• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gündem

Hristiyanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Semraözzzz
Semraözzzz Takip Et
Bilge Yaş: 20
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sizce nasıllar? Bir müslüman adam hristiyan olmuş ve diyor ki onların Tanrısı İslam'da ki gibi değil diye.
Hristiyanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Nasıl Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Amerikalı hristiyan bir tanıdığım var. İyi bir insan. Hristiyanlık hakkında yanlış bildiğim şeyleri düzeltti. Pek kural yok ama alkol harammış mesela. Sarhoş olmayacak kadar içmen helal. Zina da haram. LGBT de haram. Ayet var direkt çok şaşırmıştım. Tanrısı bizden hem farklı hem aynı. Kutsal ruh, baba ve isa var ya şimdi. Üçlü birliği mantık ile anlatmak mümkün değil zaten yani insan aklının algılayabileceği bir şey değil bu yüzden tamamen inanç meselesi. Kutsal ruh içimizde diyor. Bizi yönlendiren o diyor. Hissediyorum onu diyor. Bahsettiği şey Allah'ın bizi doğru yola yönlendirmesi aslında. Aynı duyguydu müslüman da hisseder Hristiyan da. Mantık dışı hareket ediyorlar genel olarak ona anlam veremedim. Bildiğimiz mantık. Matematikteki. Öyle

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• betahouse
    betahouse Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 97%
    1 yıl
    Gündem konusunda 461 cevap paylaştı.

Elbette onların Tanrısı İslamdaki gibi değil, çünkü Hristiyanlıkla İslam çok farklı dinler ve Tanrıları tamamen farklı. Tıpkı Yahudilerin Tanrısının bambaşka bir yapıda olması gibi. Bu 3 dini kim birbirine eklemlendirdi? İslam. Kısacası Yahudilerin ve Hristiyanların bu konudan haberi bile yok, İslam neymiş neciymiş bilmiyorlar çünkü ilgilenmiyorlar, kabul de etmiyorlar. Zamanında kimsenin oyuna almadığı çocuk gibi diğer dinlerin devamı olduğunu söyleyen sadece İslamdır ve yine sadece bu dinin inanırları diğer dinlerin Tanrısının da aynı olduğunu iddia eder. Eğer İslam Hindistan coğrafyasında ortaya atılmış olsaydı muhtemelen semavi dinler Budizm, Hinduizm ve İslam olurdu. Şimdi benim burada ortaya çıkıp ben peygamberim, beni gönderen Tanrı aslında daha önce Tengricilik ve Şamanizmi de göndermiş dersem ne olur? Buna sadece bana inananlar inanır, Tengiriciler veya Şamanistlerin bundan haberi bile olmaz, pek oralı da olmazlar açıkçası. Peki biri çıkıp peygamber olduğunu iddia ederse ve beni İslam'ın Tanrısı gönderdi, tamamlanmamış birkaç görev var onları yapacağım dese ona kim inanır? Dolayısı ile kendisini veya kendi yarattığı Tanrıyı başka dinlere eklemlemek binlerce yıllık bir gelenek, Sümerlerin Tanrılarını Akadlar ve Asurların kopyalayıp isimlerini değiştirmeleri gibi. İnanna=İştar gibi, Dumuzi=Tammuz gibi isimler değişir ama Tanrılar aynı kalır. Tanrı'nın bundan haberi var mı? Ortada bir Tanrı var mı? Kafalarda deli sorular. Neticede insanların geneli 1 dine inanıyor, 4 bin civarı din arasından diğer 3,999 dini reddetmiş oluyor. Neyi reddettiğine dönüp bir bakıyor mu? Hayır, çünkü bir dine inanmış ve o din ne demişse doğru kabul eder. İsa'ya İncil indirildi mi? Asla, ama Kuran'da indirildiği yazılıdır, İsa ise İncil diye bir kitabı hiç görmemiştir.

1
    5 Yorumla
    • ariariasu
      ariariasu
      1 yıl

Cok kapsamli bir bakis acisi elinize saglik. Gorusunuze gore dinler birbirlerini takip etmis ancak bu kesinlikle insanlarin yarattigi bir sey olabilir. Bir seylerden esinlenip yenileme ve yaratma konusunda aklimiz erdigine gore bu gayet mumkun geldi. Gercekler cidden bazen kafa karistirici olabiliyor, neyin dogrusunu nasil bulacagimiz tamamen kisitli

Yorumla
    • betahouse
      betahouse
      1 yıl

@ariariasu dinlerin inanırları daha şunun şurasında bin sene öncesini açıklayamaz anlatamazken inanmayan kişilere hadi inanmıyorsan evrenin oluşumunu anlat diyorlar, dünyanın da değil 13,8 milyar yaşında olduğunu tahmin edebildiğimiz tüm evrenin nasıl oluştuğunu açıklamamızı istiyorlar. Bir agnostik olarak bunu ben yapamam, kaldı ki inandıkları dinlerin Tanrıları bile evrenin oluşumuna net bir açıklama getirememişken bunu inanmayan insanlardan istemeleri gülünç oluyor. Bu yüzden sorularımıza cevap bulmak imkansız, inananlar bizden cevap istiyor, biz ise madem inandığınız din gerçek o halde siz anlatın diyoruz orta yolda buluşamıyoruz bir türlü. Kısacası doğruyu bulmak imkansıza yakın.

Yorumla
    • ariariasu
      ariariasu
      1 yıl

Kesinlikle katiliyorum ben muslumanim ve tanrinin varligina inaniyorum ancak dediginiz gibi bircok seyin cevabi bulunmamakta ve kendi insani aklimizla da sorularin cevaplarina erisememekteyiz. Bilim sadece bizim kendimiz icin basitlestirerek olusturdugumuz bir yontem su an onun sayesinde birtakim seyler anlayabiliyoruz ancak hala cok fazla cevapsiz soru var. Elimizden gelecek tek sey daha fazla calismak belki ölüme kadar didinmek, en azindan sadece tanriya inaniyor/inanmiyorum diye kenara cekilen insanlardan olmamak mantikli secenek olacaktir diye dusunuyorum

Yorumla
    • betahouse
      betahouse
      1 yıl

@ariariasu neye inanıp inanmadığımız kişisel olarak sorun olmasa da bilim konusunda şöyle bir durum var, Tevrat insanlık tarihi 6 bin yıllıktır diyor ama Göbeklitepe'nin 12 bin yıllık olduğunu bilim ortaya koyunca nedense bilim reddediliyor, inkar ediliyor ama bilim sayesinde gerçekleşen kazanımlardan istifade edilmeye devam ediliyor. En basitinden bilim olmasa gözde katarakt olduğunda %100 kör olunurdu eski zamanlarda ama artık 15 dakikalık basit bir operasyon ile eskisinden daha iyi görüyor. Bilimin iyi yanlarını alalım ama dinlerin iddialarını çürüttüğü zaman kaldırıp atalım mantığı pek objektif değil. Bilim madem dinlerden daha iyi biliyor o halde canlılığı açıklasın, evreni açıklasın vs. mantığını da kabul etmiyorum çünkü bilim her şeyin en iyisini bilirim veya ben bir dinden iyiyim iddiasında da değil. Kısacası ortada bir rekabet olmamalı demek istiyorum.

Yorumla
    • ariariasu
      ariariasu
      1 yıl

Bilimde de dinlerde de %100 belirli bir sonuca ulasamadigimiz icin her ikisinde de dogru veya yanlis, kesisen veya tamamen farkli noktalar oluyor. Farkli konulari tek tek ele alarak insanin kendi dusuncesini ve dogrularini tartip bicmesi gerekiyor bu yuzden haklisiniz. Dediginiz gibi objektif bir bakis acisiyla iyileri ve akla yatan argumanlari ayirip biraz onlara gore yasamasi gerekiyor her bireyin. Fikirlerin ve iddialarin fazla absurt kacmayacagi sekilde

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

13

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.

bir düşüncem yok herkes istediğini inanabilir

0
    0 Yorumla
  • imbackbitchezzz
    imbackbitchezzz Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Tanri dediginiz kavram ortak bilinc, yani topluluk tarafindan idealize edilmis bilinctir ve o topluluga ozgudur. Ancak bu idealize edilmis bilinc her insan icin gecerli olmayabilir ve dogrulugu tartismalidir. Ne emrediliyorsa onu yaparsin ve din secerek gorunmez bir sozlesme imzalarsin. Eger kendi ideallerin ve amaclarin bu gibi topluluklarinkinden farkli ise ve belki daha ustun bile olabilir, o zaman dinsiz olursun.

Ama sunu soyleyebilirim ki hristiyanlar bana makul geliyo. Bunun sebebi de sehirlesmede, teknolojide ilerlemis olmalari, sanat anlaminda cok genis bir kulturel mirasa sahip olmalari, gelismis ve modern zevklerin onculu olmalari.

4
    3 Yorumla
    • imbackbitchezzz
      imbackbitchezzz
      1 yıl

Ayrica modern tıp alanindaki incelikli analizleri ve gelisimleri de onemli. Aslinda mesele hristiyanlarin yerlesik bir duzene sahip olmalarindan kaynakli. Burada cografi ve kulturel gecmis onemli. Ve bunlar irklarin zihin yapisini etkileyen faktorler.

Yorumla
    • Mucahid_30
      Mucahid_30
      1 yıl

Tecrübelisin

Yorumla
    • imbackbitchezzz
      imbackbitchezzz
      1 yıl

Cocukluktan beri buna benzer dusunuyorum knki sadece kelimeler degisti

Yorumla
  • ariariasu
    ariariasu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Hristiyanlarin bir cogunlugu dindar degil ama dindar olanlar asiri bir tutkunu oluyorlar. Dar bakis acilari oldugunu dusunuyorum adamlar hala klasik ucleme modelini savunma olarak bile olsun onumuze sunuyorlar. Ayrica asla baska bakis acilarina sans tanimazlar, tek istedikleri seni de hristiyanliga davet etmek. Aslinda biraz kafayi bozmus muslumanlar gibiler tek farklari biri İsa'yi tanri sanar biri de peygamber olarak kabul eder

1
    0 Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    1 yıl
    Gündem konusunda 941 cevap paylaştı.

Olumlu düşünüyorum Hristiyanlıkdaki Tanrı daha merhametli ve samimide buluyorum diğer semavi dinleri sevmiyorum ama Hristiyanlığın yeri başka bende ilahilerinide seviyorum kiliseye gitmeyi de seviyorum Hatay da gitmiştim ortamı çok huzurlu.

4
    0 Yorumla
  • Cesurby
    Cesurby Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Bizim dinimiz daha temiz , bizim dini kullanan insanımız kötü.. Onlar dini korkarak öğrenmiyor. Okuduklarını bilinçli olarak hayatında uyguluyor.. Onların tanrısıyla bizim tanrımız aynı aslında ama bize onu anlatanımız farklı. (Malum hocalar...) Çok basit bir şey deneyin , dileklerinizin gerçek olması için dua yazıp çıkanlara bakın.. Okadar yalancı sonuçlar varki... Paylaşana bakın.. Görün ne kadar yalandan dini kullananları.. Biz adam olmayız...

1
    0 Yorumla
  • Dismanio
    Dismanio Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Onları korkutan bir cennet cehennem kavramı yok. Zaten İsa onlar için gereken fedakarlığı yaptı. Aslında İslam'la kıyaslayınca Bir tık daha merhametli. Gerçi ikisine de inanmıyorum ama...

2
    0 Yorumla
  • blange
    blange Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Evet doğru demiş. Çok fark var iki din arasında (hristiyan değilim). Bir dine dönecek olsaydım ortodoks olurdum.

1
    0 Yorumla
  • İrrae
    İrrae Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

kutsal kitaplarinin dandik oldugunu dusunuyorum hikaye kitabi gibi. gozumde degerleri dustu

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

hepsi ibrahim dinleri... 3 dininde allahı aynı ama farklı olmayı seviyolar hehehe

1
    7 Yorumla
    • haafizz
      haafizz
      1 yıl

Allah katından tek din İslam yalnız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@haafizz hristiyan da öyle diyor yalnız

Yorumla
    • haafizz
      haafizz
      1 yıl

2 kitapta tahrif edildi kuran hariç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@haafizz 🤣

Yorumla
    • Mucahid_30
      Mucahid_30
      1 yıl

@haafizz yani diyorsun islam gercektir

Yorumla
    • haafizz
      haafizz
      1 yıl

Sen hiç yorum yapma 😡😡😡küçük çocuklarla para karşılığı ilişki yaşayan sendin değilin mi sapık

Yorumla
    • Mucahid_30
      Mucahid_30
      1 yıl

@haafizz evet benim küçük değiller lütfen 18 yaşında bir kiz kücük değildir

Yorumla
  • Apocaliptik
    Apocaliptik Takip Et
    Guru Yaş: 36
    1 yıl

Yahudiler hakkında ne düşünüyorsam, yani özel hiçbir şey yok

1
    0 Yorumla
  • xsarinx
    xsarinx Takip Et
    Master Yaş: 57
    1 yıl
    Gündem konusunda 753 cevap paylaştı.

Hristiyan dinin peygamberi hz. İsa dır. Onlar ile Müslümanlarin tanrısı aynıdır.

1
    0 Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    1 yıl
    Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.

milyarlarca hristiyan var ben sana nasıllar diye nasıl cevap vereyim? tanrısı islamdaki nasılmış hristiyandaki nasılmış zaten birbnirine benzer çoğu emir ve yasaklar aynı 2 din. iyiside var kötüsü bu islam içinde geçerli

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Ortaokuldayken Ortodoks Hıristiyan bir arkadaşım vardı, sonrasında Müslüman olmuştu. İyi bir kızdı. Her dine ait iyi insanlar da vardır, kötü insanlar da.

0
    0 Yorumla
  • Mucahid_30
    Mucahid_30 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    1 yıl

Hiristiyanlik islamcılar gibi terörcü baskici dinci tecavüzcü değildir

1
    0 Yorumla
  • CptSimonRiley
    CptSimonRiley Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Severim. Akrabalarım Hristiyandır.

1
    0 Yorumla
  • Leo482
    Leo482 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

bir şey düşünmüyorum.

1
    0 Yorumla
  • PATRON79
    PATRON79 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 98%
    1 yıl

mürted olmuş işte yanacak cayır cayır

0
    6 Yorumla
    • Semraözzzz
      Semraözzzz
      1 yıl

Bunu nereden biliyorsun? Sence Tanrı bu kadar acımasız mı?

Yorumla
    • PATRON79
      PATRON79
      1 yıl

evet kuran hadis böyle der dinden dönen öldürülür yazar ve cehennemlik olur

Yorumla
    • Semraözzzz
      Semraözzzz
      1 yıl

Kuran'ın da insalar tarafından değiştirilmediğini nereden biliyorsun peki? Binlerce yıl geçmiş. Bide sence bizim Rabbimiz hata yapmış kulları için öldürün mesajları vermiş olabilir mi? Hani o sonsuz merhamet iyilik hikmet sahibi ya.

Yorumla
    • PATRON79
      PATRON79
      1 yıl

evet eminiz sevgili misyoner iyilik pıtırcığı :D siz engizisyonlarda caı yakmaya devam edin bizde mürtedleri hakettileri cezaya çarptırmaya :D

Yorumla
    • siyahatlıasilprenses
      siyahatlıasilprenses
      1 yıl

Vaay patron konuştu

Yorumla
    • PATRON79
      PATRON79
      1 yıl

@siyahatlıasilprenses hayranlarım çoğalıyor

Yorumla
  • gulsuberenkolsuz
    gulsuberenkolsuz Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 77%
    1 yıl

Normal insanlar iste

0
    0 Yorumla
  • AZGINBOGAA34
    AZGINBOGAA34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    1 yıl

Hiç bir sey

1
    0 Yorumla
  • lgbtbireyi
    lgbtbireyi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    1 yıl

cok iyi

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Hristiyanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hristiyanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? 15 cevap verildi
Hristiyanlık hakkında ne düşünüyorsunuz? 13 cevap verildi
Hristiyanlık hakkında ne düşünüyorsunuz? 14 cevap verildi
Hristiyanlık hakkında ne düşünüyorsunuz? 37 cevap verildi
Hristiyanlık hakkında ne düşünüyorsunuz? 19 cevap verildi
Hristiyanlık hakkında ne düşünüyorsunuz? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi vücut tipi size daha hoş geliyor?
  • Eski mesajlarını okuyup ben bunu niye yazmışım dediğin oldu mu?
  • Size aşık olan biri var mı?
  • Biri, senin ondan hoşlandığını nasıl anlar?
  • Sizce normal bir ev temizliği kaç gün sürüyor, ben mi abartıyorum?
  • Size değer veren biri mi, yoksa sizin değer verdiğiniz biri mi? Hangisini seçerdiniz?
  • İmamoğlu ve Özel sizce yeni bir parti kurmalı mı?
  • “PASSENGER (YOLCU)” filmini izlediniz mi, nasıl buldunuz?
  • Banyo yaparken kese mi lif mi daha iyi temizlik hissi veriyor?
  • Sizce kadınlarda hangi saç şekli daha güzel?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨