15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişiminin üzerinden bugün tam 8 yıl geçti. Ne düşünüyorsunuz?

15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişiminin üzerinden bugün tam 8 yıl geçti. Ne düşünüyorsunuz?

Rte ve fetö'nün bunu plânladığını düşünüyorum. Plânlı bir darbeydi. Amaç anayasa da değişiklikler yapmak ve askerin yetkisini kısıtlamaktı. Askeriyeye zarar vermekti. Bu darbe ile başkanlık sistemini daha kolay kabul ettirdi, çünkü o zamanlar insanlar çok etkilendi ve Türkü seviyormuş gibi davrandı. Beyin yıkadı diyebiliriz. Bu seçimden sonra eski hâline döndü. Hızla ekonomi çökmeye başladı. Askeri ise saraya bağladı. Gata kapatıldı. Cephelere gidecek doktor bulamıyoruz. Doktorlar, sıradan doktorlar arasından seçiliyor. Savaş doktoru müdahale etmesi gerekirken, sıradan doktor müdahale ediyor. Bu da askerin şehit oluşunu hızlandırıyor. Aynı zaman da askerin götürüldüğü hastane tehlike teşkil ediyor. Bunu dile getirenler oldu. Hastane çalışanlarından terör destekçisi çıkabileceği gibi, hastaneye elini kolunu sallayarak girecek bir terör örgütü mensubu askerin canını tehlikeye atıyor. Rte ve fetö'nün bunu ortak plânladıklarını ise hâlâ bürokrasi de fetöcülerin atanması ile anlıyoruz. Yine fetöcü olmayanları fetöcüymüş gibi gösterek cadı avına çıktıklarını duydum. Hapishaneye fetöcü olmayanlar gönderiliyormuş bir kumpasla. Fetöcüler ise araştırılıyormuş gibi gözüküp görevlerine iade ediliyorlar.
Gata kapatılmadı tanıdığım birisi orada şu an kadrolu hemşire. Gülhane eğitim araştırma hastanesi hatta kısaltması
Gata'nın kapatıldığını haberler ve yüksek rütbeli askerler bile doğruladı. Kapalı bir yerde ne çalışması yapılıyor?
www.veryansintv.com/.../
www.veryansintv.com/.../
Kapalı değil güncel olarak o hastane hizmet veriyor tanıdıklarım var hükümete düşman olcaz diye her halta inanıyorsunuz hastane Ankara 'da git randevu al bak bakalım açık mı kapalı mı
Meclise verilen kanun teklifi ne o zaman? 5 ay önce. Haberleri okudun mu sen? Hükûmet düşmanlığından bahsediyorsun, lâkin sen hükûmeti korumak için var olan bir gerçeği örtbas ediyorsun.
Kardeşim git Ankara 'ya gir hastanenin içine bak bakalım kapalı mı açık mı allahım kafayı yiycem yav
Gata askerlere hizmet veriyor mu? Hayır. Neyi uzatıyorsun? Meclise kanun teklifi verilmiş, bunu bile yalanlıyorsun. Ayıp. İyi akşamlar.
Veriyor herkese hizmet veriyor genel olarak sadece askerlere değil
Tanıdığım var diyorum orada çalışan yine de inanmıyor randevu al git valla gözünle gör
Askerlere hizmet veriliyorsa o zaman bu kanun teklifi neden meclise veriliyor? Bana bunu açıkla arkadaşım.
Yav ne teklifi daha içeriğini anlatamıyorsun
Sana boşuna mı haber linki bıraktım? Kime ne anlatıyorum. Aman bırak. Tartışmayı keselim. İyi akşamlar.
Aynen by by
En büyük fetö akp ve bunu bahane ederek askeriyeye bir darbe vurdu. gercek komutanlari gorevden alip hain fetocu dedi. sonra kendi kadrosunu yerleştirdi. Basin sözcüsü ne dedi tv de. biz bunu yapmasaydik, kendi kadromuzu askeriyeye alamazdik. biz buna müsade ettik dedi ve yayin kesildi. sabah aciklama yapti. ben partime zarar veriyorum istifa ettim dedi. bu bir düzmece darbeydi. darbe yapıldığı an bilinçli yapilir ve buna kimse engel olamaz. bunu askerlik yapan herkes çok iyi bilir. fakat bu 15 Temmuz senaryosuna cocuklar dahi güler. Tek adam rejmi ohal uygulamasi ve sıkı yönetim. Önüne geleni konuşanı at ve kirmizi odaya bu bahane ile gir ve her siyasinin açık kimliğini al tehdit et. bakin darbe evet kötü
Ülkeyi insanları hayati bitirir. allah göstermesin kimse darbe olsun istemez. fakat bu bir senaryo olarak sergilendi. siz bir f 16 nin havalimani üstünde uçtuğunu ve hedefi vuramadigini sanacak kadar aptal bir milletmisiniz? o ucak adanadan atsa istanbulu haritadan siler. bugub o f 16 da ki sistemi kule izin vermediği sürece pilot kontrol edemez. bugun bir fiat araci caldirsan fabrika onu istediği noktada kitler.. siz 30 milyar dolarlık bir uçağın hop çaldım eyw diye kalkip gittiğine ve buna silahli kuvetlerin müdahale edemeyeceğini sanan bir kafamisiniz? hadi hepsini geç. 2 f 16 uçtu bunlar rus uçağın amerike ne dersen de. turk hava sahasinda ve bu 2 uçağı turkiye vuramadi mi? ozaman abi biz 2 düşman uçağına teslim olmuş basit bir milletiz.. bu kurguyu yapanlar bir gün hesap verecektir.. gata da kapatıldı bu arada..
Resmi Gazete'deki KHK kapsamında, Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) ve asker hastaneleri Sağlık Bakanlığına devredildi.31 Tem 2016 nomal sağlık bakanlığına devredildi koca bey pastayi kapti. istifa etti fakat ülkeyi yedi bitirdi..
Biraz dinlenme vaktin gelmiş bence.
@Lübbetülaynnnn sebep?
Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapıyorsunuz. Kulaktan dolma bilgilerle aslı astarı olmayan bilgilerle yorum yapıyorsunuz ve her yalana inanan yapınız var. Kendin için şunu yap bu olayın doğrusu nedir diye sorgula ve ondan sonra yorum yap. Hayata bakış açınız siyasi görüşünüz ne olursa olun doğruları konuşun.
Nihat Genç parti kuruyor! İşte ismi
Ulusalcı yazar Nihat Genç, "Cumhuriyetçi Vatanseverler Partisi"ni kuruyor. Sizin savunduğunuz bilgiler tamamen taraflı bilgiler.
@Lübbetülaynnnn hep böyle derler zaten. Doğruyu söyleyene de deli derler. Şaşırmıyorum. Düşünce özgürlüğü diye bir şey var. Ben de o özgürlüğümü sonuna kadar kullanıyorum. Bilgilerimi de bu doğrultu da kullanıyorum. Bilgisiz değilim yani. Fikirlerimi beğenmiyor olabilir, tamam ama bu karışabileceğin anlamına gelmez. İyi geceler.
Nihat Genç ne alaka?
Bak güzel kardeşim hangi tarikat ya da hangi ekmegi yiyorsun bilmiyorum ama sunu sana söylemek isterim.. neren bir darbe komisyonu kurulmadi? bakin fetö nün elini öpen lerin hepsi koltukta? rasim oztekin hala ortada ve makam sahipleri dön gel hocam diyenler kafada. yani sana şunu söylemek isterim.. kimin ekmeğini yiyorsun? kime ihanet ediyorsun? doğruları konuşmak sizi neden rahatsiz ediyor. sen neyi biliyorsun? bizim bilmediğimiz ne var açıkla. Ben sana hak vericem aciklarmisin?
@DedektifMinnie senin verdiğin kaynağın sahibi inandığın kişi yani Nihat Genç
@Lübbetülaynnnn veryansın da Erdem Atay da var. Gönül Kenter de var. Pek çok yazar ve analizci var. Erdem Atay ortaklarından birisi bildiğim kadarıyla. Güvenilir bir yazar. Ayrıca varyansından rahatsız olan kesim sansür uygulamaya çalışıyor. Neden? Gerçekleri anlatıyor diye belgeli.
@SanaNeDerGibi @sananedergibi bana onun bunun ağzıyla konuşma senin şahsi görüşün nedir onu söyle. Bugün muhafazakar kesimden biri cumhuriyetci kesime bir şey diyebilir bu onun şahsi görüşü, ya da bir cumhuriyetci bir muhafazakar kişiye bir şey diyebilir buda onun düşüncesi. Biz kimin ne dediğine değil bu işin doğrusu nedir diyoruz araştırıyoruz. Sizde yapın tavsiye ederim ☺️🙏
@DedektifMinnie sen fanatik görüşlüsün yanlış yoldasın herkes çıkar menfaat peşinde kimin ne dediğine bakma kimse yoğurdum ekşi demez. Kendine ait bir hayat görüşün olsun bir duruşun bir karakterin olsun. O öyle demiş bu böyle demiş o onu susturmus o bunu vurmuş o onu kesmiş boş işler bunlar. Bilmem anlatabildim mi?
Nihat Genç akp nin ayni çıkardığı babacan gibi parti kurup bir bölümü yanina katmaya çalışan... partiler dahil insanlarin bulunduğu partidir. bak güzel kardeşim sen makarna patates soğan yiyene bunu anlat... zeki insanlar bunlari yemez asla çöpten de toplamaz tenezzül etmez. akp bitti ama yanlari tutunmaya çakışıyor. Sebebi gelen ikdidarin onu yargilamamasi. fakat bilemediğin bir sey var.. bak güzel kardeşim o troller var ya.. yanlis ve hakaret edenler... hepsi kayitli... yapilanlar suçlar hepsi belgeli siz bunlarin hepsinin hesabi sorulmayacak ve herkesin yanina kalacak sananlardanmisin? daha gerçek asker inmedi vatan evlatları inmedi. sen ulkeyi suriye afgan iran la karıştırma. Bak bu yaziyi fotograf yap sende kalsin bana yazarsin.. troller var ya hepsi akinacak inan bana.. bu vatani ne almaya ne satmaya ne bölmeye kimsenin gücü yetmez. korkmazsalar çoktan yaparlardı ama onlarda biliyor.. içiniz her daim rahat olsun..
@Lübbetülaynnnn Türkçüyüm. Objektif değerlendirme yaparım. Bu değerlendirmeyi de kendi edindiğim bilgiler doğrultusunda yaptım. Bu ikna etme çabanı anlamıyorum. İkna odalarında mıyız? Aynı düşünmek zorunda mıyız? Saygı duymak zor mu?
@SanaNeDerGibi Seninle siyaset tartismayacagim çok taraflı konuşuyorsunuz kendinize ait bir düşünceniz bile yok.
@DedektifMinnie Tabiki aynı düşünmek zorunda değiliz saygı duyuyorum 🙏 Sorun surdaki senin kendine ait bir görüşün yok. Onun bunun ağzıyla konuşuyorsun. Objektif değerlendirmek senin şahsına münhasır olması gerek.
Kendi ağzımla konuştum. Bu değerlendirmeyi bütün parçaları birleştirerek yaptım.
@DedektifMinnie Sana anlatamıyorum galiba ya da sen anlamak istemiyorsun 😄 Hayata başkasının gözünden bakma kendi gözünle bak, bir başkalarının düşünceleri ile bakma kendi düşüncen ile bak. Senin kendine ait bir düşüncen yokmu? Varsa söyle seni anlamak istiyorum ama seni anlamak istiyorum bir başkasını değil. Beni anladın mı? Bende muhafazakar kesimden 5 kişiyi dinleyip sana birleştirip söylesem bana ait olmayan bir düşünce olmuş olur.
Şu an manipülasyon yapıyorsun. Kendi bilgilerim ve düşüncelerim olduğunu söylememe rağmen tam tersi olmadığı konusunda ikna etmeye çalışıyorsun. Bir yerden tanıdık geldi bu çabalar 😹. Neyse, uzatmayalım. İyi geceler.
Bu düşünce özgürlüğü değil. Doğru olan bilgileri yalanlama ve kendi doğru olmayan aslı astarı olmayan iddiaları dayatma. Haber sol kaynaklardan aslı astarı olmadan çıkıyor sonra birtakım insanlarda gelip burada inanıp çamur atıyor doğrusunu duyunca düşünce özgürlüğüne çeviriyor. O zaman muhalefete istediğimiz lafı atalım olmayan şeyleri bile yazalım nasıl olsa düşünce özgürlüğü. Böyle bir zihniyette zaten belli guruhta olur. Ben asıl amacın ne vatan ne hizmet ne de devlet olmadığını biliyorum bu muhalefeti savunanların. Asıl amaç sekuler kesim kisitlanacak sanıyor. Bunun korkusu. Ülkedeki en rahat kesim sekuler kesimdir. Yıllardır muhalefetten boş beleş atıflar duyuyoruz. Hepsi oyun kandırmaca.
@Jordankast şu an polemik ve sataşma amaçlı paylaşım yaptığının farkında mısın? Benim yorumuma saldırıyorsun? Bütün herkes bana saldırdığına göre doğru noktaya parmak basmışım. Haberler nerelere kadar yayıldı acaba 😹? Eski günlerdeki gibi üstüme hepsi koşarak geliyor 😹. Kutluyorum kendimi.
Aynısını sende yapıyorsun. Farkındaysan burada belli bir kişi belirtmedim. 3. Şahıslardan bahsediyorum üzerine alınan alınır. Ama tabii bazıları kendi muhalif görüşlerini dayatmak uğruna mod olur sonrada asilsizca tehdit eder. Neyseki boruları burada ötüyor gerçek hayatta bizimki. Burada herkes yanlış bir sen mi doğrusun. Bu kadar kişi yazdığına göre sorun sendedir. Kutlayacağına sorgula kendini. Komik duruma düşme.
Bu kadar kişi senin astarı olmayan bir iftirayı ortaya atmanın önüne geçiyor. Bulmuşsun diğer muhalifler gibi teselli onun üzerinden hükümete saldırıyorsun. Zaten asılsız belgeler muhaliflerin işi. Bir işleride düzgün yalansız olsun. Başkanları neyse bunlarda o.
@Jordankast ben tehdit etmedim. Kural ihlâli yapıp benim yorumuma karşı saldırıya geçiyorsun. Sana kural ihlâli yaptığını hatıtlatıyorum. Yorumumdam gider misin? Saldırgan paylaşımların beni rahatsız ediyor.
Yo saldırgan paylaşım yok. Boyle anlaman senin sorunun. Herkes sizin muhalif görüşlerinizi desteklemek zorunda değil. İşine gelirse. Hakaret yok saldırı yok bir şey yok. Sen aklınca kural ihlali diyip hesap kapatmaya çalışacaksın he? Sizin gibileri sosyal hayatta görünce acımamam için sebep işte. Burada gel tehtid et yetkiyi asılsız kullan reelde bunlara layıkıyla davran.
Beyefendi yorumumdan gider misiniz? Derhâl yorumumu terk edin.
Hadi bu üstteki polemik ve sataşma amaçlı yorumun daniskasısını yapan herifin yorumunu da kaldırmakla tehtid et @DedektifMinnie
Ya sabır.
@DedektifMinnie işine gelmez. Tarafını tutuyor anca burada agresif tavırlar sergiler birbirinizi tutarsiniz
Cem Yılmaz'ın aklı yok fikri var repliğini hatırlattın minnie.. 👉🏻🧠
@Naturelive teşekkür ederim 😹, ne diyeyim. Hayırlı sabahlar.
Sağol sana da hayırlı sabahlar
O gün bugündür darbe üstüne darbe yaşıyoruz. Halk olarak sefil bir hayatın içindeyiz daha büyük darbemi olur. Bitmeyen zamlar alının fahiş vergiler. Kimsede sesini çıkarmaz. Yurt dışında olsa millet ayaklanır. Asıl darbeyi şimdi yaşıyoruz. Hep mazlumlar ezildi türkiye de 15 Temmuz’da da hainlerin, aç gözlü toprak sevdası makam sevdası katillerin, vatanını satabilen namussuzların suçunu , mazlumlar ölerek ödedi. gazi olarak bedel ödedi. Ne kadar sessiz kalıp boyun eğersen o kadar ezerler seni. Meşhur bir söz vardır herkes biliyor.
Ya o gece ben uyuyorum eşim TV izliyomus darbe darbe diye bagiriyo ben yerimden sicradik deprem oldu sanıyorum evin yıkılmasını bekliyorum uyku sersemligi ile. Darbe ne diyorum ilk kez duydum çünkü. Baya kötü bı süreçti tabi e gittim geri yattım ne bilim
Demokrasi şehitliği diye bir şey yoktur, demokrasi için şehit olan bir ABD'li askerin ölümünden farksız, kim uğruna ölürse onunla haşredilecek insan. Şehitlik sadece Allah yolunda cihad eden için geçerlidir. 8 yıl ne çabuk geçti dedirtiyor insana ah zaman
Cevap
73Cevap
Ölenlere yazık sadece.. huzur içinde yatsınlar.
Sahte bir destan yaratıldı.
Cahiller oynatıldı.
Masum askerler linç edildi.
Yok yere siviller öldürüldü.
Sahte kahramanlar üretildi.
Arkasına bakmadan kaçan ama milletin önünde silahımla ölümü bekledim diyen siyasiler konuştu.
Leopar tankını terli atleti ile durdurduğunu söyleyen budalalar çıktı.
Ve tüm bunlar bir kişiye yaradı.
Fetoculer burada fetoculeri savundu
K. k de tv karşısında çay içti
Düşündüklerimi yazsam sabah saat 5 te alınırım.. Bunun yerine penguen belgeseli seyrekmek istiyorum.. Arjantin hakkında birsey söyliyim konu tamamen arjantin altini çizeyim.. orada biri söyle demişti devlet çok büyük bir manipulatordur.. Sistem içi ve dışı bütün olusumlarla etkileşim halindedir ve günü geldiğinde bunları kullanır.. Neyse arjzntinli adamların söyledikleri dumanlı bir kafanın hayal ürünleride olabilir.. Ama olmayadabilir.. Bu arjantinli arkadaşı baglar.
Benim şahsi yorumum ve fikrim yok.. :))
o gün, “darbe oluyor” diye sevinç çığlıkları atan vatan hainlerinin bugün “tiyatro” dedikleri kanlı darbe girişimi. ülkenin yiğit evlatları o gün amerikan uşağı fetullah örgütüne ve ağa babalarına, bedenlerini siper ederek dur demiştir, ruhları şad olsun
Siyasal İslam'ın getirdiği durumdur pastanın bir parçasını paylaşamadılar bu böyle olmayacak ülkeye yansıtalım dediler IQ seviyesi düşük olan cahil zekasız kitle de Cumhurbaşkanı için ölüme gitti kafa çalışmıyor yapcak bişey yok asla bu durumda kapı dışarı çıkılmaz olası bir darbede zaten dışarıya çıkmak akilsizlarin işidir her neyse emir kulları tedirginlik içerisindeydi ne yapacaklarını bilmiyolar tank koşturmaca derken sabah oldu bütün emir kulları köprüde kamuflajları çıkarttırilıp vatandaşın üstüne saldılar yetkililere ne oldu hiç bişey meclise bomba atıldı işlemedi bile orası ayrı komik. d yani arkadaş bu siyasetçi bozuntuların da hiç birinin ülkeye faydası olmaz koyunları ha bugün yükselttim bugün yükselttim maaşı diye diye uyuttular halbuki para basılıyor ülkenin hali bu yüzden böyle hepsi aldı alacağını bizim bilmediğimiz çok şey var
Hangi darbe? O gun reco kahramancilik oynasin diye kac tane vatan evladi sehit oldu!!!
@newneighbourhood atatürkçüyüm degil Atatürkçü. Yazamiyorsan hiz yazmaya kalkisma kalles. Byyes gorusumden.
He banka kuyruklarindaydı muhalefeti takımı baskaninizla kaciyordunuz hadi engel yedin iyisin
Apo'nun PKK'lı * sınırımızdan saldırmak için o gece, içeride CIA'nın * FETÖ'cülerin vereceği 'deviriyoruz' haberini bekliyordu. Bu, telsiz konuşmalarından öğrenildi. Eğer içeride kontrolü ele geçirselerdi şu anda başımızda İsrail'in ve ABD'nin emrinde bir yönetim olacaktı.
Allah, vatanımızı bir daha böyle bir işgal girişimiyle karşılaştırmasın. Şehitlerimizin mekânı cennet olsun. 🇹🇷
Cihat Yaycı paşa gereken cevabı vermiş zaten. Birileri vatan ve bağımsızlık uğruna şehadete koşarken. Birileri de bankamatik kuyruğuna girmişti.
https://x.com/turkdegs/status/1812508673140310076?t=E8mqhYHQ-AcEiAkyAs5spQ&s=19
Vatan sevgisi maya gibidir sütü bozuklarda tutmaz.
Darbeye karşı direnen şereflilere selam olsun. Kanı bozuk p! çlere lanet olsun
Günümüzde bile aldatılıp kandırılan ve hâlen daha Paralel Devlet Yapılandırmalarının birde İçimizdeki Derin Devlet Ajanlarının ne kadarda çok ülkeyi yönetebildiği gerçeği. Ne mi tek çare kısacası susturucu silah ile suç işleyen herkesi beyinden hemen vuracak bu millet.
Havada İstanbul üzerinde o kadar F16 savaş uçağı uçuyor ama Rte'nin uçağı hiçbirine yakalanmadan İstanbul'a inebiliyor...
Olay sonrası muhalefet darbe girişimi araştırısın diye öneride bulunuyor ama Akp ve Mhp oylarıyla reddediliyor...
Amerika'da yaşayan Fetö liderini teslim almak veya yargılanması için hiçbir somut adım atılmıyor...
Derbe mi? Yersen...
40 yıllık örgüt dendi ama Diyanet neden o tarihe kadar hiç mücadele etmedi laf söylemedi örgüte, din istismarına karşı. Konjonktür neyi gerektiriyorsa onu yapıyorlar ve konuşuyorlar. Asla samimi bulmuyorum. Yazık yazık, birazcık dürüst olun... Ha dini görüşümüz mü ; Dost olarak Allah yeter, liderimiz de Muhammed Resulullah...
Bir şey düşünmüyorum. Ülkemizde fikir özgürlüğü olsa bir şey derdim de neyse. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hiçbir ehemmiyeti olmayan bir olay demekle yetineceğim.
İki tarikatın biribirine girmesi olan halka ve askere oldu ilker başbuğ çok güzel söylemişti zamanında bugün bizi hedef alan yarın sizi hedef alır diye gerçi onunda yatacak yeri yok.
Tiyatro mu? Değil mi? Gibi bir yorumda bulunabilmek için, önce bu olayın iç yüzünü detaylı bir şekilde araştırmak lazım. Önüne gelen, kurguydu dememeli.
Okadar vahim olay yaşandı ülkede hala bazı goruş ve inanca sahip insanlar darbe olduğunu inanmıyor abd li mühendislerin dediğinde hak veriyorum bizi bırakın içinizdekiler yeter size diyorlardı bizi iyi tanimşlardi
Düşüncemi dile getirirsem özgürlüğüm gider. Gerek yok.
Yaşandı ve bitti diyip geçiyorum.
Unutmadık, unutmayacağız. Allah tekrarını nasip etmesin.
Hiçbir güç demokrasinin ve millet iradesinin üstünde değildir. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyorum.
İnsanların kendisini kahraman sanması için hazırlanan tezgah diye düşünüyorum. O kadar yıl beraberlerdi kol kolaydılar…. Sonunda çıkıp birde kandırıldık demesi gülüyorum sadece 😂
Akp tiranıyla fetö tiranı arasında bir kavgaydı bu, daha fazlası değil, ikisi de Türkiye Cumhuriyeti devletine fazlaca zarar vermiş ve vermeye de devam eden oluşumlardır.
Bu biraz şey gibi. Mesela çocugum var, ilgisiz bi babayım. Biri gelip çocuğumu bıçaklıyo, tam ölümcül darbeyi vuracakken ben saldırganı öldürüp kahramanım diye geçiniyom djdjdjd
Hiç bir şey düşünmüyorum ölenlerin de şehit değil kurban olduklarına inanıyorum.
Sahte bir tarih, sahte bir olgu ölenlere Allah rahmet eylesin.
Hic birsey, dusunduklerimi yazarsam görevden alınırim
Aradan yıllar geçtiği için ciddiye almıyorum. Bizim evin yarım saatlik yolu olay yerinde olmuş. Ben olayı takmıyorum
AKPnin yanına kar kaldı.. ne düşüneceğiz.. başkanlık sistemini böyle geçirdiler.. sonra halka da geçirdiler..
Konuşacak çok şeyler var ama ölenler huzur içinde yatsın. 😔😔
8 yıl ne zaman geçti... Daha dün gibi. Allah bir daha yaşatmasın.
Bu çete ülkeden defolup gittiğinde düşüncelerimi özgürce ifade edebilirim. Ama şu an öyle bir ortam yok.
Bu konuda çok fazla şüphelerim var. Resmi söyleme de, muhalefetin söylemlerine de güvenmiyorum. Kendi tahmin ve görüşlerimi ise açıklamam.
Bilemiyorum yorumsuz ölenler nurlar içinde yatsınlar. Kim haklı haksız karar veremedim. İsim de değil.
Ölenlere başsağlığı dilerim bu kadar - yorumlarda 6 okçular yine sapla samanı karıştırmış bu zihniyetten dolayı hep kaybediyorlar ya gerçi
Ülkemizde "düşünce suçu" diye bir suç çeşidi vardır. O yüzden geçmiş geçmişte kalmıştır. Geleceğe odaklanmak gerekir.
O zamanlar küçüktüm bir şey anlamadığım için çok bir şey hissetmiyorum ama gerçekten üzüldüm ya o geceyi iyi hatırlıyorum
oscarlık senaryo olduğunu ancak oyunculara yazık ettiklerini
Mondros ve sevr kaldığı yerden devam ediyor. 15 Temmuz ayağına orduyu pasifize ettiler
Darbe görüp yaşayan biri olarak millete darbe diye yutturulan bir senaryo önemli siyasilerden ölen hiç kimse yok sadece gariban millet ve vatan görevini yapan emirle hareket eden askerler var
Ölenlere çok üzüldüm gerçekten. Anlam veremediğim, çok garip bir olaydı. Hala kafa karışıklığı, bizim bilmediğimiz çok şey varmış gibi, neden oldu, niye yaptılar amaç neydi...
vatanseverlik duygularıyla ölenlere allah rahmet eylesin.
nedense aklıma hep tankı atletle durduğunu söyleyenler ile g3 mermisi vücuduna isabet etmiş gaziler geliyor.
Güzel sahnelenmiş gerçekçi bir oyundu bana göre.
Darbeden en çok kim faydalandıysa darbeyi o yapmıştır
CHP
Ne CHP si dandik beyinli algılamana tükiriym
herkesin baktığı açıdan yorumladığı bir mevzu
bunca insani sirf siyasi emeller ugruna harcadilar.
Devlet bazen bir seyler yapar, vay be devlet!
Film çevirip iktidarda kalmayı başardılar. Ayrıca muhalif kim varsa da içeri attılar
Nee darbe mi oldu yok canım şaka yapıyorsunuz
İki grubun parasal anlaşmazlığı yüzünden olan gariban Türk kardeşlerimize oldu Allah rahmet eylesin onlara
Umarım mutlak adalet vardır da asıl ihmalkârlar bir gün adaleti tadar umarım
Üzücü vatan için canını heba edenlere Allah rahmet eylesin😑
Şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa dilerim. Allah tekrar yaşatmasın.
tijenin manifestoyu okuduğu ekrana bakan minnoş kızımın fotisi hatıra kaldı o günlerden ajsjs
Çok şaibeli durumlar var
Yinede darbedir fetocular yapmıştır
Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin ve yakınlarına sabırlar diliyorum.
olan olenlere ve ailelerine oldu. huzur icinde yatsinlar
16 yaşındaydım o zaman çabuk geçmiş çok garipti o yıl ya
Biri bir darbe yaptı ama kim kime yaptı daha çözemedim öğretmen atama mülakatları bile bu dönemin hediyesi
Yok yere bazı masum insanların öldüğü, anlaşamayan iki kişinin sonucu ortaya çıkan tiyatro. Kandırıldık ey halkım... ama bu halka da müstehak.
Unutmadık, unutmayacağız. Rabbim tekrarını nasip etmesin.
Rabbim kotulere Vatan hainlere firsat vermesinnn insallaaaahhhhhh
Müslümanlar arasındaki ufak bir anlaşmazlık. Darbe başarılı olsaydı Türkiye bugünkü gibi olacaktı. Darbe başarısız ve Türkiye zaten bugünkü gibi 🤣🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?