Erkekler ilişkilerinde itaat mi ister?
1 ay
Erkekler ilişkilerinde itaat mi ister?
Erkekler basit ve kusurlu bir kul olduğunu unutuyor... Haşa Allah'ın yarattığı neden sana itaat etsin? Erkeklerin kibirli ve kimin yaratıcı olduğunu unuttuğunu düşünüyorum... Kendinize gelecek şeyler yaşarsınız umarım. Ayrıca kadına değer veren adamlar şeref sahibi yalbızca6
Kendine itaat edeni herkes sever, sadece erkekler özelinde değil.
Sadece, itaat sanki kadınların mecburiyetiymiş gibi yansıdığından böyle bir karışıklık çıkıyor. Bilirsin, yemek yapmak ve temizlik gibi eylemlerin sadece kadınlara atfedilmesi ve hatta eşinin tüm bakımını üstlenmesi bunlar birer itaattir. Geri kafalıları saymazsak aileden böyle görmüş ve böyle işlenmiş dolayısıyla bu şekilde büyümüş bir adam otomatik olarak bu şekilde bekleyecektir ve böyle olması gerektiğini hissiyat olarak kendinde barındıracaktır. Aksini garipsiyecektir.
Karşılıklı sınırları bilen bunlara saygı duyup birbirlerine anlayışla yaklaşan çiftler mutludur. Karşılıklı söz dinlerler. Çünkü onlar baştan birbirlerini bilip kabul etmişlerdir. Mecburiyet söz konusu değildir.
Kendi hayatından başka kimsenin hayatı hakkında söz sahibi olamazsın. Ya devam edersin ya da yol alırsın. Başka türlüsü kabul edilebilir gibi değil. Konuyu komik komik yerlere çekip alakasız yanıtlar verenler olur şimdi hadi eyvallah çok fazla şe'yapmayın 😃
Erkek doğasında etkinlik, kadının doğasında edilgenlik vardır. Kadın sürekli kendisine itaat eden, biat eden, uydusu olan bir erkeği hayatında tutmaz. Erkeklerde korelasyon tam tersidir. Erkeklerse dik başlı kadınlarla uzun süreli ilişkiler yaşamak istemez. Bunu kadında itici görür.
Kadın, meşru otoritesine boyun eğeceği bir erkek ister ama buradaki ince detay şu. Kadın bunu sadece arzu duyduğu bir erkeğin yapmasını ister. Maddi sağlayıcı ya da ilgi bankası olarak gördüğü bir erkeğe bunu yaptırmaz.
Sonuç olarak; kadın hangi erkeğin kölesi, hangi erkeğin ortağı (eşiti), hangi erkeğin sahibesi olması gerektiğini çok iyi bilir içgüdüsel olarak.
Sonuç olarak; kadın at gibidir, erkeğe göre kişner. Karşınızdaki erkek, özünde neyse siz onun tam zıddı bir kadın olursunuz.
@Fikretin_İsyanı Bahsettiğim bu değildi sen biraz farklı bir yerden bakmışsın, yorumlamışsın. Bahsettiğin şeyi çok iyi anladım.
Erkek ve kadının belli başlı yapısı vardır dediğin doğru. Fakat düz bir çizgisi yok bunun, dominant kadınlarda mevcut ve onları tercih eden erkekler de aynı şekilde.
Aslında söylediklerinde haklı bulduğum genel bir hat var. Perspektif bir bakış açısı kullanıyorsun dolayısıyla tamamen haksız bulamıyorum.
Seninde benim yazdıklarımı anladığını düşünüyorum.
Şimdi evliliği bir denklem, bir fonksiyon gibi düşün. Bu fonksiyonda erkek bağımsız değişken, kadın bağımlı değişkendir. Erkek nasıl bir kişilik ve duruşa sahipse kadın ona göre şekil alır.
Erkek bir su kabıdır. Kadın ise o kabın içindeki sudur. Kabın şekline göre biçimlenir.
Demek istediğim şu. Erkek, kadının suyuna girdiği için ezik bir adam olmuyor. Erkek halihazırda zaten ezik bir adam olduğu için kadının ilişkide dişil enerjisi düşüyor ve evlilikte erkek rolünü oynayan taraf haline geliyor.
Dominant kadın, alfa kadını diye bir şey yoktur. Kadının alfası betası olmaz. Yüksek değerlisi olur, düşük değerlisi olur. Ama erkeğin hem yüksek/düşük değerlisi, hem de karakter ve zihin seti olarak alfası betası olur ve Rollo Tomassinin dediği gibi;
KADINLAR, ALFALAR İÇİN KENDİ KURALLARINI YIKAR, BETALAR İÇİN KURALLAR KOYAR.
Kadın dominant bir erkeğe teslimiyet gösterir ama kadın alfa bir erkeği beta yapamaz. Halihazırda eril enerjisi düşük beta bir erkekle evlendiği için maskülen bir karaktere bürünmek bir durumunda kalır. Bu kadın için bir tercih değil zorunluluktur.
Çünkü bir ilişkide iki eril ya da iki dişil karakter birarada olmaz. Bu mümkün olsaydı insanların hatırı sayılır bir kısmı hemcinsleriyle evlenirdi.
@Fikretin_İsyanı Evvet tam da söylemek istediğim şey, senin deyiminle "beta" erkekleri tercih eden kadınlar.
Fakat diğerleri senin çıkarımların. Dediğim gibi tamamiyle haksız bulmuyorum.
Haksız bulduğum şeylerden en önemlisi kadın sanki tercih edemezmiş gibi yorumlayışın. Ben özellikle taraf belirtmeden her iki cinsiyetin de tercih edebildikleri düşüncesindeyim.
Ayrıca sonda yer verdiğiniz gibi eşcinsel insanlar mevcut.
Yine düzelteyim iki baskın ve iki çekinik demiyorum, birbirini tamamlama söz konusu. Tencere kapak misali.
Ve bu cinsiyetin getirileriyle ayrıyeten karakterle ve insanın beğenileri, çekildikleri şeylerle alakalı. Bu beğeniler cinsiyet içi ve cinsiyet dışı diye ayrılınca beraberinde eşcinselliği ortaya getiriyor.
"beta" erkekleri tercih eden kadınlar. Kim onlar. 20'li yaşlarını hardcore alfalarla cluplarla partileyerek geçirmiş, sonra yatakta kan ter seviştiği alfalardan birine bağlanmış, sonra o alfanın kazığını yeyip depresyona ve tükenmişliğe girmiş. İçine düştüğü girdaptan kurtulmak için yine aynı toksik tiplerle ilişki arayışına girip yine aynı hüsranları yaşamış ve 28 yaşından sonra ardında travmatik ve kirli bir geçmiş bırakmış kadınlar.
Bu tip kadınlar 30'larından sonra bu alfalara ulaşamıyor. Çünkü o alfalar 30'lu yaşlarda en prime dönemine ulaşıyor. Henüz 25-26 yaşlarında temiz geçmişe sahip kızlarla evleniyor.
Kadın ise 30 yaşından sonra kendi yaş grubunda bekâr alfa bulamadığı için yüzde 80'lik beta erkek çoğunluğu içinde bir erkeği seçmek zorunda kalıyor. Buna MECBURİ TERCİH diyoruz. Yani tercih zannedilen mahkumiyet.
Betalar, kadınların hiçbir zaman arzu duyduğu adamlar değil sadece maddi sağlayıcı olarak sömürdüğü ya da depresif dönemlerinde ilgi açlığını gidermek için kullandığı erkekler... Bir kadın, hangi yaşta olursa olsun alfaya ya da yüksek değerli erkeklere ulaşma şansı varsa asla bir betayı seçmez. Realite bu...
@Fikretin_İsyanı Muhtemelen bu konuda ortak paydada buluşamayacağız. Yine de kendimi biraz daha net ifade etmeye çalışacağım.
Şimdi "dominant" benim için ne anlama geliyor ve senin bahsettiğin "beta" benim gözümde nasıl açayım.
Dominant kişiler, baskın ve söz dinlemekten ya da durmaktan çok ortamı düzene sokan, organize eden karakterlerdir. Yapısaldır bu.
Cinsiyet olarak erkeklere atfedilmiştir, erkeksi olarak görülür fakat bu yanlıştır.
Dominant kişilik özellikle kaba Saba, ani davranışlarda bulunmaz. Erkeksi yönleri bulunuyor tabii ki bundan sebep, kadınlar narin ve zarif varlıklar oldukları için, dominantlık erkekler bazında popüler.
Gelelim "beta" konusuna. Yani dominant kadınlarla birlikte olmayı tercih eden erkekler.
Sakin, uyumlu, rahat erkekler. Erkeksilik burada farklı bir boyut kazanıyor.
Kadınlar huy olarak serseri, sert ya da sakin ve makul bir kişiyi tercih edebilirler. Dünyada her türlü tipleme mevcut, bir kelimeyle özetlenemeyecek kadar fazla. Türlü çeşitli durumlar ve arzular bilmem neler de bunların içine dahil ve daha birçokları. Sen kati bir sonuca varırken, ben bu kadar basit olmadığını savunuyorum.
Ama genel hattıyla bu bahsettiklerin çok yaygın türler ve yaşanan durumlar. Bakış açın haklı bir yerde.
Hem basit hem karışık varlıklarız, basitliği dolamışız etrafımıza.
Seninle orta yol bulamamazın sebebi kelimeler ve durumlardan bahsederken aynı gözüken farklı şeyleri baz aldık.
Her neyse seni anladım. Güzel sohbet oldu teşekkürler 🙂
Rica ederim
Cevap
47Cevap
Erkek itaat eden kadını sever. Bunda da hiç bir sakınca yoktur bana göre. La ralli de bile yarışırken kol pilot senin ona itaat etmeni bekliyor. Kadınlarda heaaa itaat ediyim ben insan değil miyim gibi bir düşünce var. Bu konuyu çoook yalnış anlıyorsunuz. İş yerinde sizden daha bilgili daha becerili ya da hiç bir vasfı olmayıp ama başınızda müdür diye takılan tiplerin ya da takım liderinizin sözünü dinlemiyor musunuz? Konu para mı? Eşiniz size para verirse mi onun sözlerini dinlersiniz? Bu konuyu çok yalnış yerlere çekiyorsunuz. Mesela arkadaşlarımla oyun bile oynarken bana itaat etmelerini isterim. Bu onları köle mi yapar?
İtaat dediysek körü körüne bir itaat değil. Sonuçta erkeğiz diye her şeyin en iyisini biz bilemeyiz. Kesin doğru bildiği ve erkeğin hata yapacağı konuda kadın erkeğe itaat etmeyecek 👍
Uçurtmayı yükselten şey rüzgar direncidir. Bir kadın gerektiği yerde yeterli derecede direnç göstermelidir aksi takdirde uçurtma yükselmez.
Erkeğiyle feminizm etkisi altında çatışmaya girmeyen , reelde ve sanalda fıldır , fıldır gezinmeyen zeki, tutkulu, çalışkan, karakterli yumuşak başlı ama asla bir robot gibi itaatkar olmayan "KADIN GİBİ KADIN"seviyoruz.
Bilmem anlatabildim mi sanal alemin gezen 🐔 'ları 😉
Elon bunu kızdırırsa gece şeyine elektrik verir valla akllı olsun bence
bilimin medeniyetin en ilerisindeki adama bakın. cinsiyet rolü yüklediği yapay zekaya itaatkar yakıştırması yapıyor. işte bilim! işte gelişim! işte muasır medeniyetler seviyesi ! tek dişi kalmış canavar..
itiatten köpek olsa da ruhsuz birinin itiatından ne çıkar. bilinçli, bilerek gösterilen saygı saygıdır. ben itaat değil de saygı , hoşgörü ve dinleme beklerim
Bu ne ya ürkütücü
Ben asi bir çiçeğim hıh
İtaatkar kadn isteyen gitsn
Robotlar ülkesinde yaşasn
Iyi eve gidip şu caykahve makinesi ile az sohbet edim. saçmalamayın😂
ya bir tane kafayı yemiş parası var diğer istediğini yapabilen elde de bir üstün zekalı sözümona herifle kıyaslama yapmayın lütfen
Her insan hayatındaki insandan itaat bekler. Dünyanın en zengin adamının robotla yemeğe çıkmasına da ayrı bir şaşırdım doğrusu.
Erkeklerden bahsetmek gerekirse yeri geldiğinde itaat ister, sadakat bekler. Ama Elon MUSK gibi proje adamlarının ne istediği bilinmez
Yani erkekler itaat bekler mi beklemez mi orasını bilemiyorum da Elon Musk zaten itaat bekliyordu ndndndndmmdd
Tamam komple kukla aramıyoruz ama en azından bir iki tık ağırlığımız olmalı. Bazı şeylere kızarız tepki veririz haliyle ama bizler sizi düşünüyoruz...
En azından yapay bile olsa zekaya sahip isyan ve kavga ile insan ilişkilerinin yürümeyeceğini biliyor...
İtaat mı bekliyor sorusu için harika bir başlık tebrik ederim kardeşim sjdkskdk evet itaatkar istiyorlar
Biz de az da olsa itaat bekleriz. Mesela aldatmasın bu yeter itaat olarak.
İtaat bekleyen bir fino alabilir kendisine.
Bir sıcaklığı yok soğuk bir makine ne kadar iyi hissettirebilir
İtaat edin ve "Bu ilişki çok sıkıcı olmaya basladı" lafını duyun ndjdjdjdn
Aynısını yaşadım
İtaat bekliyosan köpek sahiplenseydin hatun değil😂
Köle arıyorsanız iyi bir arkadaş yapay zeka olabilir
Elon bi yapay zeka kaldı
Yakında aşiret kuracaksın
Evet itaat bekliyorlar. Yalnız kızın yüzü de baya iyi
İtaatkar demesinin sebebi robot olması olabilir mi niye kimse böyle düşünüp gülmemiş aw
Yok kadın erkeğe hükmetsin doğa da bu ya. Evet kadın itaat etmeli aksini diyen kız kıza evlensin.
Elon Musk bunu yapan hayat bize neler yapmaz
ne itaatmis bu ya, sonra yine ben biktim usandim yeter falan yapar bunlar
Kadınlar kendilerini itaat ettirecek erkeklere bağlanıyorlar bu kesin..
Bence çoğu istiyor. Hatta düşünmeyeni, konuşmayanı istiyorlar diyorum.
Elon reis dünyada dengeleri bizim lehimize değiştirecek 😉
Elon musk bekliyor demek ki her erkek az çok bekler
Erkekler konuşkan zeki ve tartışan kadin seviyor. Kadınlar ve erkekler kısaca insanlar partner olarak pasif biri olunca o kişiden soguyorlar. Çünkü saygıları kalmıyor.
Yaşınız küçük aklınız büyük tebrikler 🎉
doğru
Tanrı ablaniz gibilerle karsilastirsin çok amin 🙏
Bir erkek efendiyse iyi kalpliyse ve sadıksa robot bile olsa o kadın o erkeği incitir. Nokta.
Sürekli itaat sıkıcı ve mallıktır kimse kimseden üstün değildir. Kimse kimsenin kahrını çekmez annen baban dışında
mumkunse oyle olsun cunku tartismayi sevmem. tirip cekmem. gercekci bir insanim ve mantikli olan neyse ona gore davranilmasini isterim.
Yapay zeka mı kullanıyor yoksa kendi istediği şekilde mi kodlamış?
Full itaat olmalı sanırım yapay zekayla yemeğe çıkılmalı
Yokluk başka bir şey işte.. sdfsdf
Aptal erkekler ilişkide itaat beklediği için kısa boylu kızlardan hoşlanıyor zaten
Boy kaç?
1,55
Genelleme yapmasan iyidi minnak 😂
Yoo hepsi öyle. Bide genelde kısa boylu oluyo o erkekler.
Erkekler bazen çok bos yapiyo
1.50 lik or. ozbu sen dolu mu yapıyon?
İlginç olmuş daha neler göreceğiz
yapay zeka robot kadınla evlenicekmi 🤣🤣
Beyinsiz olduğu için robot ile ilişki yaşıyor
Beyinsiz mi adam uzaya roket gönderdi, siz dinlemeyi öğrenin biz ona bile razıyız
He taam
Hâlâ anlayamadın mı onların köle aradığını? 😂😂
Aklımda tek soru. O gece nasıl bitmiştir
Yiiiiok daha neelllller
Kezolardan bıkan insanlar için can suyu olacak
Aynen itaat et rahat et 😃
Evet bence sadakat en önemlisi
Bal dudaklar güzel memeler ister
Oldu mu bu şimdi Elon..
Yapay zeka sevgilisi bile Amber Heard'e benziyor
Evleneceğim tek kadın yapay zeka olur sdfsdf
Kızın elide serttir şimdi.
bence kadının en büyük gücü peki kelimesindedir.
Haha benden calmis hırkızz 😂😂😂
Abi bundan bi tane de bana yapsana
yoo abartmişlar boş boş
Bu olayın haber değeri taşıyan kısmı o mu🤣🤣🤣🤣
İdolüm ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?