Dünyada zaten savaş var, görmemiz için bizim mi dahil olmamız gerekiyor illaki. Akşama kadar ne bedenler can veriyor Suriye’de , filistinde , Arakanda , Somali’de , Irakta vs vs.
Türkiyede zaten iç savaş var millet birbirini yiyecek acaba savaşta n'olacak 😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bence bir dünya savaşı çıkarsa fena olmaz nüfusun ihtiyacını karşılamak her geçen gün daha da zorlaşıyor tamam masum insanların ölmesini istemem ama nüfusun azalması faydalı olacaktır.
Abicim 1. ve 2. dünya savaşında büyün dünya mı savaştı? Az hakim olun şunlara lütfen. 2. Dünya savaşında zaten biz yoktuk bile. Şu anda da aynı şeyi yapmalıyız ok?
Eee yani? İkinci dünya savaşı da nazi Almanyası üzerinden gerçekleşti. O da dibimizdeydi ve İsmet İnönü sağolsun girmedik. Benim umurumda falan değil girmemeliyiz ki yakın bir zamanda savaş da olmaz zaten
Çin ve Rusya net girecek de bizim girmemize gerek yok. Dediğim gibi yakın bir zamanda savaş olmaz. Türkiye girmek isteyebilir de neden girsin? Mantıklı bir açıklama yok işte girmeyelim bu kadar. Bu arada iranı salla onlardan zaten bir cacık olmaz. Ben insanımızı kaybetmek istemiyorum bu saçma sapan nedenlerden