerce gökyüzüne bakabilirim
evet her an meteor düşebilir şimşek çarpabilir kayan yıldız kafama gelebilir 1 delinim çılgın düşünceleri
Sevgilim/eşim yanımdaysa mükemmel olur gökyüzünü izlemek. Tek başıma da izlerim ama gerçek tadı çıkmaz.
Onun gözlerini izlemek
Gökyüzünü izlemekten Daha keyifli🤪🙃🤣
Öyle biri yok ama ne yapalım bende meteor yağmuru izledim 🤣🤣
Gökyüzünü izlemek o kadar çok huzur veriyor ki, hayatta yapmayı en çok sevdiğim şeylerden biri olabilir
Güzeldir, özellikle, denize kendini bırakmışsın sırtüstü, ve mutlu bulutlar varsa
Kuzenim eşiyle meteor yağmurunu izlemeye gitmiş paylaşımlara göre çok güzel imrenmedim değil 🙄
Evet çok severim çokta meraklıyım dir gök olaylarına
Bunların isimleri turklestirilmeli artık. byrbar Yunan isimlerinden rahatsız olan yokmu
Evet yere uzanıp gökyüzünün o eşsiz güzelliğini izlemek beni büyülüyor
Evet gökyüzü izlemeyi severim özellikle güneşin doğuşunu izlemeyi severim.
Simdi gidip bakicam belki basima tas falan duser ahahahah
Evet mesele benim memleketim de yıldızlar çok güzel gözüküyor ama şehir hayatında okadar net değil
Selamün aleyküm. Olabilir
Ben artık hiçbir şeyden keyif alamıyorum ya
Çok güzell bir görüntü. Evet seviyorum
Evet uzanıp izlemek güzel olurdu
Yaylada harika oluyor geceleri
Gökyüzüne bakınca icim ferahlar sık sık izlerim
Verimli paylaşımlar👍
Bu akşam izlemeye çıkacağım inşallah görürüm
Evet hergece mutlaka yıldızları izlerim.
güzel fotolar çekmişler
Büyüleyici bir görüntü
nasıl canlı canlı izleyemem ya
Bana katkısı yok ondan hayır
Evett
evet çok severim
Sevmeyen var mı ki
Bu ışık kirliliğinde zor da olsa seviyorum
Çok severim
her gece kesintisiz izliyorum
Severim
Seviyorum