Ekonomik olarak + mültecilerin ülkelerine defolup gitmemesi olarak , eğitimin çökmüş olması vb bu liste uzayıp gider
Görüşleriniz
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ekonomik olarak + mültecilerin ülkelerine defolup gitmemesi olarak , eğitimin çökmüş olması vb bu liste uzayıp gider
Görüşleriniz
Valla görüş bildirmeye bile korkuyoruz. Koskoca cumhurbaşkanı bayrağımızı yakan mülteciler için "mülteci kardeşlerimize uzanan elleri kırmasını biliriz" Diye tweet attı. Kendi ülkemde mülteci kadar değerim yok. Yere batsın gerçekten yere batsın
🥺 mültecilerle iyi anılarım yok o yüzden bende soğudum onlardan , kendi ülkemde ben mülteci gibi hissediyorum artık
Bak hepsi kötü demiyorum ama adamların ülkesi mis gibi pırıl pırıl. Ben adamlar kendi ülkesine dönsün de sefil olsun demiyorum. Mis gibi ülkeleri var gidecekler tabii. Üstüne ıslık bayrağımızı parçalayıp kızlarımıza olur olmadık şeyler yapanlar var. Ne yapalım kucak mı açalım? Vergi vermiyorlar, eğitim ve sağlıkta imtiyaz alıyorlsr, devlet desteği Görüyorlar? Neden? Nedeni yok. Ülkelerinde savaş bitti hala adamlara yardım ediyoruz. Bizden kısılıl onlara gani gani veriliyor
Hepsi kötü değil ama çoğunluk kötü bir kaç iyi için çoğunluk kötüyü kabul etmek ayağımıza sıkmak oluyor yani bilmiyorum ama öyle
Haklıyız ama sadece haklıyız gitmiyorlar...
Allah yardımcımız olsun inşallah iyi geceler
Gidişat berbat ülkenin düzelmesi için ilk genel seçimde bunların defolup gitmesi gerekiyor ama tabi hemen düzelmez doğru politikalar uygulanırsa en az 20 senesi var ülkenin
Gayet iyi. Kafeler tıklım tıklım dolu, yollarda arabalardan geçilmiyor, herkes Yunanistan'a tatile gitmekte ve kimse lüks hayatından taviz vermiyor. Çok iyi bir konumda.
Cevap
12Cevap
Avrupa bizi kıskanıyor. Togg iha görmüyor musun? Aya çıktık aya
Haklısınız
Gayet iyi Allah zeval vermesin 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Toplum, erdemsiz ve çıkarcı oldu. Etik yok. Karakter Kişisel ve toplumsal standartlar düştü
Sen zaten cevap vermişsin soruya
Fikirlerimi belirttim 😅
Gidişat nanay efenim tabi 😅
Şaha kalktık hainlik yapma
Halk sandıkta seçimini yaptı
Gidişat berbat
Yani millet sokağa çıkmaya korkuyor bu mülteciler yüzünden
Cinayetler aşırı çoğaldı
Haklısınız
Gidişat iyi değil
İyi değil
Tek söylenecek bir şey var bom b**************k