NASA, dünyanın her yerinden izlenebileceğini belirtmiş. Yılın en iyisi olarak bilinen bu meteor yağmuru, açık gökyüzünde ve ışık kirliliği olmayan yerlerden görünecekmiş. Beyaz, sarı yeşil, kırmızı ya da mavi renkler görülebilirmiş.

NASA, dünyanın her yerinden izlenebileceğini belirtmiş. Yılın en iyisi olarak bilinen bu meteor yağmuru, açık gökyüzünde ve ışık kirliliği olmayan yerlerden görünecekmiş. Beyaz, sarı yeşil, kırmızı ya da mavi renkler görülebilirmiş.

Çok seviyorum, özellikle yazlığımızda ışık kirliliği de çok çok düşük olduğu için dalıp gidebileceğim kadar güzel manzaralar görebiliyorum. Şehir içinde o kadar da zevkli değil tabi.
Cevap
17Cevap
Evet ben yıldızları izlemeyi seviyorum tabi ki de
Özellikle bol yıldızlı geceleri izlemek güzel oluyor. Bir kere bir gece banka uzanmıştım ve bol yıldızlı bir geceydi. Aynı titanik de filminde leonardo dı caprıo gibi yıldızları seyre daldım. Kendimi bir an sahiden Amerika da sandım.
bayılıyorum. yazın izleyen şanslı kişilerden biriyim. ama maalesef bunu izleyecek temiz bi şehirde değilim..
Yaz aylarında olmuştu Damdan izledim fazlaca şahit olmuştum aşırı keyifli hissettiriyor. Bu sefer izleyebilir miyim bilmiyorum b
Uzun yıllardır gece saat 3 te alarm ile uyanır 10 15 dk gökyüzünü seyrederim. Bundan daha fazla ruhuma iyi gelen bir şey daha yok.
O meteorları toplamak lazım iyi para ediyor.
Bu aralar sık sık oluyor zaten haftada 2 3 tane görüyorum
tek başına izlenmez. isterse para yağsın umrumda değil.
Evet gökyüzünü izlemeyi severim huzur veriyor..
Gökyüzünü izlemiyorum terasım balkonun yok zemin kattayım
Hayır sevmiyorum
Severim insana huzur veriyo
Hava güzel ama yağacak gibi durmuyor
Seviyorum 💙
Umarım görebilirim
gökte bi tane yildiz yok.
Fotoğraflamaya çalışacağım umarım başarılı olurum
yattığım yerden izlerim, yeter artık...
Ooo harika bu gece uyku yok 🥳🥳
Heyecanla bekliyorum.
Çok fazla ışık var olmasa izlenir.