selam arkadaslar, bir kac süphelendigim bir seyler var. telegrami ilk defa yükleyecegim, yükledigim zaman bildirim gider mi herkese?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet gider
Numaran kimde kayıtlı ise hepsine gidiyor maalesef çok saçma bişey
ne diyorsuuuun 😣 e o zaman görmüstür yükledigimi öyle mi? ya ama görmüs olsaydi kesin sorardi. en son 1 hafta önce girmis cünkü. sonra hemen sildim uygulamayi. isleticektim ben onu ya. gördüyse anlar simdi
Tabiki girdiyse görür ama bazen msjların arasında kaynıyor altta kalıyor yani bilemiyorum tabi.
o her seyi görür sinsi... of isletip mesaj atarsam görür mü x kisisi üye oldu diye.. hesabi kapattim ama
Hesap kapanmazki en erken 1 ay hiç girmezsen kapanır. O baktığında açık görecek
rehberle eşleştirmezsen gitmiyor diye biliyorum.
evet bende öyle biliyorum
Bildirim rehberini eklekedigin sürece gitmez
Prno ifşa sitelerinde takiliyorum bende
ya bana allah askina söyler misin? telegram nicin kullaniliyor? arkadasimin vesilesiyle ögrendim. nisanlimin da varmis. normalde herkes whatsapp üzeri ulasir ona, arkadaslarinin cogu evli, kendisi de isten eve evden ise aslinda.. ne b*klar ceviriyor olabilir bu? ayrica isim de koymus oraya. kardesimin telefondan indirip bakicam ama herkesw bildirim gider diye cekiniyorum
Bissürü ifşa sayfaları var cinsel içerikli videolar resimler prno yayınını yapan
Evli çiftlerin eş paylaşımı gurup seks yaptığı yerler
yuuuuh🤦🏻♀️ peki istedigin insana mesaj atip yazabiliyor musun? numarayi göstermeden
Numaran görünüyor
Telegram uygulaması yüklü olan kişi rehberini eşleştirdiyse ve numaran onda kayıtlı ise bildirim gider.
normal ekraninda mi cikiyor yoksa uygulamaya girince mi görülüyor?
Telegram uygulamasında x telegrama katıldı diye mesaj bildirimi gider.
haa ozaman baskaa, cünkü en son 1 hafta önce girmis. bende sandim whatsapp gibi her sey ekrana cikiyor. sildim zaten insallah silinmistir
Bildirim gitmiştir maalesef. Bakmadıysa belki telegram kurulu değildir. Nedir canını sıkan
tüh ya. telegram kullandigini yeni ögreniyorum. pek iyi niyetle kullanilmiyormus. isin tuhaf yani o günü ne haltlar yedigini iyi biliyorum demistim. o günü girmis telegrama. daha da girmemis. ilk defa indirdim uygulamayi baktim en son 1 hafta önce girmis. sonra kapattim tamamen sildim hesabi.. kendisini islemek istiyordum, bildirimi görmüsse zaten anlar benim oldugumu :/
Telegram illa kötü niyet ile kullanılır değil. Nişanlın aç bir erkek mi
numaranı kaydedenlere bildirim gidiyo
hesabi sildim sonra. silinmis midir?
yok valla bildirim durur. telegramdaki kişilerde gözükmüyor ama uygulamanın kişisel kısmında 'x telegrama katıldı' bildirimi hala duruyor mesela
gidiyor hesap acti diye
evet iste bende bunu bilmek istiyordum 😣 kiz ben bunu isletecektim ya. en son 1 hafta önce girmis. hesabi kapattim sildim hemen... kaybolmus mudur bildirim?
bildirim sen acar acmaz gidiyo zaten sen kapatana kadar gormus bile olabilir
dua et ki 1 hafta once silmis olsun son girisinde wkndkwns
Evet gidiyo
emin misin? kimi gitmiyor diyor kimi gelir diyor?
Ben kullanıyorum rehberimdekiler uygulamayı kurdukça bana bildirim geliyor
Ayrıca bu tango felan değil ki neden kasıyosun
eyvah🤦🏻♀️ ozaman görmüstür beni de öyle mi😏
Kim
ama uygulamaya girdikten sonra görülüyor dimi? whatsapp gibi her sey ekrana cikmiyor?
Sana bişey sorucam
Gidiyor bildirim
gidebilir ama nonu gizlyebilrsin
Katıldı diye bildirim gidiyor