İtlaf edilmeleri gerekiyor. İnsan hayatı köpek hayatından daha değerli
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Sonunda akıllı binisi çıktı bu köpekperestleri ve yakınlarını ısırsalar veya kaçarken araç altında kalarak can verseler o zaman anlarlar köpek bu köpek.. Kedi değil ya
Kaç insan hayatını kaybetti kaçarken araç altında kalarak can verdi biliyor musun sen ailenden birisinin başına gelse böyle rahat konuşabilecek misin yazık gerçekten pes diyorum yani
Tüm köpekler aynı değil. Tüm insanların ayni olmadığı gibi. Sanki insanlardan dolayı cnayetler olmuyor. O zaman insanlar da toplatilsin. Kendinizi sözde insaniz diye nimetten saymayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İtlaf edilmeleri gerekiyor. İnsan hayatı köpek hayatından daha değerli
Sonunda akıllı binisi çıktı bu köpekperestleri ve yakınlarını ısırsalar veya kaçarken araç altında kalarak can verseler o zaman anlarlar köpek bu köpek.. Kedi değil ya
bak bak hareketlere bak toplansin felan mk iyi isirmamis seni kopege bisi olur felan
İnşallah seni ısırır da o zaman hatırlarsın bu sözlerini
Önce 2 ayaklılardan başlamak lazım
Yeter artık ya nedir bu köpekperestlik
İlk senin gibiler tplansın
İnşallah seni ve senin gibi köpekperestleri ısırır
Ulan köpeğe yemek verdiğim halde ısırmaya kalkıştı diyorum neyin kafasını yaşıyorsun sen
Kaç insan hayatını kaybetti kaçarken araç altında kalarak can verdi biliyor musun sen ailenden birisinin başına gelse böyle rahat konuşabilecek misin yazık gerçekten pes diyorum yani
Hiçbirinin başına öyle bir şey gelmedi gelmez de.
Gelmeyeceğinin garantisi yok
Senin yakınlarının başına gelmiyorsa sorun değil di mi başkaları ne oluyorsa olsun
Tüm köpekler aynı değil. Tüm insanların ayni olmadığı gibi. Sanki insanlardan dolayı cnayetler olmuyor. O zaman insanlar da toplatilsin. Kendinizi sözde insaniz diye nimetten saymayın
Katil insanlar zaten cezaevinde kıyasladığın şey çok dengesiz
Köpek bu köpek kedi değil ya.. az gündemi takip edin