Güncellemeler
+1 yıl
Gosteris meraklisi keko ve kezolar hemen 2ye basmislar :D sasirmiyoruz bu ulkenin demografik yapisini bildigimiz gibi...
Güncellemeler
+1 yıl
2yi seçenlerin beyinleri incelenmeli ya.. ciddi diyorum.. sıkıntılı çünkü... yenilik ve gelisim karsiti bunlar bak ulkenin yukleri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tek israf villa havuzlari degil daha büyük israflar mevcut önce onlar ele alinmali
Tamam bu baya onemli. Yok sayilacak bir konu degil.
Bu ankete verilen cevaplar ulkenin davranis bicimini ortaya koyar bak anladin mi
Kesinlikle onemli bi konu bunu senin sorman da güzel milletin sacma sorularina bakinca sasirdim
Bu insanlarin ne kadar gelisim odakli olduklarini ortaya cikarir. Alakasiz gibi ama degil. Gosterici ve cahil cogu. Ben ulke icin endiselenip bunu bile dusunebiliyosam benden buyukler neden dusunemiyolar yazik degil mi yani...
Çok yazik herkes senin gibi dusunmez helede bu zamanda insanlar ulasamasa bile satafat pesinde
Yasaklar yoksul ve fakirler için geçerlidir.
Onla ilgisi yok demek istedigim baska
Zenginlik ve luks kavramlari hatali kodlanmis insanlarda. Dogru degil, yanlis biliniyo.
Zengin olan adam ters akintili havuz yapar orada idman falan yapar... sigir gibi serinlemek icin suya dalmaz
Veya havuz etrafinda orada burada kari kiz toplayip serserilik yapmaz zengin insan. Onlar gosterisci cahil paralilar.
Bende senin dediğin yasaklar uygulanmaz diyorum, fakirin havuzu olmayacağına göre.!
Dedigini anladim da.. bu kafayla hicbi sey duzelmez demek istedigim o.. ya adam son parasini havuzlu villaya verir ama fakirdir.. havuzu napcan ya o u gectim surdurebilir degil benim demek istadigim farkli
Bisey degismez derse herkes zaten daha kotuye gider
Son parasını villaya veren dangalaktır.
Tamam iste ulkede o model cok
% 100 hem fikirim.
Sen bunu lüx mü sanıyorsun aksısuusud
Ben sanmiyorum keko ve kezolar bunu lüks zannediyolar ve su kitliginda evet luks ve barbarlik bu.
Sen daha hiç bi şey görmemişsin
Ben buna luks demiyorm zaten insanlar bunu luks biliyolar
bu lüx değil zaten herkes yaptırabilir sen ne saçmalıyosun kurban oluyum
esele havuz yaptirmak degil, havuzun kendisi, su falan gidiyo diyorum bu israf anladin mi?
Adam gidiyo havuz koyuyo hop evin fiyati ucuyo... kardesim belki ben havuz istemiyorum, onun yerine golgeli bi oturma alani istiyorum, illa havuz mu olmali? Yuzsen mesafesi yok, dalsan derin degil napcan havuzda
Allahım nelerle imtihan oluyoruz yarabbim
Siginakli ev yap mesela, gidip havuz yapcagina.. yok
Havuz istemiyosan havuzlu eve gitme
Havuzsuz ev yok zaten... sanki havuza girince ulke level atlicakmis gibi... nerde ise yaramaz israf varsa ona kosuyoruz