Siyaset konuşmayı pek sevmiyorum bu attıklarını da biliyorum ayrıca ama bu ölen bebeklerin masum çocukların ne suçu var burada açıklar mısın? Bebek daha kırkını doldurmamış daha konuşamıyor bile bu insanların ne suçu var gerçekten vicdanınız İsrail'i savunmaya nasıl el veriyor hayret ediyorum
Ayrıca bu durumun sosyolojik bir durumu da var. Kendine hayrın yok ekmek bulamıyosun çocuk yapmak neyine yani anladın mı? Çocuk yapmak için belli eğitimin ekonomik durumun vs olması lazım. Niye çocuk yapıyosun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çini silerim ben
İsrail diye bi ülke yok ama ben yine de İsrail'i diyeyim
Biz seninle bu tür konularda tam olarak zıtız yav balbiricim
Hemde bayaa 😒
Senin fikirlerini değiştirmeliyim balbiricim 🙂
Asıl ben seni değiştirmeliyim, benim fikirlerim değişmez çünkü 😒 bebek katillerinin savunulacak hiç bi şeyi yok
Benim de değişmez 😒
Hı hı 😒
Şunu bi okusana Balbiricim ❤️ dur atacağım
www.tumblr.com/.../gazzenin-kumundan-%C3%A7ok-imi%C5%9F-me%C4%9Fer-kalle%C5%9Fi-nas%C4%B1l
tr.m.wikipedia.org/wiki/Filistin_bayra%C4%9F%C4%B1
Siyaset konuşmayı pek sevmiyorum bu attıklarını da biliyorum ayrıca ama bu ölen bebeklerin masum çocukların ne suçu var burada açıklar mısın? Bebek daha kırkını doldurmamış daha konuşamıyor bile bu insanların ne suçu var gerçekten vicdanınız İsrail'i savunmaya nasıl el veriyor hayret ediyorum
Yazamıyorum albayım 1984 romanı geliyor aklıma balbiricim 🙂
Ayrıca bu durumun sosyolojik bir durumu da var. Kendine hayrın yok ekmek bulamıyosun çocuk yapmak neyine yani anladın mı? Çocuk yapmak için belli eğitimin ekonomik durumun vs olması lazım. Niye çocuk yapıyosun
Çocuklarına bakamadıklarını nerden çıkardın şimdi
Bakabiliyorlar mı balbiricim? Diyelim ki bakabiliyorlar varsayalım. Öyle bir ortamda çocuğunu büyütecek olmanın getireceği durumları düşünemiyorlar mı
Biz siyaset konuşmayalım lütfen dksksj çok büyük tartışacaz yoksa, uzatmayacağım
I still love you balbiricim ❤️🙂 Do you love me diye soruyorum şimdi ahahha. Yes I do cevabını senden bekliyorum 😀
I love you too as a friend dkfkd 🌸
Cümlenin sonunu okuyamadım ingiliççem yetmedi de hdhdufujf
Dkdkdjs yeter yeter
😂😂 Ahahahaha
İran'ı niye silmek isterdin ki çok güzel bir kültüre sahip ( din kültüre etki etmeseydi tabii)
Anlatırsam yorumum kaldırılır. İranlısın sen galiba
He yapıştırdın hemen etiketi
İranlı değilim.
Sana değil ya kötü bişey yazacam sonra kaldırılacak o yüzden. Olağanüstü berbat insanları ülkenin kendisi herşeyi inanılmaz berbat
Her ırktan kötü berbat insan var her neyse dini kapsamayan kültürden bahsediyordum ben.
Ben kültürünü de yemeğini de herşeyini de katarak ve inanarak söylüyorum
Tamamdır usta.
norveci silerim çok güzel ülke kıskanıyorum görünce yesil pasaport var ama gidemiyorum tl değersiz diye ds
1. İsrail olurdu
2. amerika olurdu
3. çin olurdu
4. Ermenistan
5. yunanistan olurdu
yok etmek istediğim ülkeler sırayla
Slovenya ya da Slovakya. Karıştırıyorum birbirleri ile. Birini silerim sorun biter.
Slovenia İtalyaya yakın olan ülke. Slovaklar doğuda kalıyor hatta komşu ülke bile değiller 🙂
İşte sen şimdi bunu söyledin ya ben birkaç saat sonra bunları yine karıştırıcam😅
🙂🙂
Benim olduğum yeri silmeyin neresi olursa olsun 🤭🤭🤭
Tamam 🤭🤭🤭
Tüm orta doğu ülkelerini.
Çiçeğim gelmiş ❤️🙂
Hihiiiiii Bennn geldimm
❤️😘🤭🙂
1 tane söyleyemem, diğerlerine ayıp olur.
Amerika, İngiltere, Fransa ve ortadoğu ülkeleri
lütfen iki ülke olsun israil ve abd
He aynen 😏
Irak Suriye ırk olsa Araplar
Körfez arapları Irak ve Suriyeden daha beter bu arada. Hayatımda o derece sapık insanları kadını/erkeği hiç bi arada görmedim
Açıkçası bir ülke var ama diyemem
Yaz la merak ettim
Hadi la
ABD muhtemelen ya da rusya
filmlerini silme
Amerika.
😏.
🤫.
İsrail…
😏.
İsrail
Çin sanırım