Gündem 1 ay Dün gece ki deprem nerelerden hissedildi? Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Normalde en ufak hareketlilikte uyanan ben, hissetmemişim. Hemde deprem şurdan 2-3 km ötemde olmuş. Dün gece ki deprem nerelerden hissedildi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Gündem konusunda 14,1b cevap paylaştı. Ankara da yaşıyorum ben hissetmedim hiç bir şekilde. belki de düşük olduğu içindir ya da hisseden vardır. herkese geçmiş olsun. 0 2 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Hisseden oldu 😄 ben edemedim u Barış_LonelyForever 1 ay Bende. umarım bir şey olmamıştır
MassiiveStrokee Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% 1 ay Geçmiş olsun Allah beterinden korusun ben uzak olduğum için hissetmedim 1 1 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Amin, teşekkürler Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Uzaktaydım ondan hissetmedim demek ki. Allah beterinden korusun 1 1 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Amin çiçeğim Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Yok ya dün sanki ölüm uykusu uyumuşum... yalnizim çocuklarla naparim bilmiyorum 1 6 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Bende bir gram hissetmedim 🙄 araba geçince uyanan ben Yorumla u inciitanesiii 1 ay Ne kadar sallanmış çiçeğim Yorumla Degisik_-_ 1 ay Aslında az, ama hissedildi. 4.1 veya 4.5 deniyo kalktım baktım ışık yok mahallede ses seda yok yattım yeniden. Yorumla Kaba-Sakal 1 ay Öyle korktum öyle korktum.. 🤦🏻♂️ allahtan yayan kaçmışım İnegöl rampasında yorulup kalmışım Yorumla u inciitanesiii 1 ay @Kaba-Sakal jsjsjs bayil istersen Feriha Yorumla Kaba-Sakal 1 ay Bayılayım da gül di mi 🤦🏻♂️😂 Yorumla
Berti53 Takip Et Guru Yaş: 40 1 ay 4 şiddetin de olmuş hissetmemen normal bina da sağlamsa 0 3 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Sağlam şükür Yorumla Berti53 1 ay Allah daha büyüğünden korusun İstanbul'da bekliyoruz ne zaman olucak diye binada eski Allah sonumuzu hayır etsin Yorumla Degisik_-_ 1 ay Amin, Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 64 , eic 94% 1 ay Duymadım ama bizim şehir zaten alta göçüyor sürekli. 0 0 Yorumla
WeLosTheSea Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Ben de hissetmedim herhalde bulunduğum yerle alakalı 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% 1 ay Ben hissetmedim doğrusu hastanedeyim diye galiba 😂 1 0 Yorumla
MiraKural Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Geçmiş olsun canlarım Allah beterinden korusun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Kocaeli / Darıca'da hissedildi. Gece deprem oldu hissettim ve uyumaya devam ettim. 😃bi ara uyandım gece canlı yayına girdim 1 3 Yorumla İnatçıbirkoç 1 ay Kocaelide misin :) Yorumla Cevap sahibi 1 ay @İnatçıbirkoç evet 😃 Yorumla İnatçıbirkoç Yeni 1 ay Darıca birde ahahah :) ben şok :) Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 34 1 ay Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. Valla Kayseri'de de bekleniyor bakalım gelecek günlerde neler olacak gadası 0 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Gecmis olsun herkese 1 1 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Teşekkürler Yorumla
Suvenir Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Hissetmedim, çok geçmiş olsun.. 1 1 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Teşekkürler Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 ay Gündem konusunda 533 cevap paylaştı. ben hiç hissetmedim 🙄 1 2 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Bende merakettimmişte 1 ay erken uyumuşum ben ondan olabilir
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Gündem konusunda 481 cevap paylaştı. Geçmiş olsun 🥹 1 1 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Teşekkürler bal'ım Yorumla
Rubrum Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Başım döndü sanmıştım, sallanmışız :D 0 4 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Başın döndü, dünya sallandı 😂 Yorumla Rubrum 1 ay Bulunduğum binanın da depreme dayanıksız olmasından dolayı yıkım kararı var :D bi ara yıkacaklar bakalım. İyi başımıza yıkılmadı. Yorumla Degisik_-_ 1 ay Nerdesiniz, şehir olarak Yorumla Rubrum 1 ay Bursa Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 73% 1 ay Siz den duydum çok geçmiş olsun ! 1 1 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Teşekkürler Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 95% 1 ay Gündem konusunda 561 cevap paylaştı. Geçmiş olsun hanımefendi 1 2 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Teşekkürler beyefendi Yorumla Konya_Beyefendisi42 1 ay Rica ederim hanımefendi Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Çok geçmiş olsun. Hissetmedim 1 1 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Teşekkürler Yorumla
LostThrones Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 ay Kırmızı yuvarlak içinden hissedilmiş 😂 0 6 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Bu görsel stok, ne zamana ait bilmiyorum 😄 Yorumla LostThrones 1 ay Her işiniz dümen, bu kızlardan korkulur 😂 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Ya ne alakası var be, görsellerde vardı aldım. Elimle mi çizeydim Yorumla LostThrones 1 ay Elinle de çizebilirdin. Deprem o bölgede mi oldu? Yorumla Degisik_-_ 1 ay Nilüfer yazıyodu ilk baktığımda nilüfer dibim. Ama şimdi Büyükorhan diye düzeltmişler orası uzak Yorumla LostThrones 1 ay Geçmiş olsun. Hissetmemek en güzeli. Korkmamış oldun. Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 ay Çok geçmiş olsun. Maalesef hissetmedim. 0 1 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Teşekkürler Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Gündem konusunda 801 cevap paylaştı. Hiç hissetmedim 0 0 Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 1 ay Baya uzak burada hissedilmedi doğal olarak 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 ay Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. istanbuldayım ama hissetmedim 0 0 Yorumla
s MrKuzey Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Gündem konusunda 376 cevap paylaştı. Hiç hissetmedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Kütahya'dayım hissetmedim, çok geçmiş olsun 1 1 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Teşekkürler 🎈 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Nerde olmuş ki 0 3 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Bursa da Yorumla Cevap sahibi 1 ay İsanbul da yaşıyorum hiç hissetmefim Yorumla Degisik_-_ 1 ay Bursa da yaşiyorum hissetmedim 😄 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 ay Gündem konusunda 376 cevap paylaştı. Oha deprem mi olmuş 0 5 Yorumla Degisik_-_ 1 ay Oldu 🥺 Yorumla MadagaskarAslanı 1 ay Ne zaman nerde olmus Yorumla Degisik_-_ 1 ay burada, bursa da sabah 5 de Yorumla MadagaskarAslanı 1 ay Çok keşbiş olsun Yorumla Degisik_-_ 1 ay Keşbiş mi 😂😂 teşekkürler Yorumla
donuyosunhepgeri Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 ay kaç gibi oldu? 0 3 Yorumla Degisik_-_ 1 ay 05:03 Yorumla donuyosunhepgeri 1 ay ben hissetmedim galiba ama 4.30 gibi uyanmıştım Yorumla Degisik_-_ 1 ay O daha öncesi 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ankara da yaşıyorum ben hissetmedim hiç bir şekilde. belki de düşük olduğu içindir ya da hisseden vardır. herkese geçmiş olsun.
Hisseden oldu 😄 ben edemedim
Bende. umarım bir şey olmamıştır
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun ben uzak olduğum için hissetmedim
Amin, teşekkürler
Uzaktaydım ondan hissetmedim demek ki. Allah beterinden korusun
Amin çiçeğim
Yok ya dün sanki ölüm uykusu uyumuşum... yalnizim çocuklarla naparim bilmiyorum
Bende bir gram hissetmedim 🙄 araba geçince uyanan ben
Ne kadar sallanmış çiçeğim
Aslında az, ama hissedildi. 4.1 veya 4.5 deniyo kalktım baktım ışık yok mahallede ses seda yok yattım yeniden.
Öyle korktum öyle korktum.. 🤦🏻♂️ allahtan yayan kaçmışım İnegöl rampasında yorulup kalmışım
@Kaba-Sakal jsjsjs bayil istersen Feriha
Bayılayım da gül di mi 🤦🏻♂️😂
4 şiddetin de olmuş hissetmemen normal bina da sağlamsa
Sağlam şükür
Allah daha büyüğünden korusun İstanbul'da bekliyoruz ne zaman olucak diye binada eski Allah sonumuzu hayır etsin
Amin,
Duymadım ama bizim şehir zaten alta göçüyor sürekli.
Ben de hissetmedim herhalde bulunduğum yerle alakalı
Ben hissetmedim doğrusu hastanedeyim diye galiba 😂
Geçmiş olsun canlarım Allah beterinden korusun
Kocaeli / Darıca'da hissedildi. Gece deprem oldu hissettim ve uyumaya devam ettim. 😃bi ara uyandım gece canlı yayına girdim
Kocaelide misin :)
@İnatçıbirkoç evet 😃
Darıca birde ahahah :) ben şok :)
Valla Kayseri'de de bekleniyor bakalım gelecek günlerde neler olacak gadası
Gecmis olsun herkese
Teşekkürler
Hissetmedim, çok geçmiş olsun..
Teşekkürler
ben hiç hissetmedim 🙄
Bende
erken uyumuşum ben ondan olabilir
Geçmiş olsun 🥹
Teşekkürler bal'ım
Başım döndü sanmıştım, sallanmışız :D
Başın döndü, dünya sallandı 😂
Bulunduğum binanın da depreme dayanıksız olmasından dolayı yıkım kararı var :D bi ara yıkacaklar bakalım. İyi başımıza yıkılmadı.
Nerdesiniz, şehir olarak
Bursa
Siz den duydum çok geçmiş olsun !
Teşekkürler
Geçmiş olsun hanımefendi
Teşekkürler beyefendi
Rica ederim hanımefendi
Çok geçmiş olsun. Hissetmedim
Teşekkürler
Kırmızı yuvarlak içinden hissedilmiş 😂
Bu görsel stok, ne zamana ait bilmiyorum 😄
Her işiniz dümen, bu kızlardan korkulur 😂
Ya ne alakası var be, görsellerde vardı aldım. Elimle mi çizeydim
Elinle de çizebilirdin. Deprem o bölgede mi oldu?
Nilüfer yazıyodu ilk baktığımda nilüfer dibim. Ama şimdi Büyükorhan diye düzeltmişler orası uzak
Geçmiş olsun. Hissetmemek en güzeli. Korkmamış oldun.
Çok geçmiş olsun. Maalesef hissetmedim.
Teşekkürler
ben hissetmedim.
Hiç hissetmedim
bende bursadayım hiç hissetmedim
Baya uzak burada hissedilmedi doğal olarak
İstanbul'dayım.
istanbuldayım ama hissetmedim
Şiddetinide yazsaydiniz hani
Dün gece yoldaydım, hissetmedim...
Hiç hissetmedim
Mikail a. s konumumuza şey etmiş 🤦🏻♂️