Gündem Gök mü delindi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Vaay maşallahh ne güzel yağıyo yaaaa sizin oralarda var mı yağmur Güncellemeler1 yıl İzmire yağıyo Şu an doluda başladı😂😂 Gök mü delindi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Maika_Y Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bursadayım ve şu an çok fena ardı arkası kesilmeden gök gürlüyor, hafif bir yağmur var ama havanın bu durumu oldukça korkutucu. 0 0 Yorumla
mutluyumişte Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Evet İzmire yakınız burada da başlıyvak birazdan, serinledi hava. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yağsın ya hasret kaldık Yorumla mutluyumişte 1 yıl Aynn yaa valla yumurta olacaktık yakında Yorumla
Samurai1251 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Dun yqgdi sirilsiklam islandim bugun bi şey yok simdilıķ 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Gündem konusunda 367 cevap paylaştı. İzmirin her tarafına yağdı Bi buraya yağmadı ya 0 0 Yorumla
MrBroo Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 78% 1 yıl Birazdan yine gunes cikar yanarsiniz 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evett😂 Yorumla MrBroo 1 yıl İzmirin güneşinde bir çılgın oluyo ya 😂 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nereymiş ora. Bizim bura yanıyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İzmir Yorumla ahhbukizlar 1 yıl Ne tarafı 🤦 Yorumla
samuel1 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Burası yanıyor ne yapmuru 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Burası ucuyooo😂 Yorumla
MnikSevenDev188 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sıcağı burada kardeşim kapatın şunu 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 301 cevap paylaştı. Ne yağmuru gevur hanı gibi yanıyoruz 0 0 Yorumla
Tekeli00 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bizim burada yok şu an. Orası neresi? 0 1 Yorumla Tekeli00 1 yıl Bura da şimdi baktım gösteriyordu yağışlı nete bakayım dedim. Aşırı sıcak göstergesi bir de üstüne yağış yok aman yaaa... Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Buraya da gönder kankaa 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Soyledim simdi kara bulutlara birazdan gelirler😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gök gürlemeye başladı😄 Yorumla Soran 1 yıl 😂 Yorumla
DanTe0035 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl İzmir'de güzel yağmur var 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet daha yağıcak gibi gözüküyo Yorumla DanTe0035 1 yıl Neresindensin Yorumla
birinibulupcikicam Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl İzmir'e cok fena yagiyo Şu an asiriii derecede 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yok ama soğuk biraz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Keyfini çıkartalım bundan sonra tekrar kavurulucaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bencede Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bursadayım ve şu an çok fena ardı arkası kesilmeden gök gürlüyor, hafif bir yağmur var ama havanın bu durumu oldukça korkutucu.
Evet İzmire yakınız burada da başlıyvak birazdan, serinledi hava.
Yağsın ya hasret kaldık
Aynn yaa valla yumurta olacaktık yakında
Dun yqgdi sirilsiklam islandim bugun bi şey yok simdilıķ
İzmirin her tarafına yağdı Bi buraya yağmadı ya
Birazdan yine gunes cikar yanarsiniz 😂
Evett😂
İzmirin güneşinde bir çılgın oluyo ya 😂
Nereymiş ora. Bizim bura yanıyor
İzmir
Ne tarafı 🤦
Burası yanıyor ne yapmuru
Burası ucuyooo😂
Ne güzel. Serinlik gelsin biraz
Sıcağı burada kardeşim kapatın şunu
Ne yağmuru gevur hanı gibi yanıyoruz
Bizim burada yok şu an. Orası neresi?
Bura da şimdi baktım gösteriyordu yağışlı nete bakayım dedim. Aşırı sıcak göstergesi bir de üstüne yağış yok aman yaaa...
Buraya da gönder kankaa
Soyledim simdi kara bulutlara birazdan gelirler😂
Gök gürlemeye başladı😄
😂
Adanaya da gönder
Tamam😂
İzmir'de güzel yağmur var
Evet daha yağıcak gibi gözüküyo
Neresindensin
Biz de güneş var
İzmir'e cok fena yagiyo Şu an asiriii derecede
Karadeniz mi neresi. Buralarada gelse