Laikliğin hüküm sürdüğü sefalet içinde ki halk ayaklandı ve putları yıkıp laik hükümeti ülkeden defetti. Ülkemizde ki sefalette birgün son bulur mu?

Laikliğin hüküm sürdüğü sefalet içinde ki halk ayaklandı ve putları yıkıp laik hükümeti ülkeden defetti. Ülkemizde ki sefalette birgün son bulur mu?

Adamlar fakir ve sürünüyordu. mevcut düzen onlara hiçbir şey vermiyordu. bir şeyler yapmaları gerektiği ortadaydı. bakalım yeni düzen onları sefaletten kurtaracak mı?
Afganistan laiklik ile yönetilirken suç oranları dünya liderliğindeydi ve halk ağır açlıkla karşı karşıyaydı üstelik uyuşturucu kullanımı tüm ülkeyi sarmıştı. şu an aç tek bir hane yok (Devlet yardımı) uyuşturucu yasak, bağımlılar tedavi ediliyor.
Eğer iyi yönetilip zenginliğe kavuşurlarsa dünya'da bir tek laik müslüman ülke kalmaz. bu durumu zaman gösterecek.
Laiklik hiçbir ülkeye fayda sağlamaz. Bak, Mısır'a bak Tunus'a bak ırak Suriye hepsi 3. Dünya ülkesi.
Bide Malezya, Brunei, sözde Suud körfez ülkelerine bak. Hepsi gelişmiş Avrupa refah seviyesinde.
Cevap
2Cevap
Vay maşAllah artık sefil olma yolundan ayrıldılar. Kendilerine çeki düzen vermeleri dileğiyle
Toplumun istediği olmuş topluma mutluluklar dilerim ve bulmayı umduklarını bulmasını temmeni ederim bengladeş e iyi yolculuklar diliyorum bu hayatta
Laiklik ve sefaletin bir ilgisi yok ki?
Var, Bkz. Afganistan, Suriye, Irak zengin yeraltı kaynaklarına sahip olmalarına rağmen fakir. Çünkü yöneticiler emperyalistlerin güdümünde tıpkı bizde olduğu gibi. Afganistan düzeliyor. Bangladeş'te tekstil ülkesi, ona rağmen fakir
Yanlış şeyleri eleştiriyor insanlar... he diyip geçmek lazım laf anlatılmaz öyle tiplere 👍🏼
Sistem değiştiğinde, düzen ve refah değişiyorsa sorun sistemin ta kendisi dedir. Yönetimlerde değil, yönetimler gelip geçici ve sisteme uymak zorundalar.
Ben kendi ülkemle ilgiliyim tamamen ve ülkemiz de laiklik kalıcıdır aksini düşünenler uyusunlar anca rüyalarında
Evet kalıcı ve değiştirilemez. Kalıcı olan, kadına cinayet, hırsızlık, taciz tecavüz ve suçluların salınması da var buda değiştirilemez.
Bunlar değişmediği sürece sizce düzgün olabilir miyiz? Evet diyorsanız diyecek lafım yok
Sistem değişikliğiyle Afganistan suç oranlarında dünya lideriyken şu an sıralamada değil, böyle sefalet ülke bile değiştiyse
Yönetim şekillerinin değişeceğini hiç sanmıyorum
Geliyor gelmekte olan
Yazık olms
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?