Bir sokak röportajında konuşan yaşıtım bir kız var. Konuşmasında şey diyor, "istersem burada totomu açarım bakmayacaksınız!" video:
— DarkWeb Video (@_videooo_) July 11, 2024
Bir sokak röportajında konuşan yaşıtım bir kız var. Konuşmasında şey diyor, "istersem burada totomu açarım bakmayacaksınız!" video:
— DarkWeb Video (@_videooo_) July 11, 2024
Kizin dedigi doğru. Dinimizde erkegin tesettürü de gozleridir. Erkeklerin bakmamasi gerek. Bu iradeyi saglamalari gerek. Gunahlar daha cok kişisel oluyor. Ilk gozune carpar bakarsin bu normal bunun bir gunahi da yok diye biliyorum. Ama sonrasinda kasitli bakmaya devam etmek dinimizde dogru degil. Ilk bakistan sonra bakip bakmamak kisinin elinde. Sonucta herkesi kapatamazsiniz. Disarda olsun, elinizdeki telefonda olsun. Iradeyi siz saglayacaksiniz. Bakmamak ve bakmak tercih meselesi. Telefonda isiniz sosyal medya uzerine degilse sosyal medya kullanip falan da goz zinasina dusmeyeceksiniz islam dini erkeklere bunu söylüyor.
Ama turk erkekleri o açıyorsa bakarim abi, acmasaydi diye bir kafa yapisina sahip. Abicim gunaha siz giriyorsunuz. Sizin tesetturunuz gözleriniz. Kadinlar açıyor saciyor ve sizde baktiginizda gunahin hepsi kadinlara yazılmıyor.
Oh* kadin ciplak geziyor nerdeyse. Dur suna iyice bir bakayim, nasil olsa bana gunah yok, ortunmeyen o, gunahi onun boynuna diye bir sey yok. Kadinin kendi dinen sorumluluklari kendine, erkegin dinen kendi sorumluluklari kendine. Gozleriniz, elleriniz vs size emanet edilmis. Onlari boyle seylere bakmak icin vs kullaniyorsaniz elbet bununda bir hesabi var.
O tarz kadinlar zaten gunah isliyor, caiz olmayan sekilde dolasiyor. Ama bu kafa yapisiyla, gozlerinizi korumayarak musluman erkekler olarak siz kendi ahiretinizi yakiyorsunuz. Oyle bakmak icin acıyorsa bakarim gibi bahane aramayin.
Herkes kendinden mesul. Allah akil ve irade vermis kullan diye. Mesele acikliklikta degil ki bazen, tesetturluye carsafliya sulananlarda var. Ilk basta beyinde tesettur olacak erkeklerde.
Ha kadinin tesetturu de bellidir. Bunda sıkıntı yok. Kadin gunaha giriyor, millete kendini gösteriyor diye ayni ateste yanmaya raziysaniz bakin, taciz edin zaten yapmadiginiz seyler degil. Sadece bu toplumun erkeklerinin anlamasi gereken seyler. Namus tek kadinda yok. Tesettur tek kadinda yok. Bunlar erkeginde sorumlu tutuldugu seyler. Sadece kadina atıp durmayin, kadina atinca da gunaha girmiyoruz zannetmeyin benim bahsettigim bu.
Kadinlar cirilciplak gezsin demiyorum. Herkes kendinden sorumlu diyorum. Erkeginde tesetturu, namusu falan var diyorum. Siz gozlerinize sahip cikacaksaniz cikacaksiniz. Kadinda bedenine sahip cikacaksa çıkacak. Ama bunlar olmuyorsa da kimseye de rahatsizlik vermeye kimsenin hakki yok.
Herkes bu dunyaya tek geldi, tek gidecek, tek sorguya cekilecek. Kimse size seni evet sehvete düşürdüler, acmislardi baktin, bakmak hakkındi, doya doya baktin, sen erkeksin bakman normaldi senin gunahlarin silindi mi denecek sanıyorsunuz?
Seninde gozlerin tesetturundu bu tesetturu ne kadar sagladin? Kadinlarda da sana ortun dedik ne kadar sagladin denecek belki. Simdi Allah yerine haşa konusmuyorum elbette. Ornek veriyorum.
Kadin oyle geziyor diye goz zinasina dusmenize gerek yok. 2. 3. Bakisi atmamaniz gerek. O kadinin gunahi. Onun yaptigina dusmek, gunahini paylasip paylasmamak sizin iradenize kalmış. Ilk bakis normal. Baktiniz sıkıntılı durumlar var. Gozlerinizi indirir, kafanizi yere yanda baska yere çevirir devam edersiniz.
Ha yok ben din min inanmiyorum, ben erkegim, acana bakiyorum, bana gunah degil ona gunah vs kafasindaysaniz siz bilirsiniz.
Ben ufakta olsa dinen erkeklerin tesetturunu anlatmak istedim. Cunku erkekler kendi tesetturunu onemsemiyor. Hanire karsi cinsinizden bekliyorsunuz bunu. Varsa yoksa kadinin tesetturu, kadinin namusu. Bunlar sizde yok gibi davraniyorsunuz ama var.
Kizda bu kafayla soylememis ama kismende olsa hakli. Dolayli yoldan bakarsak dinen evet bakmamaniz gerek erkek milleti olarak. Disarda bakmamaniz gerek. Evde malum seyleri izlememeniz gerek. Sosyal medya da ozellikle aratip kari kiza bakmamaniz gerek. Kizlar acik foto paylasmis diye bakma zorunlulugunuz yok degil mi? Bunun iradesini saglayacak olan sizlersiniz. Evde olsun, disarda olsun, telefonda, bilgisayarda olsun. Tesetturunu korumak isteyen musluman erkeklerin bakmamayi tercih etmesi gerekiyor.
Bu ulkede oyle zihniyetler var ki kadinlari komple kapatsak yine bakarlar yine bakarlar. Erkekler kendi tesetturunu saglamadiklari surece her taraf kapali da olsa sadece gozler aciksa bile gozlerde ima cikarip, arzu haline burunecek erkekler var. Once erkeklere once beyin tesetturu sonra goz tesetturu lazim
şimdi açsa erkekleri geçtim kadınlar bile bakar dikkat çeker ama beni hiç ilgilendirmez ister açsın ister açmasın banane. açık giyinmeyi geçtim kapalı kadınlara bile bakan var yani konu burada kıyafet değil. eğer kişi o bakışlardan rahatsız olmuyorsa ne yaparsa yapsın kendi bilir
Bir çok ülke gezdim canım ülkem gibi poku ile kavga eden, özgürlüğü bu kadar yanlış anlayan, başka kavramlara sıkıştırmaya kalkan ve ya özgürlük adı altında bir çok yoz davranışı ve ahlaksızlığı sergilemeye kalkan bir ülke görmedim. Bir yerlerini açarak özgür olmaz insan. Önce fikren hür ve ilmen hür olmalısın ki Özgürlük kavramını doğru bir temele oturtasın.
Yoksa bize ne senin açtığın uzvundan. Yorumların bir çoğunu okudum. Çok haklı yorumlar ve bir çok bakış açısı var. Hemen hemen bir çoğu da haklı. Çıplaklık özgürlük değildir. Teşhircilik özgürlük değildir. Toplumun genel kurallarına aykırı davranmak özgürlük değildir. İnsanların ilgi ve dikkatini çekme amaçlı yapılan bir çok şeyin altına özgürlük gibi bir kavramı oturtmak ilgiye ve dikkate muhtaç olduğunuz gerçeğini değiştirmez ve süslemez.
İnsanların giyim konusundaki abartılı tarzları, hemen hemen bütün dünyada uzun süredir popüler ve tartışma konusu. Kimse konuyu aklı selim bir zemine oturtamıyor. Bu abartılı giyim şekli "TARZ", "MODERNLİK", "MODA" gibi kavramlar ile normalleştiriliyor. Kimse olayın konunun nerelere gittiği ile ilgilenmiyor. yakışanı yapmak ve giymek üzerinden tartışmıyor konuyu. Baktı, Bakar, Bakamaz, Bakmalı, Bakmamalı, Bakabilir şeklinde kısırlık temelinde yürüyor tartışma.
Kimse kusura bakmasın. Tanımadığım bir insanın orasını burasını görmek zorunda olmadığım gibi, kimse de orasını burasını sergilemek zorunda hissetmemeli kendini. Bu tür davranışlarda bulunan insanların çoğalması dikkat çekmeyi başarmasından kaynaklanıyor. Biz toplum olarak hiç bir olayımızı normal yaşayamıyoruz. Ya çok abartılı ya da şaşılacak derecede tepkisiz yaşıyoruz. Teşhircilik konusunda da ayrımız olmadığını son 15 yıldır gözlemliyorum. Evet başka ülkelerde de var. Ama inanın bizdeki kadar çok ve abartılı değil.
Bırakın kim neresini açıyor ise açsın demek de çözüm ve ya sonuç değil ne yazık ki. Bir birini izleyen saçma bir domino etkisini başlatıyor bu tip yoz yaklaşımlar. Ne yazık ki bir çok konuda olduğu gibi bu tip durumlarda da Eğitimin Önemini görebiliriz. Eğitimli insanlar bu tip davranışlarda bulunma eğiliminde en son sıralardalar. Eğitim kalitesizliğinden de insan 3 üniversite de bitirse bir çok sıfata da sahip olsa ne yazık ki bu tip davranışlar sergileyebiliyor.
Röportaj veren kardeşimiz BAKMAYACAKSIN diye bağırıyor ya :D Bir yılbaşında Fransa'nın Paris Meydanında "Concorde" bir adamın genç kızına yanımda tecavüz etmeye kalktılar. Yanlış okumuyorsunuz tecavüz. Aleni ve ulu orta. Kimse ama hiç kimse dönüp müdahale etmedi. Bakıp gülen, görmezden gelen, alkış tutan, tempo tutan. Ben olayı kavrayana kadar şaka olduğunu, teatral bir şey falan sandım resmen. Şoka girdim. Kamera şakası gibi baka kaldım. Ne zaman ki adam pantolonunu indirdi. Tutamadım kendimi. Nezaretten Konsolosluk devreye girdi de çıktım. Sonuçta iki vatandaşlarını döve döve yaraladım. Neden bu örneği veriyorum? Medeniyet bu değil (!) demokrasi bu değil (!) Özgürlük bu değil (!) Kavramları o kadar çok karıştırıyor ve içi içe geçiriyoruz ki artık. Suyu çıkıyor. Akıllar karışıyor. Bu düpedüz ahlaksızlık, yozluk, suç ve aşırılık. Medeni gördüğünüz ve öyle adlandırdığınız AVRUPA'nın GÖBEĞİ dediğiniz bir ülkenin başkent meydanında bu oluyor ise. Daha akıllı daha ahlaklı ve daha erdemli olmamız gerekiyor. Onlar kendine Medeni diyor. Medeni insan kendine medeni demez. Medeni dedirtir. Medeni olduğunu gösterir...
Şimdi Medeni bir şekilde dağılınız :D
Çünkü birileri bir yerini açıyor ve açmak istiyor ise @ТҮРКПҮ (aşağıda bir yorumda okudum ve doğru) Onu vatandaşlık görevinizi yaparak ilgili kolluk kuvvetine veya Cimer'e bildiriyorsunuz. Toplum kurallarını aykırı davranmaktan ve hayasız davranışlardan şikayet etmek suretiyle ifşa ediyorsunuz konu kapanıyor.
Atatürk çağdaş olun demiş bunlar mevzuyu başka yerden anlamış :D aynen yurtdışından örnek vermeleri yokmu birde hayatında bir kere olsun yurtdışına çıkmamıştır allah bilir çıksa kazın ayağının öyle olmadığını bilirdi :D
Katılıyorum, güzel yorum ⭐️
👏👏👏
@saçmabirkişilik Teşekkürler
O yüzden mi sizler oranızı buranızı açıyorsunuz? Kimse kimsenin ne giydiğine ne yaptığına karışamaz. Bunun adı özgürlük veya değil. Kurallar demişsin. Ülkede hangi kural var göstersene. Hangi yasaya uyuluyor hangi kural işleniyor. Boş laf üretmeyin. Roman yazmışsın burada. Şu unutulmamalı, hiç kimse kimseye karışamaz. İster donla gezer ister çarşafla. Çarşaf ne kadar makul karsilaniyorsa donla gezenin tercihi de normaldir. Gözün var diye bakıp, rahatsız ya da tahrik olmak durumunda değilsin. Yaşam sizin dediğiniz gibi madem kuralları olan bir yer, o zaman bu kurallar her şeyde işleyecek. Mesela kadın gecenin bir vakti paşa paşa sokakta dolaşabilecek! @NoShow
@düşünmektükenmektir
Yüzlerce erkeğin gözünü kapatmasını isteyen bir kadının kendi g.. tünü kapatması daha kolay.
Bir kadın giyiniyorsa kendi için giyiniyordur. Soyunuyorsa da hoşuna giden hesabına gelen erkekler için soyunuyordur.
Kadın açılıyorsa bakmasınlar diye değil baksınlar diye açılıyor. Kadının cinselliği ilgidir. Bakan erkek zengin ve yakışıklıysa rahatsız olmaz. Öbür türlü adam tacizci oluyor.
Yani demem o ki... Kadın hipergamik bir canlı. Mesele kadına bakılması değil. Bakan erkeğin niteliği ve statüsü... Tepkisini ve duruşunu ona göre ortaya koyuyor.
Gözümüz var diye bakmak durumunda değil mişiz? Hiç kimsenin sizi 7/24 dikizlediği falan yok. Kendi kendinizi dolduruşa getirmeyi bırakın. Her yerde açık kadın var. Ne tarafa bakalım. Bir insan saatlerce yere bakarak yürüyemez, havaya bakarak da yürüyemez. Bakmıyoruz, ister istemez görüyoruz sadece. Bir şeyler gözümüzün değil ağzımızın içine sokuluyorsa bakmayın diye şov yapmanın alemi yok.
Herkes istediği gibi giyinebilir kimsenin buna bir lafı yok. Herkes de istediği yere bakabilir. Buna da bir lafınız olmayacak o zaman.
@Fikretin_İsyanı ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@düşünmektükenmektir Hanım efendi. Roman yazmak istesem yazarım. Onun yeri burası değil. Ben, kimse istediği gibi giyinemez demedim. Kurallara uymuyorlar ve ya uyulmuyor diye istediğimizi yapar isek hayvandan ne farkımız kalır. Uymayanlar elbet bir gün o kurallara uymamanın bedelini öder. Ben bir birinize karışın ya da karışmalısınız da demedim. Asgari düzeyde ahlaki kuralları çerçevesinde deyindim konuya. Yoksa siz ister donla gezin isterseniz çarşaf ile. Açan da bakan da, var ise bir bedeli öder. Ancak bu kimsenin kimseye karışma, yargılama ve ya ayıplama hakkı vermez. Bazı konularda toplumumuz aşırılık içerisinde. Elbet bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Ancak sadece muhalif olmak için yazdıysanız saygı duyarım. Ama bu yokmuş gibi yapamayız. Ne yazık ki ben donla gezene bakacaksınız yazmadım, sadece teşhircilik normal değil, bakanı da haklı göstermez demek istiyorum. Kadın için bir saat de belirtmedim. İstediği saate çıkar istediği saatte de girer istediği yere. Ülkede bir gurup ve ya zümre kuralları çiğniyor diye toplumun tüm kesimleri kuralları çiğnemeli tanımamalı mı? Ne kadar sığ bir yaklaşım. Sizin tarifinize göre Ayşe hanım kurallara uymuyor bende totomu açarım kimse de karışamaz. Madem öyle gidin Ayşe hanımı kurallara uydurun mu? :D Mantıklı mı sizce? Boş laf üreten bence sizsiniz. Kimse kimseye kıyafeti üzerinden yargı dağıtamaz. Ama aşırılık ve teşhircilik konusunda hassas olan insanlara da bu şekilde ahkam kesemezsiniz. açana bakılır yazmadım, bakan haklıdır da yazmadım. Siz oldukça taraflı ve öfkeli okumuşsunuz roman sandığınız cevabı.
Gene roman yazmışsınız. Okuyamadım bile aşırı uzun. İletişimi bozuyor. Kendi kendinizi paraliyor ya da savunmaya geçiyor gibi gorunuyorsunuz dışardan. Kurallar diye tekrarladiginiz şeylere karşılık diyorum ki ben de, kurallar her konuda olmalı işlemeli. Arabistan mi burası Tr'de ne zaman giyinme kuralı oldu? Sacmaliyorsunuz. Hayvanlar a. ını açıp gezmiyor. A. ları zaten dikkatli bakmasaniz görünmüyor. Her şeyde hayvan kıyası yapmajtan vazgeçin. Tekrar ediyorum. Kimse kimsenin giyimine karışamaz. Göbeği açık kadınları gördükçe midem bulanıyor evet ama karışamam. Bir şey diyemem. Ata Erkul bakış acilariniz son bulmak zorunda. Erkekler kadınlardan hiçbir zaman üstün olmadı. Üstün gosterildi, unutmamali. Bu devir düzen değişecek. Kadını insan olarak görmedikçe, her erkek (en egitimlisi en efendisi en kibari en anlayislisi dahi) mal olarak obje olarak anmaya , arkasından bunun yorumunu yapmaya, vik vik konuşmaya devam edecek. Erkek kadını kadın olarak değil insan olarak görmeli. Böyle bakmalı. Bu ne zaman olursa o zaman bir şeyler iyi yönde değişir. Yukardaki faşist arkadaşın yazdıklarını da hiç görmedim duymadım.
Bu ülkenin muhafazakârıda cahil, sekuleride cahil diye boşuna demiyoruz. Ciddi ciddi ülkede komple eğitim eksikliği var. Vakti zamanında ABD de muhafazakardı, Avrupa da, kadın, kadın gibi giyinir ve öyle dışarı çıkardı. Neyse zaman değişti şu oldu bu oldu, artık kadınlar daha seksi bir giyim tarzına geçti ama bunun başlıca amacı zaten tüm gözler üzerimde olsun, herkesi etkileyim diyedir, makyajın amacıda budur, bir çok kuş türünde dahi bu vardır ama onlarda süslenip puslenen erkeklerdir genelde ve amaçları dişileri etkilemek ve onlarla beraber olabilmektir. Kisaca ben istediğim gibi giyinirim ama kimse bana bakmasın demek saçmalıktan başka bir şey değil, kimse sana sözlü ve fiziksel bir temasta bulunamaz iznin olmadan bunda sonuna kadar haklısın ama kıçımı dahi açsam bakmayacaksın demek saçmalık, sen hangi ülkede olduğunu sanıyorsun, bu tür şeyler toplumlada alakalıdır, eğer bir ülkede kadınların salt çoğunluğu senin gibi giyiniyorsa zaten kimsenin ilgisini kolay kolay çekmezsin ve bakmaz ama Türkiye böyle bir ülke değil, daha kötüsü Pakistan gibi hindistan gibi ülkelerde zombi gibi saldırıyorlar buda o ülkelerin toplum yapısı ile alakalı, yapmayın kızım bunları yapmayın, bende kız çocuk babasıyım büyük konuşmak istemiyorum ama burası Türkiye ve henüz toplumun alışık olmadığı şekilde giyinmek bakmaktan daha kötü sonuçlar doğurabilir.
Cevap
103Cevap
Bakmam zaten ben.
Niye açıyorlar 😅 ilgi çekmek bakılmak için değil mi?
Siz kimi kandırıyorsunuz be kendim için susleniyorum erkekler için değil diyen kızlar evde suslen seksi gez neden dışarısı 😅 ben söyleyeyim mi ilgi çekmek için evde sümüklü pijamalı Kezban dışarıda adrina lima.
Erkekler bakınca da bakma, açma kardeşim açma ben tesettürlü değilm edebimle giyiniyorum bol giyinmeyi seviyorum herkesin benim mahrem bölgelerime bakmasından rahatsız oluyorum eğer sende rahatsız oluyorsan açma tayt giyme. Sokakta görüyorum kız tayt giymiş o kadar dar ki goootunun arasına kaçmış çok belli oluyor longur longur geziyor bide kivirta kivirta yürüyor. Şimdi bi erkek geçerken şaplak atsa haklı değil tabikkde benim bile atasım geliyor o derece. İnsanları tahrik etmeye bayılıyorlar. Ben açarım erkek bakmayacak diyor. Kusura bakma tatlım ama açık goote herkes bakar. Benim bile bakasım geliyor aciksin çünkü...
Harun abi değilim sakin oll
Sizdeki durum bir çok kadında var denk geldim hatta yanımda erkeklere kızan kadınlar var ulan ben kadın halimle bakıyorum sen niye bakmıyorsun diyen var bakmayınca ya da erkek olsan bunu tutar bip yaparım diyen kadınları gördüm neyse de ya bazıları o kadar iğrenç giyiniyor ki ilgi çekmeyi ve sahile bırakın gerçekten mide bulandırıyorlar sanki altılarına yapmış gibi dolaşıyorlar Kapalı kadınlar var geçen gördüm altına kırmızı tanga giymiş o belli oluyor bakmaktan değil yolda yürüyorum gözüküyor bembeyaz elbise giymiş ince altına da kırmızı dantelli tanga görünüyor ne yapabilirim üç saniyeliğine de olsa gördüm ama bu arkadaşımız kapalı biraz daha dikkat etmesi gerekmiyor mu kapalı olan birisinin hadi ben açarım diyen bir kenara bıraktım öylesine soruyorum size yanlış anlamayın lütfen Neyse gereksiz uzattım kusura bakmayın iyi akşamlar
@PASEYDON27 dayanamadim yaziyorum. Simdiki kapalilar da gercek kapali mi? Yani belli bir kisim en azindan. Ailesinin , esinin zoruyla kapandiklari cok belli. Ben kac kere tuvalete kapali girip açık cikan kizlar gordum mini etekliler falan. Cogu kadinda edep kalmamis. Digerleri bastirilmis duygun var yazmislar ne alaka. Siz guzelce aciklamissiniz biz bile bakiyoruz sizin bakmaniz da normal
işte feraset, işte cesaret, işte adam gibi adamlık 😅
https://i.makeagif.com/media/6-05-2021/wh_7J8.mp4
👍😀
Beni sizler var ettiniz teşekkür ederim güzel yorumlarınız begenileriniz için hep birlikte nicelerine😂😂
Eline sağlık güzel söşemişsin cuk diyede oturmuş deliğine 👏😁
Azını seveyim kızım örtünme sebepleri bir dünya soyunma sebepleri 1 tane özgürlük
Cevap sahibi gizli uye sen kesinlikle hayatinda bir kere bile erkekler icin giyinmedin dimi seni pick me kiz ahahahah
Edebimle giyiniyorum demis bir de banane senin edebinden k*zbn
Şaplak atasim geliyor demis bir de, cinsel yonelimlerini tekrar gozden gecir canim :)
Giyinmiyor ki 😂
@PATRON79 tisort pantolon giyiyorum genelde
Cevap sahibi k*zban fotografim bile yok nerden biliyosun giyinmedigimi beyninle dusun oturdugun seyle degil
O kadar açık giyiniyorlar ki şaplak atasım geliyor dedim aşırılığı dile getirdim mecazi anlamda eyleme niye dökeyim sizin açık totonuza niye dokunmaya çalışayım.
Canım benim adım Kezban değil yalnız. Ortada bi Kezban varsa o sizlersiniz goootu açmayı modernlik sanan cahil Kezbanlar
teshirciligi ben de sevmem ama senin yaptigin bildigin pick me'lik. Kizlari yerden yere vurup edepli giyiniyorum demen de ayri bi komik :)
Hayatinda hicbir erkek icin giyinmediysen cinsel yonelimlerini gozden gecir canim :)
Eğer iyi yerlere gelmek istiyorsanız beyninizi çalıştırın gootunuzu değil goot ilgi çekmiyor. Acmayin artık yeter 😂
Beynimi calistiriyorum, teshirci de giyinmiyorum ama senin gibi pick me degilim :)
Ben bir erkeği etkilediysem eğer bu zekamla olur gootumle değil
Bu zekayla etkileyemezsin canim ahahahah
Etkilemedigimi nereden biliyorsun 😅
en kendi icin giyinen sensin tsmam sen haric butun kizlar erkek icin giyiniyor sen kizlar icin giyiniyorsun oldu mu :D ve cinsel yonelimin konusunda suphelerim var :)
Lafı nereye getirdin çünkü laflarımla seni eziyorum konuyu değiştir kaç bakalım
Ergensin o kadar belli ki bence sen git sütünü iç beynine kan gitsin buyu de gel
ahahahhdha aynen ezdin ve Şu an agliyorum bir "gizli kullanici" beni ezdigi icin. Gozlsrim sisti aglamaktan.
Gizli olmam seni niye bu kadar rahatsız etti. Sana giren çıkan ne?
benim icin onemsizsin onu belirtmeye calisiyorum, 5 dk sonra aklima bile gelmezsin. yorumumu yaptim gayet te hakliyim, teshirciligi sevmem ben de ama sen cok pick me uslubuyla konusmussun beni sinir etti bu pick melere dsyanamiyorum :D
Sen yine benim rüyalarıma gireceksin 😂 o boş egonu seveyim ama bu yaşlarda oluyor.
Ha pick me pick me turkce konuş tatlım turkce pick me ne demek olduğunu herkes biliyor havalı olacağım diye girdiğin şekillere bak ona buna özenip giyinip kendini beğendirmeye uğraşacağına kendini geliştir vizyonun olsun vizyonsuz. Yorumum sana çok battı. Kudurdun resmen sen kudurmaya devam et hadi küçüğüm yandan yandan 😂
Oldu mu olası bu ben açarım ben istediğim gibi yaparım sen bakmayacaksın cümlesine gıcık oluyorum. Açarsan bakarım gözümün önünde olan şeye bakma hakkını da benden kimse alamaz. Yanlışlıkla açılsa bakmam kimse bakmaz eminim. Utandırmazsın kişiyi. Ama herkesin görebileceği yerde olanı herkes görür herkesin görme hakkı vardır kimsede bu Hakkı kimseden alamaz.
Sen herkesin içinde açıyorsan kimin bakıp kimin bakmayacağını sen seçemezsin sen sadece başkalarına ne gösterip ne göstermeyeceğini seçebilirsin
Kesinlikle çok doğru. Kadınların soyunma sebebi zaten ben güzelim bakın demek değilmi. Fakat erkek yapısı gereği vücudunda erkeklik hormonu çok salgılandığı zaman bazı değişiklikler olur vede yürümekte bile zorluk çekenler vardır. Buda onu utandırdı için teciz edilmiş gibi olacgundan soyunmak erkeğin özgürlük sınırlarını aşmış olacaktır
T. C. K “Hayasızca hareketler” başlıklı 225. maddesine göre; “Alenen cinsel ilişkide bulunan veya teşhircilik yapan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır”.
Bu suçu işleyen kişilere bizim Dik dik bakmayız Sosyal medya da ifşa eder CİMER ve 155 e bildirim de bulunuruz.
Cafe de, Parklar da Kamu alanların da ya da Açık Alanlar da Kanunları hiçe sayanlar ile Biz uğraşma yız Bu Devletin Asli görevidir Biz sadece Vatandaşlık görevi kapsamın da bunu Kolluk kuvvetlerine bildirme ve Bu tip kişileri ifşa etme ile yükümlüyüz
bakılmasından hoşlanıyor genelde bu tipler ama hep tribünlere oynuyorlar yakışıklı biri baksa ağzı kulaklarına varır ondan sonra bakmayacaksın der :D kadınlar orasını burasını açar baksınlar diye bakan olunca bakmayacaksın der, erkekler karısını eve kapatır tesettüre sokar kimse bakmasın diye ama kendi gider elalemin açığına bakar, iki yüzlü insanoğlu :D
bakmayacaksın polemiğine girmeyenler, normal giyinen kadınlar, ahlak bekçiliği yapmayanlar onun bunun kaırısına kızına bakmayanlar eşleri normal giyinen erkekler oluyor genelde ne hikmetse :D
yurtdışında bir tane bakan göstersene bana diyor kaç kere yurtdışına çıktıysa :D yurtdışında daha beterleri var oysaki bakmakla kalmıyor sadece neler yapıyorlar neler bizim milletin en büyük sorunu yurtdışını bir şey sanmak :D
Teşhircilik bir sapıklık türüdür. Psikolojik bir hastalıktır. Türk kanunlarında çıplaklık yasaktır. Toplumun genel ahlakını bozmak suçtur. Açsın sonrada tutuklansın. Teşhircilik normalleştirilmemeli. Kadınlar açık giyinmeyi teşhircilik haline getirmeye başladı. Avrupada bile bu kadar açık giyinen yok. İç çamaşır giymeyen çok kadın gördüm. Apaçık v. jinası görünüyordu. İğrenç. Bu kadar da değil. Çok gördüm. Bakmayın diyen beyin gelişmemiş kişiler de gitsin ıssız adada yaşasın. İnsanın özgürlüğü başka bir insanın sınırlarına kadardır. Kimse benim görme duyumu kısıtlayamaz. Rahatsız oluyorsa giymesin.
Bir cemiyetin erkeği bozulmuşsa sadece ev yıkılır. Kadını bozulmuşsa il yıkılır.
Yüzlerce erkeğin gözünü kapatmasını isteyen bir kadının kendi g.. tünü kapatması daha kolay.
Bir kadın giyiniyorsa kendi için giyiniyordur. Soyunuyorsa da hoşuna giden hesabına gelen erkekler için soyunuyordur.
Kadın açılıyorsa bakmasınlar diye değil baksınlar diye açılıyor. Kadının cinselliği ilgidir. Bakan erkek zengin ve yakışıklıysa rahatsız olmaz. Öbür türlü adam tacizci oluyor.
Yani demem o ki... Kadın hipergamik bir canlı. Mesele kadına bakılması değil. Bakan erkeğin niteliği ve statüsü... Tepkisini ve duruşunu ona göre ortaya koyuyor.
Biri de meseleyi günaha sevaba endekslemiş.
Burada mesele günah sevap değil ki. Konu dünyevi özgürlükler üzerinden tartışılıyor. Allah'ın bize soracağı soruları birbirmize sormak çözüm değil.
Yok erkeğin de tesettürü varmış diyerek bu işten sıyrılamazsınız. Yüzlerce erkeğin gözünün tesettürüne bakacağına g.. tünüzün tesettürüne bakın. Bunu sağlamak daha kolay emin olabilirsiniz.
Bir de yazmış. Demiş ki her yerimiz kapalı olsa yine bakacaklar. Hayatında ne zaman kapalı veya üsturuplu giyindin de sana taciz ettiler sana laf attılar. Olduysa öyle bir şey o adamın ümüğünü biz sıkalım ama hem çıplak gezip hem de bakmayacaklar diye şov yapmanın alemi yok. Boş yapmayın burada.
Ayrıca kimse saatlerce işi gücü bırakıp da sizi dikizlemiyor. Karşıdan gördüyse birkaç kez bakmıştır o kadar. Hiçbir erkek 7/24 bir sizi röntgenlemiyor.
Meseleyi din tartışmasına çekmeyin. Çıplak giyiniyorsan baksınlar diye giyiyorsun zaten. Mesele sana bakılması değil sana bakan erkeklerin hoşuna giden işine gelen erkekler olmaması. Bu durum o kadar içgüdüsel ve bilinç dışı olarak gerçekleşiyor ki kendiniz bile bu gerçeğin farkına varamıyorsunuz.
Mesele bakmak değil görmek. Başımızı nereye çevirsek et görüyoruz. Havaya bakarak mı yürümez. Bizim kabahatlerimize mercek tutup büyüterek sür.. k gibi gezip dolaşmayı meşrulaştırmaya çalışmak da mantıklı da değil hakkaniyetli bir şey de değil.
Mesele bakmak değil görmek. Başımızı nereye çevirsek et görüyoruz. Havaya bakarak mı yürüyeceğiz. Bizim kabahatlerimize mercek tutup büyüterek sür.. k gibi gezip dolaşmayı meşrulaştırmaya çalışmak da mantıklı da değil hakkaniyetli bir şey de değil.
Siz zahmet edip g.. ünüzü kapatsanız mesele kökten çözülecek zaten. Ama o kadar dehşet verici düzeyde ilgi görme ve onaylanma arayışınız var ki soyunmaya ihtiyaç duyuyorsun.
Tamamiyle beyinsizlik aptallık düşüncesizlik başka bir şey değil toplumların kuralları vardır örf adet annelerden gelen dini saymıyorum bile dini bir kenara bırakıyorum ve bu kurallara uymak gerekiyor şu an toplumumuz kör sağır dilsiz rolüne bürünmüş durumda hiçbir şeye ses etmiyor ama bir çığırından çıkmışlık var ayrıca o tarafını açarsa deli diye hastaneye kapatırlar kendisini ve aynı şekilde bir erkek donla dışarıya çıksa size ne kardeşim canım böyle istiyor dese ne dersiniz ve aynısını erkek söylemiş olsa muhtemelen ya deli derlerdi ya da birisi çıkar küfredip ağzını burnunu kırardi kimse kadınlarla ugrasmak istemiyor ama herkes haddi sınırı bilmesi gerekiyor
Özgürlüklerin de sınırı vardır. Tıpkı bu kızın içine alabilirliğinin sınırı olduğu gibi...
İsteyen açsın, ama hayatın gerçeklerinden, doğanın ve doğanın parçası insanoğlunun yaratılışından bi haber bir tavır gerçekten aptalca... Kadın bazı teçhizatla yaratılmış, erkek başka bir teçhizatla yaratılmış. İkisinin de muhteviyatı farklı... Ne kadar modern bir dünyada yaşıyor olsak da ilkel dürtüler ilk günkü gibi canlılığını koruyor.
Şimdi bu hanım abla açmasa kaç kişi bakmamazlık edecek, ama sadece kendisi totosunu açmasa kimse görmeyecek... Matematik basit 😁
Öyle bir şey yok ya. Yemin ederim kendi hemcinsimden tiksindim. Özgürlük bu mu şimdi @q o zaman erkekler de çıkarıp sallasın sokak ortasında. Midemi bulandırıyor artık bu özgürlüğü sadece çıplak dolaşmak olarak gören tayfa. Herkes istediği gibi geziyor zaten fakat ayarını kaçırmasak olmaz. Hava sıcak eyvallah da erkekler kadınlardan bin kat daha edepli be! Edep biraz!
O kadar haklisin ki bizim kizlar özgürlüğü açık gezmek çiplaklık felan saniyor , bunu modernlik saniyorlar ne kadar cahilce ve aci
Sen açarsan sana da bakarlar da tecavüz de ederler sonra ağlamayacaksınız çıkıyorsunuz televizyonlarda Kadın obje değildir kadın şu değildir kadın bu değildir erkekler böyle görüyor diyorsunuz Ben mecbur muyum senin oranı buranı görmeye düzgün giyin özgürlük adı altında çıplak geziyorsunuz. Bunun adını da özgürlük diyerek kendinizi kandırıyorsunuz sizinki özgürlük değil ahlaksızlık öylesine hiç acımıyorum sonra da yok erkekler tecavüz ediyor yok erkekler tahrik oluyor yok bilmem ne oluyor sen böyle yaparsan erkek tahrip tahrik olur hak ediyorsunuz
Körpe kız. Açtığında bakmayı geçtim duvar kağıdın dahi yapılabileceğinden haberi yok. Bu arada ben geçerken poposunu açarsa anlık gördüysem gözlerim çevircem söz fakat bilincli altimdaki kalmis goruntuden ebru calismasi yapmayacagimin garantisini veremem…
Hayatın olağan akışı diye bir şey var, sen toplum içinde normal dışı bir davranışta bulunursan, normal dışı bir tepki alırsın... Herkes gibi sende kendine sahip çıkıp abartılı davranış sergilemeyip yaşayacaksın. Ha illa çıplak gezecegim, banane bakmasınlar diye düşünüyorsan Etiyopya'ya gidebilirsin, orada herkes çıplak.
Soyunma sebepleri 1 tane baktırmak hata daha çok kişi baksın diye beyaz tişörtün içine sütyen benzeri şeyler giymiyorlar bile. meme uçlarını daha belirgin görünmesi için pirsing takıp özellikle beyaz tişört giyiniyor bazıları. En özgür kişiler ise Tül kadar ince tişört giyinerek Meme uçlarının rengini güneş altında belli hale getirenler. Sonra erkekler yürümekte zorlanıyorlar. Sonuçta Avrupa ülkeleri gibi çıplak yüzülen havuz deniz, çıplak yıkanılan hamam ve savuna kültürü yok Türkiyede. Özgürlük savunucuları erkeklerin ereksiyon olmadan yürüme özgürlüğünü elinden aliyor. O soyunan kişilerden daha çok ereksiyon halinde yürümeye çalışan erkekler utanıyor. Bazı erkekler tecavüz ediliyor gibi hissediyor normal olarak. Tüm Türkiyede doğan büyüyen erkekler kapalı kapılar arkasında ereksiyon olmaya alışkın oldukları için erkeklerin hiç alışkın olmadıkları durum haliyle.
Biri yer biri bakar, kıyamet ondan kopar.
İnsanlar ekmeğe açken, koluna altın bilezikleri takıp, takıştırırsan, millet ilişkiye açken dekolteyi abartırsan yaşayacağın saldırı ve tacizlerde sende masum sayılmazsın.
Nerede, nasıl giyinip, davranmayı bilmek için asgarî bir zeka düzeyi yeterli olur. Videodaki şahısta ben bunu göremedim.
Yanlıs birsey bakmayacaksınız diye birsey diyebilir kendi aklınca o ama zaten kadın ve kadınlarsw östrojen hormonu vardır erkeklerde ise testesteron var bu hormon ne kadwr salgılanırsa cinsel istek o kadar artar yani kadın gelipte ben acarım sen bakmayacaksın diyorsa dunyanın en mantıksız malca kelimesini kuruyor demektir
Valla ben bazı kadınların bunun bokunu çıkardığını düşünüyorum
Aşırı abartılı artık
Medeniyet böyle bir şey değil
Bir sürü ülke gezdim
Bizim ülkemiz kadınları kadar
Herşeye muhalif ters ve bu denli açıl giyim tarzı olan bir topluluk görmedim
Açık giyinenlere bakıyorum anlamında demiyorum herkes özgür beni hiç mi hiç alakadar etmez isterse çıplak gezsin ben bakmam umrumdada olmaz
Ama özgürlük meselesini çok yanlış anlamışlar.
Bir erkek de o zaman boxer ı indirsin dursun ortada kimse ağzını açmadan bakmadan yoluna devam etsin. Özgürlük toplumsal ahlaktan önde değildir bu yapılanlar da özgürlük değildir ama kimseye anlatamazsın boş ver
özgürlük ayağı altında çıplaklık normalleştirilemez bende bir kadınım açık biriyim fakat açıklıkla çıplaklık ayrıdır ve çıplaklığı kabul etmiyorum
göze yasak yok ki yani birinin bakmasını nasıl kısıtlayacaksın mümkün mü böyle bir şey
açar ama istediği gibi bakma kısmı karşı tarafa kalmış. ister bakar ister bakmaz.
o ne kadar açmakta özgür ise insanlarda bakıp bakmamakta özgür
adam açıp gezse anında sapık derler o da ayrı bir şey tabii 😂
O istediği gibi açtığı zaman kimseyi taciz etmiş olmuyor ama sen bakışlarınla etmiş oluyorsun ama onun dediğine de doğru demiyorum zaten kendisi de öyle yapacak biri gibi durmuyor sadece hakkını savunmak istiyor
Gözle hayvan gibi bakarsan elbette taciz olur senin yanında karına baksalar dik dik tacizden sayıp adama saldırmayacak mısin? Ege o erkeğe hayvan gibi bakarsam elbette taciz sayılır siz zaten yıllardır üstsüz şort ile gezmihor musunuz rahat rahat kadınla yapınca neden sorun
zaten mesele orada yanındaki kadına zaten bakmaz ancak açarsa da adam herkese saldıramaz. gittiği her yerde kavga çıkarması gerekir
işte sen erkeğe normal bakarsın erkek bana hayvan gibi baktı taciz etti der kim haklı nasıl kanıtlanır. teşhir etmeyi seçen kişi insanların bakmasını göze alacak.
erkekler yıllardır üstsüz dolaşır ancak hiç bir erkek bana öyle baktı bana şöyle baktı diyerek kimseyi suçlamadı. bakan bakar der geçer. bugün sokakta çıplak dolaş herkes bakar kimi gözüyle yer, kimi iğrenir, kimi şaşırır vs vs sende herkesi suçlarsın taciz bu diye
Yanındaki kadına da bakarlar baktığı zaman da ne oluyormuş taciz oluyormuş dimi
Erkek normla bakmıyor sorun orada biz siz değil 2 Got memeye tahrik olup hayvan gibi bakalım
Çünkü kadınlar bakmıyor biliyor musun kadınlar kimseyi taciz etmiyor siz ediyorsunuz
Ben ne dersem diyeyim fikrin değişmeyecek o yüzden sal gitsin sana da kızmıyorum sen böyle büyüdün bu saatten sonra da senin duauncleri değiştirmek ayı 2 ye yarmakfaj daha zordur
işte burada cinsiyet ayrımı yapmış oluyorsunuz
kadınlar soyunur çünkü taciz etmezler ancak erkekler yapmamalı
soyunmak senin tercihin benim vücudum benim kararım diyorsun ancak erkeğe vücuduyla ne yapması gerektiğini nereye bakması gerektiğini dayatıyorsun
erkeğin yanında bakması erkeği rahatsız eder ama o da kanıtlayamaz haksız çıkar zaten o yüzden erkekte giyme der ya da giydiriyorsa ses çıkarmaz
he çok iddia ediyorsa açsın dolaşsın bakan herkesi de versin mahkemeye bakalım ne cevap alacak görürüz 😂
bunun büyümekle alakası yok ki basit mantık bu yani
çok övdüğünüz avrupa da öyle bikini ile şortla üstüne hiç bir şey giymeden cafeye markete bile almazlar çıplaksın sen derler ki doğru yani
bizim insanımız ne yazık ki nerde ne giymesi gerektiğini bilmiyor. erkekler için de öyle sırf şortla dolaşmaları yanlış
12 ülke gezmiş biri olarak soruyorum Avrupa'da hangi ülke bunu söyler ben anlatsam da anlamıyorsun ki olaya hep aynı yönden bakıyorsun
valla kaç ülke gezdin bilemem ispanya da öyle tekrar sahile geri döner giyinir gelir alışverişini yaparsın.
tam tersi sen kafanda sabitlemişsin. sabit düşüncen şu erkekler potansiyel sapıktır kadınlar ise mağdur.
günümüzde öyle bir dünya yok ama
çoğunlukla kızlar erkeklerin peşinde koşuyor artık. erkek için seçenek çok. şu sitede bile aşk sorunu olanlar çoğunlukla kızlar. benle ilgilenmedi, beni istemedi, beni aldattı vs vs
artık ilişkilerde erkek trip atıyor, naz yapıyor. beğenmiyorsan işine gelmiyorsa git diyor kıza
yakında kızlar teklif etmeye başlarsa şaşırmam😂
çünkü erkekler basit varlıklar. erkek bir kızı elde etmek için neye ihtiyacı olduğunu anladığında olay bitiyor. sonuç etrafında çok kız.
o yüzden kızlar taciz etmez lafı zaten geçerli değil artık. geçen okumadın mı öğretmen 16 yaşındaki öğrencisi ile sevgili olmuş. kızlar hep mağdur edebiyatı artık komik geliyor
Boş su damacasının, hatta eşeklerin sokak köpeklerinin tecavüze uğradığı Türkiye'de çıplakda gezerim kimse bakmasın lafı biraz anormal olmuş. Herkes istediğini giyer tamam ama biraz abartmadık mı sizcede?
Ay sizi gibilerin çoğalması dileğiyle
@CherryRed0 amin sağolun
Her iki cinsiyetin de üstüne düşen sorumluluğu alıp kadınların aşırı dikkat çekici giymemesi erkeklerin de gözlerine beline ve özellikle cenelerine sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum asiriliktan kastım da bu hanımefendinin dediği gibi fazla abuk olan şeyler
Şimdi şöyle ki evet isterse açar ama görmek istemeyen bakmayabilir
Ama görmek isteyenler de olucak tabiki onlara da bakma diyemez kimse o halde
Açmayı kendine hak görüyorsa diğeri de bakmayı hak görebilir
Yani zorlamayın işte o açmasın o da bakmasın😄
Çekip İnternete koyup p*rno sitelerinde reklam bölümüne bile koyarlar, ruhun duymaz küçük ortalık malı bacım. Beyin yerine bøk mu dolu bazısında çözemedim. Ermenistan yanımızda müteaassıp kaldı awk
Yorumumu kaldır bacım. Şimdi KS kıllanır, yok hesabınızı kapatıyoruz falan der hiç çekemem. Doğruyu söyleyenin bu ülkede işi yok
Bakarim oda bana bisey diyemez. Mahrem mekan ise yani kisiye ozel bir alanda onu gozetliyor isem evet bakamam. Ama sokak mahrem bir bolge degil istedigim yerine bakarim kimsede bisey diyemez. Herkesin kendi g*tu bası, herkesin kendi gozu kulagı sonucta.
ahlak ve görgü kuralları toplumu ayakta tutan yegane değerlerdir. her şeye tamam denilmez ne bu tarbiyesizlik.
Kardeşim her şeyin bir ayarı ölçüsü var maalesef insanların özgürlük deyince soyunmak anladığı bir ülkede medeniyet hiçbir zaman gelmeyecek çünkü bizim millet sadece işine geleni medeniyet zannediyor
tepki vermek istemiş.. abartmış.. ama ülkede kendine muhafazakar diyenler aşırı baskıcı oldu.. haliyle diğer kesim artık böyle isyan ediyor.. hoş değil ama bu ülke tarikatçılardan fetoşlerden çok çekti.
k@ş@r işte cibilliyetinin gerektirdiğini yapıyor. böylesiyle laf dalaşına girilmez ya altına alıp çiğneyeceksin efendinin kim olduğunu bilecek ya da muhatap almayıp işine bakacaksın.
Ablam burası Türkiye. Burası senin geldiğin Mursi Kabilesi'ne benzemez. Orada popon değerli olmayabilir ama burada o popon değerini tahmin edemezsin amiygo. Aç da kabilene dönünce popon noldu diye sorsunlar. 🤣
@MiraKural aha mutlu oldum şu an. 🥹
@MiraKural sen de beni mutlu ettin şu an. 🥹
😄😄😄 bu nasl yorum
Abi kadınlar bu konuda haklı bakıyorsan bile rahatsız etmeyeceksin uğraşmayacaksın herkes dilediğini yaşayacak ama biz milletçe birbirimize dert olmaya salça olmaya bayılıyoruz ya harbi işsiz bir milletiz
Bir kadın giyiniyorsa kendi için giyiniyordur. Soyunuyorsa da hoşuna giden hesabına gelen erkekler için.
Sokakta bütün erkeklerin gözünü kapatmasını bekliyorsun halbuki bir kadının g.. ünü kapatması daha kolay.
Ya ne demek bakmyacaksın ya sen kendine nası kısıt koymuyosan Allah'ın ban verdiği gözümünde nereye bakacağına karışamazsın rahatsız oluyorsan gözümün göreceği alanlarımdan kaybolursun madem özgürüz demi
Biraz fazla olmuş dediği ama tamam erkeklerin bakmaması gerekiyor ama kadınlarda çıplaklıkla özgürlüğü karıştırmamalı bence kendimize saygımız için düzgün giyinmeliyiz
Benzer seyler KSdede olmuyormu?
Söyle konu başlıklarına bakın, o bahsi gecen fotoğrafdaki uzuvlarını anlatan kızlar var buradada!
Ruhu fakir olan halk, ucuz olur!
👏👏👏👏
Bazı insanlar çplak olmayı maharet sanıyor kimse giyimine laf etme cüretinde bulunmaz ama bi yerlerini de gösterme bir zahmet sonra baktı diye ml ml dolanmasnlar üslüp denen bir şey var
Özgürlük çıplak dolaşmak değildir. Özgürlük sen fikrini açık bir şekilde beyan edersen özgürlüktür o ülkemizde yok ama çıplaklık ülkemizde var
Özgürlükten bahseden kişilerin hangi yöne baka bilme talimatını kendinde göre biliyor, peki 4 tarafında bahsettiği kişiden varsa hangi yöne bakması gerekiyor gök yuzünemi xhsxjraznsjzrzjzx
Videoyu eksik başı ve sonu ama görülen kısmına göre haklı katılıyorum.
İsteyen istediğini giyebilir, kimse ahlak bekçiliği yapmamalı rahatsız olan kafasını çevirebilir bu kadar basit.
Dgruisteyen istedigini yapar dinci kesim bu kadar baskı ile insanlara ayar vermeye kuran kurşunu bahane edip iktidar yanlısı kesim oluşturmaya bir yaygara yok o tip kişilerde istediğini yapmalı
Islamda erkekler gozlerini sakınsınlar kadınlar ise mahrem bölgelerini kapatsınlar diyor
Ysni şu ki: kadının mahrem bolgeleri açık olsada erkek bakmayalı
amerika uzaya çıkarkende bunu yapıyorduk çıktı gezegen keşfi yaptı geldiler hala aynı dndj
Boş yapmış. Ona karşılık o zaman biz de açalım dememiş mi biri
@ALFAZADE bazıları parayla tutulmuş kişiler zaten. Algı yapmak için
@ALFAZADE sadece siyasi için değil işte toplumda da bir algı yapmak amaç.
Bak ben de penis dekoltesi yapacam çıkacam.. bakmayacaksınız ya diyecem.. bunu yapsam mantıklı olur mu 😂😂
Bunun özgürlük olduğunu sanan var mı sahiden. Senin özgürlüğün başkasının özgürlüğünü kısıtlayana kadardır..
Ayrıca özgürlük ve çıplaklık farklı şeyler..
Anası babası ne ki bu ne olsun bunun böyle olması normal ben namussuzum o.. buyumm kasarımm diye geziyor ortalıkta
Yok öyle bir şey, ben açarım kimse bakamaz diye. Bir kere en masum erkek bile gayri ihtiyari bakar doğası gereği.
Senin çıplak çıkman senin özgürlüğün, ama benim nereye bakacağıma da karışamazsın. Benim özgürlüğümü kısıtlamaz.
Bu arkadaşı Kenyalı zenci kardeşlerime havale ediyorum bu ateşi kim yaktı bilmiyorum ama Kenyalı kardeşlerim aondurebilir ancak
Edep terkedince kadını, geriye mide bulandırıcı bir yaratık kalıyor
Göze gümrük konmaz ama g*tü yaprakla bile kapatırsın 👍 salağın biri totomu açarım bakmayacaksın diyorsa onun gibi salağın biri çıkıp tecavüz ederse tüm erkekler aynı demeyecek sonuçta tüm erkekler tecavüz etmedi.
insanların bi taraflarını açma özgürlüğü kadar bakma özgürlüğü de var sonuçta kimseye bakmayacaksın diyemezsin
Kaç avrupa ülkesi gezmiş ve kaç tanesinde g*tünü açmış acaba:) cahil bir söylem olduğu için umursamıyorum ama yazık.
Ordan mahallenin sapığı da çıkıp "saplarım ama bağırmayacaksin" dese o da bu kızın seviyesine zihniyetine inmiş olur. Teşircilik tenbir cesit cinsel suçtur. Ama kimse kadinlara kanun nizam. hatirlatmadigi icin herseyi kendilerinde hak goruyorlar.
Suç olduğuna kim karar verdi sen mi
Saplamanin suç olduğuna kim karar verdiyse aynı karar mercii..
Hadi ya sen çok zekisin ama burada harcaniyorsun
En azindan zeki oldugumu anlayacak kapasiten var. Yeterince gelistirirsen normal insanlar gibi mantikli düşünmeye bile baslayabilirsin. Umut var yani
Çok umut dolayim senin ib... bunu duymak beni mutlu etti
Hatta belki. yeterince calisirsan anlamli cümleler bile kurabilirsin. Kim bilir 😅😅
Tamam ib...
Ben de açarım der gibi
Açınca bakıyorsa iyi ben açmadan taciz edildim daha aşırı bir hareket yapan olursa besini tersten gösteririm
Açamaz. Herkes toplum kurallarına uymak mecburiyetinde. Buna anadan üryan gezmemekte dahil.
Kızın demek istediği …. Yanlışı kendi yanlışlarınıza bazen olarak gösteremezsiniz…
Bir Kızın uygunsuz giyinmesi yanlıştır. Ama bu yanlış erkeklere daha büyük yanlış yapma iznini vermez.
Sayın prensim çıplaklık derecesinde açılmak mı yoksa bakmak mı daha büyük yanlış
@Fikretin_İsyanı hepsi yanlış
Yanlışları yarıştırmak yerine doğruya çevirmek yanlışları düzeltmeye enerjimizi harcayalım
@almanprens Bir cemiyetin erkeği bozulmuşsa sadece ev yıkılır. Kadını bozulmuşsa il yıkılır.
@Fikretin_İsyanı
Burada bunu yanlışları ayırt etmek ve değerlendirmekten ziyade bir şeyi çözerken çözülür:
Insanlar hep ayda çözümler üretmek ister ancak alternatif çözümler her zaman başka SORUNLAR oluşur
Mesela pencere açık içeri yağmur giriyor ne soğuk giriyor giriyor
Bunun çözümü şemsiye ve kaloriferi açmakla olmaz olur insan isinir insan ıslanmaz çözüm ürettim sanır ancak çözüm aslında çok basittir pencereyi kapatmaktır
münaz giyinmeyen bir insan yanlış yapıyorsa onun doğrusu münasip giyinmesidir
Bir erkeğin gözü etrafa kayıyorsa o işin doğrusu etrafa değil önüne bak bakmak
hu buradaki yorumlardaki insanların kacirdigi. Tartışmaya girmenin erkek yanlış yapsın kadın kadın onu idare etsin kadın yanlış yapsın erkek onu idare etsin tartışması sağlıksız yanlışsa yanlış düzeltilir ve zaten SORUNLAR çözülür
Pencere açıksa bir sorun oluşuyorsa pencereyi kapatırsın kapıyı açarak kaloriferi açarak battaniye kullanarak şemsiye kullanarak o sorunu aslında çözmüş gibi gözükse de hiçbir sorun çözmez
Açma özgürlüğü olan bir yerde bakma özgürlüğü de vardır
Edepsiz bunlar
Evet bakmayacaklar ama sende açamazsın bahane açarım diyemezsin eğer sen açacak kadar özgürsen bende bakacak kadar özgür olurum herkes haddini bilirse iyi olurr
Aç da amcalar g0t görsün sonra onlara sapık de kendine özgür
Bu bir terbiyesizlik dupe düz 😒
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?