AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Siz kimsiniz? Bu ülkedeki insanların çoğu sizin gibiler gibi düşünmüyor. Hayata at gözlükleriyle bakarsan eksik görürsün.
Benim alkol alınmasıyla değil çıkıp o parkların herkesin parasıyla yapıldı halde diyanet bütçesini Müslüman karsılasin demelerine karşıyım
Bu ülkede yasalar, kurallar var. Herkesin bu yasalar dışında farklı hassasiyetleri olabilir. Ama sonuçta yasalara uyulduğu sürece herkes birbirine karşı anlayışlı ve nazik olmalı. Kimse kendi ideoliji ve inancını dikte ettirerek yaşam şekline müdahalede bulunamaz.
Bana yapılıyorsa ben neden yapmayım
O zaman sana yapıldığında da şikayet etmeye hakkın olmaz
Onlara yapılınca aslan kesiliyorlar ama
😂 Gidip sahilde içesim geldi daha çok günaha gir. Öyle şey mi olur kardeşim sen iyi misin.
Bunlara kalsa benim dinim benim yurdum benim toprağım... Ama hoşgörü de üstlerine de yok.
@Caannn35 Hıı İslam hoşgörü dini ya yersen
Siz diyanet gelirini sadece Müslümanlar karsılasın derken iyi
Ne alaka. Biz alkolümüzü siz ödeyin mi diyoruz. Ya da parklarda sahillerde yapılan hizmetin bedeli sadece sizden mi çıkıyor.
Adam başkasının hakkına girdiğinin farkında bile değil ama sorsan arzusu cennet...
CHP bazı illerde oda var Bizim vergilerimizle ucuza alkol alıyorsunuz ayrıca siz çıkıp diyanet bütçesini Müslüman karsılasin derseniz bizde çıkıp sizin alkol aldığınız yerler için neden bizden vergi alınıyor deme hakimız var
Beni bu mentiondan çıkarır mısın rica etsem
😂Hangi il o ben taşınayım oraya. Gözünüzü seveyim inanıyonuz mu gerçekten ya. CHP nin alkol fabrikası mı var. Ben Adana lıyım 2 dönemdir CHP de henüz böyle bir hizmet görmedik. Saf olma sende ne duysan inanıyon herhalde
Caannn kimin cennete cehenneme girecegini Allah bilir cennette son girecek kişi gibi umudun olsun ceheneme gidecekmiş gibi ibadet yap
Mersin belediye var
😂Tmm kardeşim. Senin inancına göre de şunu söyleyim her koyun kendi bacağından asılır sana bir günahı yok yani. Gidersin cennete (varsa)
Parklar herkesin vergileriyle yapılıyor alkol almaya yer edijdirmekten bizde günah giriyoruz diyanet vergilerini Müslümanlar versin derken iyiler
Verin olum bizim bir işimize yaramıyor. Ayrıca diyanet alkolün vergisiyle maaş almak istemiyorum demiyor, haram yemek istemiyorum demiyor sen ne kudurdun böyle. Onu da geç İslam da din üzerinden para kazanmak haram. Gördüğün her sakallıyı Müslüman sanma sen
Benim vergilerimle Yapılan parkta alkol neden alınıyorsunuz kendi bak önce hergün laf ettiğiniz kişilerin vergileriyle üçüz alkol alabileceğiniz alkol tüketeceginiz parklar var bende buna karşıyım
Ya sen ne vergi veriyon verginin kralını alkol içen veriyor zaten. Senin verginle Bi çakıl taşı falan konmuştur al parktan bir taş evine götür.
Ben gayet güzel vergi veriyorum Benim gibi düşünende dolu kişi vardır zararlı çıkan sizsiniz ayırıca diğer bizim vergilerimizle yapılanlarıda saymıyorum
Hadi kardeşim hadi
İşine gelmeyince hadi kardeşim hadi ne güzel mantık
🤦♀️E anlamıyorsun napim. Ordan burdan bişeler ezberlemişsin karşılıklı konuşma adabın yok.
Yazdıklarını okursan kimin adabı yok öğrenirsin yukarıda laiklikle zaten aykırı yazan sensin
🤦♀️
Sen içme. Başkasının günahından sana ne? Ayrıca alkol tüketenler senden çok vergi ödüyor
Başkasının orası benim vergilerimle yapılıyor alkol almaya imkân sağlamaktan bende günah giriyorum ayrıca bir alkol alan kişiden daha fazla vergi ödüyorumdur sen işine gelince vergilere laf eden kişisin hatırlatırım
Alkolden bu kadar vergi alınmamalı zaten. Sen günaha giriyosan evinde yaşa, sahile gitme. Senin gğnahına göre mi yaşayacak herkes?
O parak benim vergilerimle yapılıyor gitmesemde günah giriyorum alkol alınmaya yer sağlamaktan
Abicim alkolden alınan vergilerle de yaşıyorsun, onda da günaha giriyosun. Her yıl 53 milyar tl alkol ve sigaradan vergi alıtor devlet. O zaman günaha girmiyon mu dümbük?
Evet yasaklanmalı özellikle kalabalık yerlerde topluma açık alanda tehlikeli olabiliyor
Cidimisin
Parka ve sahilleri cikmayin o zaman kardes.
Seni ilgilendiriyor benim vergilerimle yapılıyor
Bir sise birada ne kadar vergi var senin haberin var mi? O icenler senin verdigin vergiden fazlasini veriyorlar.
Ben daha fazla vergi verdiklerini kanıtlayamasın ben daha fazla vergi verseler Benim vergilerimle katkısı var siz nasıl diyanet vergileri müslümanlar ödesin diyorsanız benimde bunu deme hakim oluyor
Dostum her insan kendi günahını yaşar
Parklar herkesin vergileriyle yapılıyor alkol almaya yer edijdirmekten bizde günah giriyoruz diyanet vergilerini Müslümanlar versin derken iyiler
Evet haklisin o parklar bizlerin vergisi ile oluyor. Ben oturup icmek istiyorum bende vergi veriyorum o zamsn bnmde söz söyleme hakkim var dimi. Ama şöyle düşün sen ben vergi veriyorsak günahlarımızı bireysel işliyorsak o zaman bu talep saçma bence
Benim alkol alınmasıyla değil çıkıp o parkların herkesin parasıyla yapıldı halde diyanet bütçesini Müslüman karsılasin demelerine karşıyım
Çok farklı bi bakış açısı :)
Normalde yasak şikayet et.