AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Türkler ve arabicler geldi Kürtler orada kaldı ya😆
Komikmis PKK leslermi diyorsun
Senin dünyadan bi haber olman daha komik degilmi ya fetocuakpli😂😂😂
Reelde biri der ml gibi kalma diye zaten oylesinde dışarda ağlama 😂😂
🤣🤣🤣🤣 ağlama baya komikmiş fetocu akarabanızı bana yamatmayin Abdullah Öcalan'ın İmralı'da çürüyor aynı selatin Demirtaş Gibi ördek Gibi korkup yurtdışına kaçanlar çabası Türkiye'de Türkçe konuşmayanlar Ana dileri Almanca olmuş
Sen ve hayal dünyan da diyebiliriz minik Moğol seni 🥹😂😂😂😂 Selodan tirstiginiz için içerde olduğunu tüm dünya biliyo Ahahshdh yiyin birbirinizi tirk🫶🏻🥰suri bum
🤣🤣🤣🤣 içerde gebertiler umarım hayal kuran sensin benim kercek
Nerden çıktığını bilmeyen tirk ggffhkkj zavallisiniz
Tâbi tabi bize nereden cıktımızı Soran kendilerinin hangi delige gireceğini bilmiyor
3 kelimesinden biri farsca olan Türk 😂😂😂
Ülkesi olamayan Kürt ırkınızın ismini bile türk kelimesine benzetnisiniz cin mali Gibi Irak ismi
Ulan sizi anadoluya alan biziz benamus 😂😂 bak bilmiyo çünkü nerden ciktigini bilmiyosun her kavmin dinini benimseyen Moğollar sizi 😂😂😂😂
Anadolu alanmı sizsiniz baya komikmiş Türkün çakma versiyonu Kürtler
Olm yazdığın cümlenin 3 de ikisi farsça lan gundi 😂😂😂
3 ikisi Farsça neden Türkçe konusmaktakta İsrar ediyorsun bana cevap yaza Bilmen için bile Türkçe konuşman gerek bu işte sızın devletsiz oluşunuzun kanıtı
Beynin bizim dilimizi almaya gücü yoktur diye düşünüyorum mogolcum kire Suriyeliya tekewe benamus lawa benamusa 😂😂
Dilimizi korkudan yasakladiginiz için de bilmiyo olabilirsin o ayrı bi konu zavalli ırk 😂😂😂
Bu zeka düzeyine göre baya komik espiriler yapıyorsun bütün kürler senin gibi s@l@k mı çünkü elimizdeki tek örnek sensin
Konuştu tirk farcsa kelimeleriyle 😂
Negri açıp dinle sen 😂
Cevap bulamayınca nedense aynı yere bağlıyorsun
Geçmişini hatirlatiyorum kırılıyosun gibi geldi utanma çıktığın yerden 😂
Ah canım sen Kendine bak önce
Evet, var.
Suriye'den Türk askerinin çekilmesi onlara zararmı yoksa yararmı sağlar
Esad ile işbirliği yapılmalı. Suriye'nin kuzeyinde söz birlikte çalıştığımız radikal islamcı grupların İsrail tarafından finanse edildiği biliniyor. Esad ile köklerini kazıyıp huzur yaratmalıyız.
Esdala işbirliği yapılmasın bir mantığı yok özgür Suriye ordusunundanmı bahsediyorsun
Öso İsrail tarafından destekleniyor.
Sızın mantığınızı bir çözemedim gitti işinize gelince İsrail yanlısı oluyorsunuz işinize gelince İsrail karşıtı öso İsraill destekliyorsa neden özgür Suriye ordusu hayla aynı yerinde oluyor
Doğru sizin derdiniz ülke değil din düşmanlığı yapmak
İsrail'i desteklemiyorum. Bu da nereden çıktı? Her konuyu da din düşmanlığına bağlıyorsunuz. Başka argümanınız mı yok anlamıyorum. İnsan gibi bir şeyler yazınca bile hep karalama derdindesiniz. Ayıp.
Sen Kendi görüşünde olmayan herkes senin için vatan hanidir türk olmadığını düşünen kişin hatırlatırım her konuyu din düşmanlığı bağlıyorsun diyorsun ben çıkıp ülkedeki başörtü karşıtlığı var dediğimde sen küçük demedinmi su soru Filistin üzerine olsaydı Filistin türk askerlerine neler yaptığını araştır diye cevap yazardın senin derdin dinle boşuna yalan atma
Seni hatırladım. Şu an konumuz Filistin ve başörtüsü değil, Suriye. Konudan sapmayalım. Aynı konu da hemfikir isek tartışmayalım. Neden tartışma çıkarmaya çalışıyorsun anlamıyorum. Gereksiz yere işlem yapmak istemem. Güzelce yazdım. Güzelce kalsın.
Senle hiç bir konuda en fikir değilim beni tehtid etiğin farkındasındır umarım
2 gün sonra çıkıp bombaladıklari için gelmiyorlar gelsinler diye bombalıyorlar dersin
Merak sen kendini ne zannediyorsun beni tehtid ediyorsun
Seni tehdit etmiyorum. Sitede polemik çıkartmak yasak. Polemik çıkartmaya çalışıyorsun. Gerek yok diyorum. İşlem yapmak istemem. Güzelce söylüyorum bak. Kavga etmeyelim lütfen.
Cevap bekliyorum sen kimsin beni tehtid ediyorsun senin hakkında işlem başlatırım diye
Beni yanlış anlıyorsun bak.
İşlem yapmak nedir bir düşün araştır ondan sonra gel polemik çıkartmayalım sen zaten kendin polemiksin Kendi düşüncelerinden ötesi yok Sende sen herkes benim gibi düşünsün istiyorsun hatırlatırım ben senle aynı düşünmüyorum diye benim türk olmadığımı düşündüğünü söylemiştin
Şu anki konumuzla bunun alakası yok. Geçmiş konuları açarak polemik çıkartmaya devam edersen bizzat yönetime bildireceğim haberin olsun. Ben tartışmak istemiyorum. Israrla konuları bir yere çekiyorsun.
Minnie boş ver özür dilerim ben seni yanlış anlaşılmasım say geç git ös Ordusu İsrail destekliyor diyorsun başak bir yerde gidip Suriye'nin Türkiye işgal pilani diyorsun senle tartışmaya gerek yok yanlış anlaşılmasımsımdır boş ver
Ne güzel anlattın bak. Gerek yok tartışmaya diyorum. Öso'nun İsrail tarafından desteklendiği kanıtlandı. Suriye ve Türkiye'nin de bölünmesi hedeflerinde. Aynı konu aynı konu da hemfikiriz değil mi? Ne sen ne de ben vatanımız bölünsün isteriz.
Geçmiş konular diyorsun ezanın kuranın Türkçe okunmasını hayla destek veriyor musun Veya diyanet ve imamhatip hakinda ne düşünüyorsun açıklarmısın
Ben bunları konuşmak istemiyorum, lütfen. İyi akşamlar dilerim.
Neden
Ben senle hiç bir şekilde aynı fikirde değilim bunu geç
Peki.
İyi akşamlar Mine kalbini kırdıyasam özür dilerim
Minnie. Sorun yok. İyi akşamlar. Güzel bir gün geçirmeni dilerim.
Sağol
Dur tahmin edeyim şimdide dine değil hadiselere düşman oldun demi
Boş ver tartışma ya gerek yok