Ben cumartesi buradan çıktım sabah 8 de sakaryada bir serpme kahvaltı yaptım oradan boluya gittim az dolaşıp oradan Ankara'ya oradan gece geri döndüm 😂
Ben yeşilliği çok seviyorum şelale göl dere akarsu serpme kahvaltı vs instada kim paylaşsa hemen not alıyorum o güzelgahta kaç yer varsa eklerim sonra tek tek gezer öyle dönerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ankara bı b. k yok, keşke olsa
Ankara uzak, ora gelmez burdan
Ağzından hayırlı laf çıksın
yahu ne yapacaksın yağmuru fırtınayı, biz istemyoruz
Güzel oluyor, ben istiyorum
Tuzladayım tık yok 😃
enteresan. batıdan geliyor demek ki
Aman gelmesin şu an manzaraya karşı oturmuş sahilde çayım içiyorum😂
Burası fena
Ufaktan bir toparlansam mı ben de acaba
ahaha sen bilirsin
Neyse ya yaprak bile kıpırdamıyor deniz bile dümdüz termos bitmeden kalkmam ben 😂
değişik değişik olaylar. aramızda şehirler mi var acaba 😂
20 dakikalık bir şehir var heralde 😂😂
Ben kartala yakınım
25 dakika oldu 😃
Ben kuzeydeym yahu :dd aydosa yaknm. çok vardır aramızda
Aydos göl aklıma geldi yarın bi mangal yakayım orada 😂😂
marinaya yakınsan yaklaşık 30 dakka
İçmelere yakınım yayla mah sahil tarafı
Ben tuzlayıp hiç bilmyorum doğrusu. Marina kısmına baktım haritadan :d
Kız nasıl bilmiyorsun ayağının dibi😃 ben ülkenin tüm şehirlerini ezbere biliyorum her yere gidip geziyorum sen burayı nasıl bilmezsin 😃
batıya doğru biliyorum her semti ama tuzla yok :ddd
Ohooo bir ara takıl bana da tekirdağdan girip karstan çıkalım 😂
ahaha ben çok gezerim aslında da hep merkeze doğru. Bir ara tuzla sahile de ineyim diyordum bir senedir daha inmedim :ddd.
Ben cumartesi buradan çıktım sabah 8 de sakaryada bir serpme kahvaltı yaptım oradan boluya gittim az dolaşıp oradan Ankara'ya oradan gece geri döndüm 😂
iyiymiş. aracın var demek. Onu İstanbul için eyap da görelim 😂😂😂 gününün çoğu yolda geçer
Araçsı insan var mı ki😁 orayada sürekli geliyorum mahmutbey gaziosmanpaşa esenler balat her yere giderim ben yeterki inst dan bir yer görmeyim 😂
görmeyim?
Ben yeşilliği çok seviyorum şelale göl dere akarsu serpme kahvaltı vs instada kim paylaşsa hemen not alıyorum o güzelgahta kaç yer varsa eklerim sonra tek tek gezer öyle dönerim
Burada hava her zaman çok soguk ve yagmurlu olur. hiç güneş olmaz. ve insan çok az var
ora?
burası
:/
1 saat icimde hızi kesilecek ve azalacak
kar gelmez mi
Baktım internetten yok
Senin olduğun yerdeyim)
komşuyuz desene :d
Ayn:F
Aynı yakınız