Bitmeyen ekonomik kriz varken halkı oyalamak için artık hiçbir şey kalıcı tutmuyor.

Erken seçime gider
Halk tepkisiyle istifa eder
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bitmeyen ekonomik kriz varken halkı oyalamak için artık hiçbir şey kalıcı tutmuyor.

Geçmişteki hatalarına kıyasla şuanda gayet iyi bir iç ve dış politika izliyor. İsrail-Filistin meselesinde son derece temkinli çünkü geçmişten aldığı dersler neticesinde artık insanları dinliyor ve ona göre hareket ediyor. Bir çok kanun, yönetmelik, genelge vs. okudum gayet başarılı. Artı 20 yıl öncesine kıyasla iş seçenekleri çoğaldı. Her ne kadar insanımız iş beğenmemezlik etsede...
Dolayısıyla halk tepkisi diye bir şey söz konusu olmaz. İstifa edeceğine de kimse inanmaz. Çünkü herkesin sırları vardır ve tehlikeli sırları olan bir insan gücü bırakmak istemez.
Halk bu her an patlayabilir sosyal olaylar
Allah bu şatafatın hesabını soracak.
Soruna gelince istifa etmesini beklemek hayal ötesi bir şey.
Kendisinin ne zaman hesabına gelirse o zaman seçimi yapar.
Erdoğan istifa etmez erken seçimede gitmez kaybederse yargılanacağını biliyor asla riske girmez.
@aful48283 aynen evet sonu cok kötüdür
Cevap
10Cevap
bir şey derdim de silivri soğuk şimdi, Erken seçime gider
Asla istifa etmez, erken seçim ilan eder ve halkın aklını ücretsiz doğalgaz, elektrik, su ile karıştırır.
İkisi de olmaz, RTE ölene kadar başkan olarak kalmak istiyor ki hesap vermesin.
Selam,
Bence Sayın RTE istifa etmez. Halktan belli bir kesim istifaya davet etse de hiçbir şey olmaz. Görev süreci bitmeden veya kendi eceli gelmeden görevi devredeceğini düşünmüyorum.
Erken seçim olur. Bizim ülkemizde istifa kültürü henüz yerleşmedi.
İkisi de olmaz. Erdoğan ancak ölürse gider.
Erken seçim olur reis bi daa tokatlar
Bu muhalefet varken asla kaybetmez
ikiside olmaz 4 yıl daha
Allah başımızdan eksik etmesi
Sanmıyorum
Biryere gitmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?