Avrupa ve ABD gücünü üretimden üretim ise bilgiden alıyor.
Daha ne kadar bu kafayla yaşayacaklar, otur, akılcı çalışmaktan uzak dur üretme kendini eğitme sadece dua et hazır zembil inmesini bekle bu anlayıştan ne zaman kurtulacaklar?
Avrupa ve ABD gücünü üretimden üretim ise bilgiden alıyor.
Daha ne kadar bu kafayla yaşayacaklar, otur, akılcı çalışmaktan uzak dur üretme kendini eğitme sadece dua et hazır zembil inmesini bekle bu anlayıştan ne zaman kurtulacaklar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Arkadaslar issiz gibi araplara takmıs durumdasınız yeter sıktı artık heryerden görmekten midem bulandı kendi ülkemizin derdi yokmuş gibi birde bunları düşünemiycem
o halde burada ne işin var benim gibi insanların hedef kitlesi sensin, dürüst olalım evde yatıyosun.
Evde yattığımı nerden çıkardın knk yoldayım sabah 9 dan beri NDĞEMSŞWŞSĞE ayrıca bunun benim evde yatmamla alaksını çözemedim yazma sebebimide belirtmişim bıktığım için olduğunu söylemişim zeki şey
şimdi karanlığa sıkıcam tamamen tahmin, konuşma üslubundan belli bak 20 yaşındasın büyük ihtimal işsizliği ertelemek için ünilere kapak atan bir arkadaşımızsın,
merveler sedalar aleynalar bütün gün dedikodu döndürüyorsundur Instagram snapchat storyler, sonra her kız grubunda konuşulan bir berkay cinsi figürü
akşamında gelen iltifat ya da dolu sosyal grubuna rağmen yalnızlık dramaları paylaşan sıradan bir kız.
demem o ki atom parçalamıyorsun ki ülkenin problemlerinden bahsediyorsun senin gibi herkes farklı pencere açsa şu ülkede, kendi yaşamlarındaki kilit problemleri çözebilme becerisine sahip olsa zaten ülkenin probleminden bahsetmeyeceğiz.
Hemşirelik okuyorum 2 dil biliyorum kaç tane kitap bitirdiğimin sayısı yok yüzme resim kursu ve haftada 3 gün spora gidiyorum evet arkadaşlarımla buluşuyorum sabahlara kadar dedikodu yapıyorum evet flörtlerimde var gayette memnunum mükemmel bir hayatım var gündemide takip ediyorum şu an yaz ve tatil olması sebebiyle sosyal medyada takılmam ya da 20 yaşında olmam işsiz olduğumu göstermiyor herkesi kendin sandığın için bu kadar ön yargılı olman normal :D
bunu da kısmi gerçekler katarak abartarak attın mesela dengeli atsan çakmam çok zordu dediğim gibi çocuksun saygı da duyuyorum 7 yaş küçüksün her genç gibi illaki bir yerlerde umudun vardır ama bugün burada benimle konuşuyorsan o umudunun gerçekleşme ihtimali imkansızlaştığını ve başkaları hakkında atıp tutarken kendi yaşamlarımıza bakmamız gerektiğine odaklanmamız gerektiğini kavrayarak yaşamında güzel bir ilerleme kaydedebilirsin
Sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim abarttığım nokta neresi çözemedim haftaya bu kadar şey sığdıramıyorsan sıkıntı sendedir bemce kimseye salladığım yok ilk baştaki yorumumun bunlarla alakası bile yok başından beri boş yapan senin yaşın benden büyük diye kendini bir şey sanmanada patladım cidden NİSLWÜSÖWÜSÖQÜSÖE
çan çin çon tatlış kız seni patlamışmış :D neyse Allah yolunuzu açık eylesin rastgele
Adamlara bilmem kaç tane peygamber onlarca kitap geldi hâlâ akıllanmadılar
Sen önce kendi ülkene bak. Sanki biz çok farklıyız
yüzyıllardır akıllanmadılar daha da akıllanmazlar
Hicbi zaman
Biz görmeyiz bro