Dün akşam haberlerde gayet net bir şekilde videosunu seyrettim , parçalanarak yok oldu.

Dün akşam haberlerde gayet net bir şekilde videosunu seyrettim , parçalanarak yok oldu.
NTV'nin haberine göre; "...Türkiye'nin birçok bölgesinde akşam saatlerinde İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bartın, Zonguldak ve Karabük gibi birçok ilde ışık hüzmesi görüldü. Türkiye Uzay Ajansıda konu ile ilgili yaptığı paylaşımda; "Bu gece ülkemizin çeşitli yerlerinde gökyüzünde görülen meteor heyecana neden oldu." dedi..
Meteor yağmuru olduğu zamanlarda bile bu kadar net görüntü alınmamıştı.. Nereye düştü acaba?
Ne dışarıdan dünyaya giriş var ne de dünyadan çıkış var. Atmosfere tabakasının üzerinde yaklaşık 60 bin kmlik Van Allen radyasyon kuşağı vardır. Buraya giren her cisim paramparça olur. O yüzden dünyaya ne giriş vardır ne de dünyadan çıkış vardır.
Suriyeliler yetmedi gelin gelin diyoruz şimdide uzaydan mülteci akını başladı herhalde bunlarada oturum izni çıkar gelir evlenir türk birisiyle kimligide olur.. kız istemeye uzaya gidiyoruz ailecek bu da güzel olurdu :)))))
Cevap
15Cevap
Normal bir şey.
Bilmediğimiz nice alemlerde nice varlıklar olduğu muhakkak.. varsa da.. insanoğlunun eline hiçbir varlığı Allah düşürmesin..
Fevkalade bir kâinatta yaşıyoruz.. her şey.. her varlık.. kendi yaşam sahasından... döngüsünden.. çizgisinden çıkamıyor..👍
Uzay bilimcisi arkadasim ile konuştum düşen bir uzay çöpü dedi. Uzay çöpü uzay gemisinden veya uydudan düşen bir parca olabilecegini söyledi
Düşünsene eski zamanlardasın ve teknoloji yok, Ortadoğudasın ve göktaşı düşüyor. Abooo, yaz yazZ
İstanbul da mülteci den sonra göktasi da oldu ya dönmüyorum İstanbul'a 😃😃
Pandemideyken başımıza bir göktaşı düşmediği kaldı demistk, o da olacak galiba🤭
Kur'an da onsekiz bin alemden bahsedilir.
varın siz düşünün yalnız olup olmadığımızı :)
yanan ne? :)
Bence başka galaksiler başka evrenler vardır. Baika ysşamlarda kesinlikle vardır
Ben de bizzat gördüm gayet doğal bir olay sadece çok nadir görüldüğü için panik yaratmış olabilir. 🙏
Yeşil renkteydi magnezyum taşıyan bir göktaşıymış
Hahahah komikti🤣🤣😝😝
evet benim yakınıma düştü düştüğü yerdeki çisime taş attım
Varsa ses versinler.
Bir onlar eksik :D
Ay çok ürkütücü. Ben uzaylılara inanıyorum
Uzayında mültecisi kesin bizim ülkeye gelir
İçinde arif ışık vardı onun
Harika görsel oldu ama
Evet 😁
Bence de şanslıyım belki bir daha hayatımız boyunca görmeyiz
Ülkede bi dünya sorun varken bunlar eksikti zaten