Çok fazla fiyatlandırma yapıyorlar, daha erişebilir fiyatlar olsaydı böyle mekanlar boş kalmaz. Bir mekan sahte müşteri ilanı vermiş. Mekan kalabalık dursun diye parayla birilerini tutmak mantıklı mı?

Çok fazla fiyatlandırma yapıyorlar, daha erişebilir fiyatlar olsaydı böyle mekanlar boş kalmaz. Bir mekan sahte müşteri ilanı vermiş. Mekan kalabalık dursun diye parayla birilerini tutmak mantıklı mı?

Bu eskiden de olan bir şeydi ki özellikle eğlence mekanlarında kadınları oturtup erkek gruplarını çekmeye çalışıyorlardı. Yeni bir şey değil yani bu
Ooo bir de bu dediğim kızların bir kısmı mekana gelen erkekle oturur erkek içki ismarlar kıza. Mekan sahibi daha çok içki satar. Kızlar alkolünü içer. Neler var neler bir bilsen.
Arkadaşım konsomatrisler ile yalancı müşteri ayrı şeyler. Bazı mekanlar belli kadınlara bedava içki falan verdiği için bir de oraya doluşuluyor
Bu apayrı bir şey
@Ragnar_Lodbrok benim dediğim konsomatris değil zaten mekana çağırıyor adam kızları para veriyor kızlar olunca mekanda müşteri çekiyor diye bir de içki bir ya da iki hak veriyor. Mekana gelen erkekler de boş durur mu kızlara yürüyor tanışıyor dolayısıyla içki de ismarliyor gördüğüm şeyi söylüyorum. Bahsettiğim mekan pavyon değil pub 🙃
Bir pub bunu yapıyorsa orası sikko bir mekandır bu bir
Adam dublör müşteriyi insanlar dolu görsün diye istiyor bu iki
BEn bu ülke insanı teknik bir konuda bir şeyi anlamıyorsa ısrar etmeyi bıraktım artık, neyse boş ver
@Ragnar_Lodbrok tamam kardeş sen çok iyi biliyorsun ben de senin gibi karşı anlamıyorsa sen çok iyi biliyorsun deyip geçiyorum.
Çeşme'de mekanlar oldukça pahalı, bu yüzden birçok kişi bu fiyatları karşılayamıyor. Eğer fiyatlar daha makul olsaydı, elbette mekanlar daha dolu olurdu. Çünkü insanlar hem güzel vakit geçirmek hem de keyifli bir ortamda bulunmak isterler. Ancak yüksek fiyatlar bu keyfi sadece belirli bir kesime hitap eder hale getiriyor. Uygun fiyatlar, daha geniş bir kitleye hitap ederek mekanların doluluk oranını artırırdı. Sonuçta, insanlar uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet sunan yerlere her zaman ilgi gösterirler.
O kadar iyi kazanıyorlar ki fake müşteriye 4 saat için 1.500 TL verebiliyorlar. Bunu yapmak yerine fiyatlarını normal seviyeye çekseler mekan zaten dolar.
Bir kaç yıl önce Alaçatı da tatil yapmıştım, esnaftan yer içeriz diye uygun bir otel tercih etmiştik. Bir daha asla artık sadece ultra her şey dahil otelleri tercih edip tatil sonuna kadar otelden çıkmıyorum. Çok daha ekonomik oluyor
Cevap
37Cevap
kalabilir bence
Geçen sene Çeşme ve Alaçatı da 15 gün tatil yaptım. Üstelik inanılmaz uygun fiyatlarla. Tüm yeme içme yerlerini google yorumlarına bakarak yapın. Ben de karşılaştıklarımı orada detaylı yazıyorum. Bu sayede kimseden kazık yemedim. Ahlaklı mekan sahipleri de var, onların yaşamasına fırsat vermek lazım. Zaten fake müşteri de yorumlar da hemen belli oluyor.
Ben bunlara acımıyorum. Hem fiyatları uçuracaksınız hemde ağlayacaksınız. Yok öyle emeğiyle para kazanan kimse size o şekilde parasını yedirmez. Haaa kolay yoldan para kazananlar gelir onları paylaşın.
Gideri buna harcayacagina fiyatlari indirse daha mantikli olurdu :)) masallah ticari kafalar zehir güzel ülkemde
2. ickinin parasını alıyorlarsz iş çok kötü.. Benim ağzım ıslanırsa alacağımdan katını bırakır kalkarım.. Sevmedim işi :))
her sene bu ilanlar çıkar hatta ilandan önce yerel gençlerden isterlerdi... yeni bi şey değil ki
İçeceğin ucreti de wcde alınır yani her turlu musteri olur farketmeden. Ayrıca bu mesaj bir suc unsuru
Hahaha😂
Dublör müşteri
Sahte seyirci
Kiralık hakem
Sahibinden bayan ev arkadaşı
Bu ilan işi süper ya😂
Böyle yerler para falan vermiyor kimse inanmasın bi arkadaşım ma. l gibi gitmişti
Bunlara para ödemeyip fiyatları daha makul yapsalar olmaz çünkü :D
Fiyatlar uygun olsa daha çok iş yapacaklar ama farkında değiller
Fiyatları çok yuksek otellerin, mekanların. Dusursunler
Şu anda Çeşme ve Bodrum'da otellerin doluluk oranları %60 seviyelerine kadar düştü bir arkadaşım geçtiğimiz hafta Sheraton otelinde bir geceliğin 25.000 TL olduğunu söyledi bir ülkede asgari ücretin 17.000 2 lira olduğu açlık sınırının 20.000 lira yaklaştı yoksulluk sınırının 60 binler seviyesinde olduğu bir ortamda bu kadar deli para vermek akıl karı mı? Pazardaki fiyatları bakın 1 kilo barbunya fasulye 120 lira 1 kilo taze fasulye 140 lira 1 kilo bamya 120 lira 140 lira kınalı bamya'dan bahsediyorum domates 20 lira salatalık 15 20 30 lira şeftali 40 lira limon 80 lira bazı yerde 60 lira kiraz 60 lira kayısı 35-40 benzin 1 litresi 46.06 lira
Ohh iyi oldu bırakmıyorlar millet gönlünce tatil yapsın
Bu işe nasıl başvuru yapıyoruz 4 saate 1500 çok iyimiş dkdk
Beter olsunlar yüksek fiyat çeken tüm işletmeler iflas etsin piyasa şöyle bir temizlensin temiz esnaflar kalsın sadece
Ahahaha dublör taraftar
Dubler taziye çığırtkanı
Memleket gidirik olmuş 🤣🤣🤣
Pahalı yerlere gidilmese hiç ya hepsi kapanır ya da çeki düzen verir kendine
Fiyatları yüksek tutamak için her yolu deniyorlar desene
yerli icecek demis yiyecek yok. giden sahte musteri de acikir yerse oradan parayi da cikarirlar
kanka adamın telefon numarasını versene gidiyim
Bedava bi iki şey verse zaten millet gider ki paraya gerek yok
Eee bir top dondurma 1000 lira olursa artık sonları böyle olur
Serbest piyasaya bayılıyorum. Kötüyü cezalandırıyor
Ya tabi işim yok akşama kadar mal gibi oturacam kafeler de Çeşmeye gitmek pişmanlıktır enayi sanıyorlar bizi.
Hayır ben içerde birileri var diye girmem ki çok saçma
Hshshs oh iyi olmus. Bodrum da öyleymiş. Paraya doymayanlar dhaa beter olsun
İyi olmuş ohh. Millet karnını zor doyuruyor eğlence lüks oldu herkes için
Fake müşteri yerine daha ulaşılabilir fiyatlandırma çok daha fazla kazandırır aslında. Zeka meselesi sanırım
İnanmayın böyle şeylere bi gidersiniz dönüşte böbreğiniz olmaz
Saçmalık öyle yapacağına fiyatı düşürür zaten müşteri gene dolar
ilk kez böyle bir şey duydum. bakalım daha neler göreceğiz.
Kalmazdı böyle yapıyorlar ama merak etme 10 sahte muşterini masrafini 1 zengin canım cıkarıyorlar
Ohhh batarlar inşallah aç gözlüler
Buralar hep böyle balon müşteri cekiyor. cogu konser balon hayran zünlüleri öven balon müsteei hep vardı bunlar yeni değil ki
Pahalı olmasaydı boş kalmazdı tbik
Beter olsunlar. Fiyatlari ucurup boyle mal gibi kalsinlar.
Yerli içecek dedi beni benden aldı
Meyve suyu mu veriyor acaba? İçki değil, içecek demiş. 🤣
Yerli içecek ikna edici olmuş
Kafalarına göre atıyorlar fiyatı oh olmuş
Sonucuna katlansınlar.
onların parasını da gelenlerden çıkarıyorlar
Ekmek teknesi sonuçta. Her yol olmak zorunda..
1500TL ama bu ücret günlük? haftalık? aylık?
4 saat için, günlük yani.
bilmediğiniz O kadar çok şey varki
Kalmazdı onlar da bunun farkında
Ohoo çok var böyle yeni bir olay değil ki
Kalırdı ülkemiz, heves ülkesi.
Boş iş milleti kandırmak
O dükkana dublör olarak bile gitmem
Ohaaa, hadi gidelim hep beraber 🤣
Başvuru nerden yapılıyo
Şey hangi mekanmış o
Boş kalmazdı
Ne güzel işş