Bu ülkeden gitmeliyimiz sizce?
Evet
Hayır
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu ülkeden gitmeliyimiz sizce?
İmkanın varsa hiç durma atam yok şu yok bu diyenler boş gırgır ediyorlar ben sana diyim
Atası için onlar çabalamıyor 1 kişinin çabası olucak iş olsaydı Türkiye’de Türk bulmak kolay olurdu
Öyle değil mi :) gel beraber gidelim
Ne evli misin sen?
20 yaşında evlilik olur mu ya
O kadar erken niye
Hani acelen neydi kjbk
Bunu anlaman güzel ya
Hayalleri ol lan insanlar her zaman ilerde olur
Öyle ama bi yere kadar çünkü hayaller yıkılmamak için varmış seni bi nebze ayakta tutuyor taze dinç tutuyor
Fakat defalarca yıkılıp yine dinç ayağa kalkmak zor her yıkıldığında kendinden bi parça bırakıp kalkıyor insan ayağa
Ben en son ayağa kalktığımda duygularımı hayallerimi güvenimi bırakıp kalktım he şimdi gelsinler azıma da siçsinlar tınlamam kendim için şöyle böyle yaşıyorum mutlu muyum evt neden olmim benden bi çocuk var ve küçücük bi yawru ahanda o beni dinç tutuyor şimdi
He sorarsan hayal kurmuyor musun şu an kurduğum bütün hayaller oğlumun üzerine inşa edili.
Iyi bakalım :)
Burya gel nkcisik
Ya hep yazdık çünkü hssjsk
Ya bırak abi ya rahatsız oluyorsa girmesin sanki bi tek bizden bildirim alıo post atıyorsun bacım akıl var mantık var yazarlar yorum yaparlar konuşurlar ayrıca sen de başkasının postunda konuşuyorsundur başka yerde konuşun ne mk bahçeli evin kapısında okul arkadaşımla konuşuyorum sanki da gelip kapımda konuşma diyor mal işte bak bu siteye sağlam kafa giriyor mu ?
Ya sakin ya işlenen 😂😂😂 haykırdım nsnsnsn
Ne olsun öyle tek başına yaşıyorum
Ben sana niye mesaj atamıyorum
Ya çok uzun yazarken sanki kitap okuyorum snnsns
Ya öyle deme evlenesim geliyor
Kız sen niye millte sataşıyorsun hshsj
Seninn gibi birini bulayım valla öper başıma koyarım bsnsjsj
Belli oluyor
Ciddiyim bak kadın dedin mi sert olcak sözünün eri olcak yani böyle olmasa ne olur ondan nskakzn
Senin gibi kaynana çekilmez nsjsksk
Ya kocan bişey demesin sonra niye bu kadar telde takılıyorsun diye?
Sen nerdesinnnnnnn 😂😂
Yok ya öylesine dediim
Yorum yazıyorum gelmiyor ya
Eşin ne iş yapıyor
Ne iş ki
Hmm iyi bakalım bir kızla konuşuyordum bende idnn
Ya yok öyle deme gitti zaten sapık kadın diyor hiç ilşkin olmamış ezik dedi hsmms
Ya bence cinselik ikinci plânda olmalı yani ne bu insanlardı ki istek dnndksj
Mzlsöspeldmek gel bacı altıma deseydin sende burdan nasıl atlar acaba hayır ne bu sapıklık ne elde ediyorsun saygısız anı bırakıyor yazık valla ben sadece erkeklerin beyni 100 90 oraya çalışıyor sanıyordum meğer kadınların bazılarının da öyleymiş kadındaki istek muhtemelen yatakta kocasına yapamadığı cilveden geliyordur
Bilemedim ki çok utandım ya sjndndns
Nerden geldim burya ben 🤣
Haklsın:)
Ne yapayım ben gideyimi burdan uzaklara snds
Yaw al beni yanına ışte ne olmuş ndndkskdj
Ben bulaşık yıkarım bebeye bakarım yani yaparım ama altını değiştirmem dnnnsdnnns
Beni öyle etiketledin ki okudum temenni sogdum bu ne mk ya yani insan bu kadami vermeye istekli olur aga sonunu hicmi düşünmüyor ya mal kaldı öyle daha kimse evlenmez onunla
Kız ben kaçtım şarjım az yarın erken kalkıyorum iyi geceler sana dikkkat et takılma burada gece gece kafayı yersin sjdjj bayasss🖐💛
Günaydın 🌅kız o elira ile aramızı yap bak ha kgfubb🤣
Cevap
2Cevap
Başka ülkeye gidince ne olacağını sanıyorsun seni kapıda mı karşılayacaklar?
Varbbir hayalimiz
De kur-an çarpsın
Baska ülkeye gittigin zaman daha mi farkli olacak
E gidenlerin oluyor
Hayal dünyasında yaşama oraya gidince de çalışacaksın ilk başta çok çok zorlanacaksın sonra tabi düzene gireceksin yine bir şeyler alabileceksin edebileceksin sadece o kadar başka bir şey yok sana dünya malı mutluluk getirmez geçici hevesle seni kandırır insansın insanoğlu istedikçe ister istemenin sonu yoktur bir şey istersin elde edersin biraz oyalanırsın sonra sıkılırsın sonra başka şeyler aramaya çıkarsın ya da görürsün onu istersin bu böyle gider bunun sonu yoktur
Yorumun için teşekkür ediyorum sağol reis öyle bizimde hevesimiz burada kırılıyor ne yapalım teselliyi başka yerde arıyoruz:)
Nereye gidersen git hep bir şeyler eksik yarım kalacak zaten hiç bir şey tam olmaz olamaz hayatt geçici bir dünya ölüm var o yüzden zaten böyleyiz bizler bu dünyaya güllük gülüstanlık yaşayalım diye gelmedik hiç bir insan öyle ben güllük gülaüstanlık yaşadım öyle ölüyorum demedi demez diyemez de hiç kimsenin hayatı bir değildir olamaz da o yüzden başakarına bakarak yaşamayı bırakmalıyız zaten burada kaybediyoruz başkalarına bakarak yaşamaya onun gibi olmaya çalışıyoruz ama olamıyoruz olmadığını görünce de daha kötü oluyoruz bize verilen neyse önümüze bakıp onu yaşamak tabiki de iyi olması için çabalayacağız ama olmuyorsa da zorlamayacağız o olmuyorsa başka şeylere bakacağız
Ben zaten yurt disindayim
Fransada oldum halde hayalim yok öylece takilip geciyoruz iste
Benide al reis
Estağfurullah reis ya nsjdj
E sedef hadi ya geç kalacaz gidelim
Kararsızım
Laaa newer neeeeeeeee
Hee git seni bekliyorlar
Ben kaçtım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?