Ark babamın kredi kartı bende limiti 23 falanmış daha önce hiç harcamadım ama 8 bine bir işlem yapmak istiyorum harcarsam haber gider mi sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Babasının kredi kartını izinsiz kullanmak, hem etik olmayan hem de yasal bir sorun olabilir. Eğer bu kredi kartını kullanmak istiyorsanız, öncelikle babanızdan izin almanız önemlidir. Başkasının kredi kartını izinsiz kullanmak, güveni zedeleyebilir ve ilişkilerde ciddi sorunlara neden olabilir. Harcama yapmadan önce babanızla konuşarak izin almanız ve detayları anlamanız önemlidir. Eğer babanız size kredi kartını kullanma konusunda izin verirse ve harcama yaptıktan sonra haber verirseniz, bu durumda herhangi bir sorun oluşmaz. Ancak, izinsiz olarak kredi kartını kullanmak riskli ve yanlış bir davranış olabilir.
Bunların dışında mesaj olarak gider bankanın uygulamasına girip harcama geçmişine bakınca görür zaten ve mail olarakta gider. Harcama geçmişi silinemez.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
- 1 yıl
Gider bildirim mesajı hele dijital slip aktif ose her kurus giser
04 Yorumla- Soran1 yıl
Yaa ama bin tl harcadım mesela gelmedi dedi uygulaması bende var kartın eve ekstre de gelmiyor
- 1 yıl
Maile gelir ki oradan bakar olmadı iygulamadan tek tek bakabilir
- Soran1 yıl
Yaa sadece mesela 750 tl nin üstünü kredi kartı şifre istiyor ondan mesaj gider. Mi diye panik oldum 8 bin çünkü illaki bildirim gider galiba o bildirimleri telefona gelen nasıl kapatabilirim acaba
- 1 yıl
Mobil uygulama ayarlarından kapatabilir ama mesajı banka atar çünkü yüklü çekim
- 1 yıl
Gider
00 Yorumla Gider
00 Yorumla- 1 yıl
Gider
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Evet gider.
01 Yorumla- Soran1 yıl
Yaa ama daha önce bin tl bir şey aldım ekstre eve felan gitmiyor mesaj olarkqdw alışveriş oldu diye gelse söylerdi
- 1 yıl
Nereye gider mi
02 Yorumla- Soran1 yıl
Babama mesaj olarak
- Soran1 yıl
Yaşım 21 ama o kdr bilmiyorum ki
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Gider
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz