Sizce ülkemizin sorunu başındakiler mi yoksa içindekiler mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
ikiside. türkiye cumhuriyetinin varlığına ve vatansever kesimine karşı savaş veren bir hükümet hala anketlerde %40 oy alıyorsa hem içindekiler hem başındakilerdir. anlam vermek çok güç, insanımızın elindeki oy hakkının alınması gerektiğini düşünüyorum. yani yapılan araştırmalara göre iq testlerinde türkiye ortalaması 87 gözüküyor. bilimsel olarak 90 altı zeka yoksunu olarak nitelendiriliyor. sen iq testinden bile geçemeyen 2+2 nin 4 ettiğini gösteremeyen adamlara oy hakkı verirsen olacağı bu. taşı taşa vuran mağara adamına bile derdini anlatırsın bu millete bir s*kim anlatamazsın. en azından iq testlerinde 100 üzeri alan insanlardan oy istenmeli.. ben tek çözümün bu olduğunu düşünüyorum. gerisi kendiliğinden çözülür.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
13Cevap
- +1 yıl
Onlari basa getirenler. Cok şükür bunda bir payim yok. Yenilen bütün kul haklarinda onlara oy verenlerinde vebali var. Ve bu vebal insallah onlarin hayatında acı aci cikar
10 Yorumla Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uzun uzadıya 50 kere yazdım bunu. Sence enflasyon bu kadar uçukken neden diğer devletler gibi faiz artırımına gitmeyip düşürüyoruz buna bak.
11 Yorumla- +1 yıl
helal olsun sana valla. Anlatmaya çalışıyorum anlamıyorlar. Diyorum kitüm dünya faiz artırımına gidiyor biz tersine."abi günah". E tamam da yeni mi çıktı bu günah?"Aabey dıjgüjler", ülen dünyanın bir parçasısınsende arttır uyuşmazlık oluşur diyorum , artık bunu da Bilal oğlana anlatır gibi bu şekilde anlatıyorum yine almıyor 😑
- +1 yılhttps://www.youtube.com/embed/B2AP1ksQarQ
Millet haho diyor
00 Yorumla - +1 yıl
Başındakiler. Ama dolaylı yönden içindeki cahiller. İçindeki cahiller olmasa, başındaki cahilleri orada tutmazlar.
00 Yorumla - +1 yıl
Kafasını kullanıp adam gibi oyunu niçin atacağını bilen ve araştıran yok
00 Yorumla - +1 yıl
İçindekilerin sa laklığı olmasa başlar böyle olmazdı
00 Yorumla - +1 yıl
direkt olarak seçmeni. salağı bulmuşlar tavuk gibi yoluyorlar.
00 Yorumla Gündem konusunda 812 cevap paylaştı. öyle bir ülkede yaşıyoruz ki hem başındakiler hem içindekiler sorunlu
00 Yorumla- +1 yıl
dıj guçler yeğenim!! :d içindekiler içindekiler. okumadık.
00 Yorumla Basindakiler daha doğrusu başında kimsenin olmaması
00 YorumlaSorun başındakiler, içindekiler dışındakiler... Yani tek bir kaynağa bağlamak doğru değil..
00 YorumlaGündem konusunda 815 cevap paylaştı. Başındakiler ayrı bir dert. Onları oraya getiren içindekiler ayrı bir dert.
00 YorumlaBen. O yüzden beni Norveç'e göndermeliler diye düşünüyorum.
30 Yorumla- +1 yıl
Ülkede herkes hasta herkes psikopat :D
Baştan sona kadar
Fakirlikden dolayı00 Yorumla - +1 yıl
İçindekiler baştakilere sebep oldu
20 Yorumla İç çürük olunca baş nolsun
00 Yorumlaiçindekiler sorunlu
10 Yorumla- +1 yıl
ikiside
10 Yorumla - +1 yıl
İçindekiler
10 Yorumla - +1 yıl