Gizli Üye(18-24)+1 yılÇünkü cinler sana gerçek yüzünü göstermediği için silüet olarak görüyorsun. Zamanında yaşanan bazı şeylerden ben de çok araştırmıştım. İntikam için kendin uğraş cinlerle değil ondan sonra ilerideki birkaç soyuna kadar uzanan şeyler yaşayabilirsin. Ama anlattıkların psikolojik rahatsızlık da olabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİçin rahat olsun. Takılma, ciddiye alma, inan sana zarar verebilecek yönlendirebilecek bir şey yok. Sadece önlem alman yeterli. Zamanla sen sağlam durdukça tamamen bitecek. Zaten olanlarda cocukça hareketler. Aslında eğleniyor çünkü tepki veriyorsun. Kötü niyet olsa dozu arrtırmak isterdi. Ama elinde öyle bir güç yok emin ol. Bırak zamanla azalıp yok olsun bu dertler
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Soran+1 yılRica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılMüslüman cin sana niye gelsin? Saçma sapan şeyler peşinde koşma o dediğin mümkün değil kâfirini çağırırsın ancak
1128 Yorumla- +1 yıl
Dur bi baskılama kızı. Özellikle müslüman istemesinin sebebini öğrenelim
Cevap sahibi+1 yılSana musallat olmuşlar zaten anlattıkların doğruysa daha öncede uğraştınmı böyle şeylerle?
- +1 yıl
Var bi cenabetlik
Soran+1 yılDaha önce böyle şeylerle hiç uğraşmadım.
Cevap sahibi+1 yılO zaman nasıl musallat oldular zaten var bide çağırmak istiyosun iyice musallat cekiceksin gitte yaşadığına bi çare ara
Soran+1 yıl@majeste34 Arapça bilgim biraz var. Hazırlık sınıfında Arapça öğrenmiştim. Kâfir olanlar, bana musallat olmuşlar galiba ama ben, Müslüman cinlerle arkadaşlık kurmak istiyorum. Müslüman olanlar, bana zarar vermezler.
Cevap sahibi+1 yılMüslümanları çağırman onlarla arkadaş olman falan mümkün değil hatta imkansız uğraşma müslüman cinler böyle şeylerle uğraşmaz
Soran+1 yılYaşadığıma çare arayamıyorum çünkü ailemi inandıramıyorum. Bana inanmıyorlar.
"Sana öyle geliyordur" diyorlar. Bunları yazarken, odadaki ışık 2 kere açılıp kapandı mesela.
Cevap sahibi+1 yılSen müslüman sanırsın gelen kafirdir kâfirler oyun oynarlar severler eğlenmeyi
Cevap sahibi+1 yılBı sebebi olmalı musallatın? Büyü vs ugrastinmi
Soran+1 yılHmm, yani Müslüman diye çağırırım ama kâfirleri mi gelir? Keşke Müslümanları gelip beni bulsa. Beni uykumdan uyandırıp benimle konuşsalar. En iyisi, bana Müslüman cinleri yollaması için Allah'a dua edeyim.
- +1 yıl
Kâfir olanlar sana yani seni kontrol altına alır kendine vücuduna zarar verdirir evi yakmaya kalkar sana o evi dar eder Müslüman olanlarla anlaşıp onları yok etmek de ayrı bir zorluk onları bazı kelimeleri söyleyip yakmak gerek bu işi iyi anlayan biriyle kolay şekilde yapabilirsin ya da bunlarla uğraşıp onların sana gelmelerini bekle ama arapcan iyi olması gerek
Cevap sahibi+1 yılEvet müslüman cinleri çağıramayız biz onlarda gelmezler zaten kötüleri gelir aksine geldilermi gitmezlerde o yüzden bulaşma böyle şeylere
Cevap sahibi+1 yılMüslüman cinleri ancak hüddamlar çağırabilir yani onlar iletişime geçer diye biliyorum tabi ülkede gerçek hüddam varmıdır oda bilinmez önce sen musallattan kurtulmak için çare ara ve mutlaka sebebi vardır durduk yere musallat olmazlar
Soran+1 yıl@majeste34 Allah korusun. Kâfirlerini kendimden uzak tutmak için Ayetel Kürsü okuyayım. Arapçam çok iyi değil. Türkiye'de yaşayan cinler, Türkçe bilmezler mi? Türkiye'de yaşayan Müslüman cinleri nasıl çağırabilirim? Köyde yaşıyorum sayılır. Evimin arkasında orman var. Gece vakti oraya gidip: "Ey Müslüman cinler, bana gelin. Kâfir olanlarınız, benden uzak dursun. Müslüman cinlere Allah'ın selamını getirdim." dersem gelirler mi acaba?
Cevap sahibi+1 yılİyi bi hocaya gidip kendine baktırman gerekir ve böyle şeylerle uğraşmakta tehlikeli iyi şeyler değil uğraşma kafanda ağrımasın
Soran+1 yılBüyüyle hiç uğraşmadım ama birkaç ay önce intikam ritüelleri yapmıştım.
- +1 yıl
Sen bence iyi bir hoca bul bu işi yapanda bedeva ya yapmaz baya paran gider sana biri büyü yapmış olabilir veya sen onların canini yakmış olabilirsin 🤔 durduk yere bunlar sana musallat olmaz birşeylerin kuyruguna basmisin ya da birileri sana musallat etmiş benim bir tanıdık var kendi annesi kızına ölüm buyusu yaptırmış kendi kız kardeşi ile annesi hoca yapani bile soyledi yani
Cevap sahibi+1 yılRitüel diye büyü yapmışsın ve üzerine musallat çekmişsin büyük ihtimal
Soran+1 yılİnşallah, iyi ve güvenilir bir hüddam bulurum. O zaman, musallatıma bir çare bulurum ve ondan, bana Müslüman bir cin vermesini isterim.
Cevap sahibi+1 yılBak hâlâ ne diyosun kızım ne cin vermesi mümkün değil diyorum anlamıyomusun sen bu anlattıklarını gerçekten yaşıyorsan bunu çocuk oyuncağı falanmi sanıyosun musallat çok kötü bişeydir yani şaka sanma unut müslüman cin çağırmayı falan bak başına iş açmışsın ritüel yapıcam diye hâlâ ne diyosim
Cevap sahibi+1 yılGit bi hoca bulmaya bak böyle ritüellerlede uğraşma uzak dur tövbe et inşallah kurtulursun dicemde bu kafayla zor gibi geliyo
Soran+1 yılİyi bir hoca bulabilsem keşke. Kendi başıma uğraşırsam kafam ağrıyabilir, haklısınız. En iyisi, güvenilir bir hüddamdan yardım almak.
Soran+1 yılRitüeli okuduğum yerde "Büyü değildir, sadece ritüeldir" yazıyordu ama. 😔
Cevap sahibi+1 yılBak yaptığın şeyi söyle bana ne yaptın
Cevap sahibi+1 yılNerden gördün yaptın bi takım malzemeler varmiydi semboller cizdinmi
Soran+1 yılToprak, ateş ve su kullanarak yapılan bir intikam rütüeliydi. Daha sonra ritüel malzemelerinin bir kısmını toprağa gömdüm, bir kısmını ise evinde yüksek bir yere koydum. Ama sonra bütün ritüel malzemelerini oradan kaldırdım ve deterjanla yıkadım. Sonra kâğıttan oyuncak bir bebek yaptım. Birkaç okuma ve üflemenin ardından o bebeğin belli yerlerine iğneler batırdım ve sonra o bebeği yakıp küllerini toprağa gömdüm.
Soran+1 yıl@majeste34 Kendi annesi, öz kızına ölüm büyüsü mü yaptırmış? Bu çok korkunç bir şey. Nasıl bir anneymiş o? Ben, birkaç ay önce intikam ritüelleri yapmıştım. O yüzden musallat oldular sanırım. Güvenilir bir hoca nasıl bulabilirim peki?
Cevap sahibi+1 yılSen bunun ritüel olduğunumu sanıyosun? Büyü yapmışsın bildiğin zaten internette çoğu büyü ritüel adı altında sunuluyor ritüel ayrı bişeydir malzemeler kullanılmaz bu şekilde büyü bu bildiğin
Cevap sahibi+1 yılYoutubedemi gördün yaptın niye ugrasirsin böyle şeylerle? Şimdi başkasına musallat edeyim derken kendi başına etmişsin uğras dur
Soran+1 yıl@majeste34 Ama ritüelleri okuduğum yerde "Büyü değildir, sadece ritüeldir" yazıyordu. Güvenilir bir hoca nasıl bulabilirim? Bana ücretsiz bir şekilde yardım edecek bir hoca yok mudur?
Cevap sahibi+1 yılbi hocaya git Tövbe et bidahada böyle şeylere bulaşma Allah affeder affetmez bilemeyiz müslüman cin çağırıp arkadaş olmayı falanda unut çok tehlikeli bi iş yapmışsın kurtulursun umarım
Soran+1 yılYoutube'da görmüştüm. Ciddi misiniz? Bu yaptıklarım büyü müydü yani? Ama bilmeden büyü yapmış oldum o zaman. Bilmeden yaptığım halde günaha girmiş miyimdir acaba? O yüzden başıma musallat aldım demek ki. İntikam almak isterken, kendi başıma musallat aldım.
Cevap sahibi+1 yılYa tabi öyle der adam büyümü yazicak ritüel adı altında büyü yaptırıyorlar? Az bilgin olsa bilirdin zaten ikisinin farkını ritüel büyünün moderlenmis hali
Soran+1 yılAllah'a çok tövbe edeceğim. Çok üzgünüm şu anda.
Cevap sahibi+1 yılEvet büyü yapmışsın orasını bilmiyorum ama başına musallat aldığın kesin
Soran+1 yılAa, böyle olduğunu bilmiyordum. Vay yalancılar vay. İnsanları kandırıyorlar demek ki.
Soran+1 yılUyardığınız için teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılBu yüzden bunları yaşıyorsun ve bu ilerler gittikçe bi hocaya gidip göster kendini fakat paragöz olmayan gerçekten Allah rızası için yardımcı olacak birini bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bişey
Soran+1 yılBana dua eder misiniz? Güvenilir bir hoca bulmam ve ailemi inandırabilmem için.
Cevap sahibi+1 yılYaptığın şeylerle davet etmişsin bu yüzden musallat olmuşlar sana muhtemelen büyü zaten ise yaramadı çünkü sen kendi üstüne musallat aldın ve bu belirtiler zamanla daha kötü hale gelir bi çaresine bak dahada ilerlemeden Allah yardımcın olsun böyle şeylerede bulaşma bidaha
Cevap sahibi+1 yılOlur ama dediğim gibi bulaşma sakın bidaha böyle şeylere umarım kurtulursun
Soran+1 yılEvet, aynen dediğiniz gibi oldu maalesef. Duanız için teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Cevap sahibi+1 yılHayır büyü yapmış işte diyo ya ritüel diye büyü yapmış görüp
Soran+1 yıl@majeste34 Çok para ister mi? Adı ne? Telefon numarası ya da internet adresi ya da mail adresi var mı?
Soran+1 yıl@majeste34 Onları yanlışlıkla yaralamamışımdır veya öldürmemişimdir inşallah. Yoksa işin içinden çıkmak çok zor olur. Ama neden o anda değil de, birkaç ay sonra musallat oldular acaba?
Cevap sahibi+1 yılSana tavsiyem herkesede güvenme para isteyen hoca sana dahada musallat edebilir daha kötü yapabilir seni bence ailene anlat bı şekilde sorun soruşturun
Cevap sahibi+1 yılDavet etmişsin çünkü daveti bi kaç ay sonra kabul etmişler bazen büyülerde musallat bi kaç ay sonrada bi kaç hafta sonrada gelebilir
Cevap sahibi+1 yılBence bu ritüel yapıyorum diye yalnis yapmış büyü ise yaramamış aksine sana musallat olarak dönmüş yaptığın kişi şu an ne durumda?
Cevap sahibi+1 yılİse yarasa ona olurlardı zaten sen bi yerde yalnıs yapmış olabilirsin
- +1 yıl
Bence de cevap sahibi doğru diyor her kese güvenme benim o tanıdıkdan hocanın noyu almam gerek sağlam hoca ama baya paran gider haa ne yaptin ne ettigini de söyler sana hatanida söyler biri buyu bile yapmış ise kimin yaptığını da söyler ama dediğim gibi çok paran gider kendi kendine sıkıntı ya sokmusun yaşında baya büyük nie uğraşırsın böyle islerleki
Cevap sahibi+1 yılVideoyu gördüğün kanalın adı manevi bilge olabilirmi M
Soran+1 yılAynen, haklısınız. Güvenilir bir hoca bulmaya bakayım ben. Çevreme sorup soruşturayım. Teyzeme eltileri tarafından büyü yapılmıştı. Evinde Arapça yazılar, domuz yağı, eritilmiş kurşun ve domuz derisi bulmuştu teyzem. Teyzemin yanına gittiğim zaman yanlışlıkla o malzemelerden birine basmış da olabilirim. Bizim köyden bir kadının evinde 200 yıllık büyü kitabı var. O kadın, yengemin annesi olur ama büyüyle uğraşmaz. Teyzemin eltisi ise köyde "büyücü kadın" olarak bilinir. Ama teyzemin eltisine güvenemem. Allah korusun, bana da büyü yapar o kadın. Biraz Osmanlıca biliyorum, bu sebeple o 200 yıllık büyü kitabını ödünç alıp okumayı düşünüyordum ama şimdi vazgeçtim. Başıma daha çok musallat alırım, Allah korusun.
Soran+1 yıl@majeste34 Ben, o bebeği, düşmanımı temsilen yapmıştım ama yanlışlıkla cinlerden birini yaktım galiba 😔😔
- +1 yıl
Ben bir arkadaşımı kurtarmak için gece 12 de soğan kapugunu tüpün üstüne koyup ve hocanın yazdığı arapça duayi okuyacakdim sonra hoca dediki arapcan iyimi dedi bende evet dedim aman sakın bir kelime yanlış okuma yoksa seni çarpar dedi hoca öyle deyince bende banane o zaman okumam dedim arkadaş kendi işini kendin gor dedim arkadaş benim arapça yok yerdim et dedi vallaha bilader kusurabakma git anan baban okusun dedim yapmadım o işi yani sende kesin bir kelime veya bir şeyleri yanlış yapmışın belki sana yanlış bilgi verdiler bilerek sana musallat olsun die oda olabilir
Soran+1 yılEvet, adı Manevi Bilge.
Cevap sahibi+1 yılİyi halt etmişsin zaten o adam büyü yaptırıyor insanlara hiç görmedinmi yapıp başına musallat alanlar oldu
Cevap sahibi+1 yılBenim bi arkadaş yapmıştı böyle şeyler yaşadı o kanaldan görüp yapmıştı şu an nasıl bilmiyorum uzun zamandır konuşmuyoruz
Soran+1 yılYaptığım kişi şu anda gayet iyi durumda. Hatta ben, o ritüelden veya büyüden hemen sonra hastalanmıştım ve ateşim çıkmıştı. Davetimi yeni kabul ettiler demek ki. Keşke hiç kabul etmeselerdi. 😔
Cevap sahibi+1 yılO adam zaten sonunda ne yapılacağını çoğu zaman söylemiyor videoda birde tılsım gibi semboller cizdiriyor bazı şeyler söylüyor izle anlarsın
Soran+1 yıl@majeste34 İntikam almak için bu işlerle uğraştım. Param gidecekse de gitsin, yeter ki bu musalattan kurtulayım. Ama ben, yine de ücretsiz yapan hoca var mı diye araştıracağım. Hocanın numarasını bulunca buraya yazar mısınız, rica etsem?
Cevap sahibi+1 yılYani davet ettiriyor tılsım zaten davettir o çizdiğin sembollerle binevi çağırıyosun
Soran+1 yıl@majeste34 Bir kelimeyi yanlış okumuş da olabilirim 😔😔
Cevap sahibi+1 yılBide zamanında arkadaşım sormuştu adamın kullandığı alfabe bilindik bi alfabe değil demişti birisi
Cevap sahibi+1 yılÇizdiğin sembollerden birini yalnis yazmış olma ihtimalin yüksek ya da adam sonunda söylemiyorsa tam olarak napilacagini yarım bırakmış olabilirsin
- +1 yıl
İstek at bana sen ben numarasıni alırsam sana atarim aman beni karıştırma görmedin duymadin bilmiyorsun bunları çok konuşmaya da gelmez sonra çıkıp geliyorlar bana kaç kez geldiler zaten arapça bilmeyen kişilere gelip de bizle iş birliği yap demiyorlar yani senle onlar arkadaş oluyor ama tabi onlar isterse Allah da izin verirse ama ben istemedim uzak dursunlar
Soran+1 yılYaa, o adamın büyü yaptırdığını bilmiyordum. Yorumlarda "Ritüelleriniz işe yarıyor. Allah razı olsun, hocam." yazıyorlardı. O adam yüzünden başına musallat alanları hiç duymamıştım. Siz nereden duydunuz? Yorumlarda mı yazıyordu?
Soran+1 yılEvet, bir şeyler çizdiriyor, okutuyor. Toprağa gömün, yakın diyor ama sonunu hiç söylemiyor.
Cevap sahibi+1 yılBenim arkadaşımda yaptıktan bi zaman sonra yaşamıştı o kanalda sevgilisi için yapmıştı sonra tövbe etti bıraktı yapmadı şimdi nasıl bilmiyorum iletişimimiz koptu onunla
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle büyü yaptırıyor ah inanmasaydın keşke ritüel diye kandırıyor
Soran+1 yılO arkadaşınıza da birkaç ay sonra musallat olabilirler, Allah korusun. O adam dolandırıcı o zaman. Allah, bildiği gibi yapsın onu.
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ama yapan kişiye ulaşmak gerek böyle durumlarda ama deneme o adama ulaşmak mümkün değil adi sanı adresi belli değil çünkü numarası bile yok
Cevap sahibi+1 yılZaten olmuştu yaşamıştı yani böyle şeyler senin gibi sonra bıraktı yapmadı daha tövbe ettim demişti namaz falan kıldı şu an nasıl bilmiyorum uzun zamandır konuşmuyoruz çünkü
Soran+1 yılO tılsımları çizmek bile tehlikeli demek ki. Evet, değişik semboller çizdiriyor. Ne Arapçaya benziyor, ne Göktürk alfabesine, ne Uygur alfabesine, ne Japoncaya, ne de Hintçeye benziyor. Hiç görülmedik semboller çizdiriyor.
Cevap sahibi+1 yılDikkat et onun kendi kitabı bile var o zamanlar biz cok araştırdık onun kitabını PDF olarak indirenler satın alanlar bile var içinde böyle ritüeller olan kitap satıyor
Soran+1 yılBen de tövbe edeyim, bir daha bulaşmayacağım böyle şeylere.
Soran+1 yıl@majeste34 Evet çünkü anlattığı ritüelleri bazen eksik bırakıyor. "Bana mail adresimden soru sorabilirsiniz" diyor. Mail adresine soru soranları, ağına düşürüyor demek ki.
Cevap sahibi+1 yılEvet işte bi ara enokyan alfabesi demişti yapan kişiler ama bazısı ona benzemiyor başka demişti birine sormuştuk karalama uydurma bişey bi anlamı yok falan demişlerdi hiç bilmiyorum
Soran+1 yılBundan sonra bu tarz şeylere inanmayacağım. 😔
Cevap sahibi+1 yılUlaşamazsınız ama onun kitabını alan çok kişi var biz arkadaşımla çok okumuştuk yorumlari o zaman
Cevap sahibi+1 yılYani hep Allah razı olsun yazıyolar farkettiysen onlar iyice kapılmış Allah onlara akıl versin
Soran+1 yıl@majeste34 Sizi işin içine katmam, sizden bahsetmem, merak etmeyin. Kimliğimi açıl etmek istemiyorum. Siz, buraya yazsanız, ben de numarayı aldıktan sonra sizin yorumunuzu kaldırsam olur mu? Kimse görmeden, numarayı yazdığınız yorumunuzu kaldırırım ben.
Cevap sahibi+1 yılHer tılsım bi cini çağırırmis yani tehlikeli tabiki tılsım büyülerde kullanılır zaten
Cevap sahibi+1 yılEvet bazıları o bize yardım ediyor falan diyolardi ne canım insanlar var ne yardımı bildiğin seni günaha sokuyor
Soran+1 yılBelki de cinlerin alfabesidir. Köyümdeki büyücü kadına sorayım: "Büyülerde hangi alfabe kullanılıyor?" diye. Merak ettim. Onu öğreneceğim sadece, başka bir şey yapmayacağım. Tövbe ettim artık. Manevi Bilge'nin kullandığı alfabeyi öğrenmiş olurum böylece.
Cevap sahibi+1 yılBak bulaşma derim ben sorsan öğrensrn ne faydası olucak sen seni kurtaracak birine bak bunları çok düşünüp psikolojik olarak yaşıyor oladabilirsin belki adam dedikleri gibi uyduruk karalama seylerde yaptırıyor olabilir
- +1 yıl
İbranice yazılır da özelden devam edin
Soran+1 yılO adama ulaşmayı denemek istemem, bir daha bulaşmam ona. Arkadaşınız kurtulmuştur inşallah. Son zamanlarda başıma çok büyük aksilikler geliyor, evimde ve okulumda huzurum yok. Musallat sebebiyle olabilir.
Soran+1 yılBen de o insanlar gibi kandım ona maalesef. Bundan sonra hiçbir tılsım çizmeyeceğim. Tövbe ettim artık.
Cevap sahibi+1 yılİbrani olsa bile yazılmasi mümkün değil o zaman arkadaşıma hocanın biri sende bişey yok sen kafana çok takiyosun psikolojik demişti üstelik hoca çok para almamıştı ne verirsen onu almıştı yani bilmiyorum
Soran+1 yılAa bir de güvenip kitabını mı alıyorlar, gerçi ben de güvendim ama kitap yazdığını bilmiyordum. Allah razı olsun yazanlar, benden daha çok kapılmışlar.
Soran+1 yıl@majeste34 Evet, büyük ihtimalle bu sebeple yapıyor. O yüzden ona güvenip mail adresine yazmayacağım.
Soran+1 yıl@majeste34 Allah razı olsun. Dikkat edeceğim inşallah. Size de iyi geceler.
Soran+1 yılİbraniceye benzemiyor zaten. Değişik şekiller var.
Cevap sahibi+1 yılÇok düşünüyosan psikolojik olarakta etkilenirsin beynin yaşuyorsun gibide yapabilir neyse sen bilirsin ama bulduğun hocanın senden para koparmak için musallat yoksa bile musallat deme riskide var onu göz önünde bulundur belkide çok korktun beynin yaşıyor gibi gösteriyor sana önce bi psikologa ise yaramazsa en son çare bi hocaya bak
- +1 yıl
Onlar her alfabede olabilir. Kelimeler önemli olan yazı değil. Çıkışı ibranice
Cevap sahibi+1 yılO zamana kadar eve elma sirkesi ile temizlik yapın Ayetel Kürsi ve yatmadan önce nas Felak oku çok korktuğun an oku bunları bakalım nolucak
Soran+1 yılHaklısınız ama bana gerçekmiş gibi geliyor çünkü kapının kapandığını, ışığın kendi kendine açılıp kapandığını kendi gözlerimle gördüm. Ama ilk başta ücretsiz bir hoca araştıracağım. Kandırıldım ama dolandırılmak istemem. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Soran+1 yıl@süleymaaannn Evet, olabilir. Çünkü ilk büyüler, Harut ve Marut tarafından Yahudilere öğretilmişti. İbranice, Yahudilerin alfabesidir. İbraniceden türemiş semboller olabilirler.
Soran+1 yılTamamdır inşallah. Temizlik suyuma elma sirkesi katıp, bol bol Ayetel Kürsü, Felak ve Nas okumayı deneyeceğim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bilmiyorum gerçekle hayali ayırt etmek çok zor olur ama tabiki bilemeyiz psikolojik diye bi gerçeğide var bu işin eğer adam gerçekten yaptırmıyorsa uydurma bişeyler cizduriyorsa amacı sadece insanlara korku verip üzerlerinden para kazanmak olan bi dolandırıcıdan başka bişey olmayabilir sonuçta bu adam kimmiste bu kadar kimsenin okuyamadıgi bilmediği kelimelerle insanlara ritüel yaptırıyor çok iyi bi hoca veya medyumsa bu kadar böyle şeylerle neden uğraşır
Cevap sahibi+1 yılBence arkadaşın dediği gibide olabilir çünkü arkadaşım bu işlerden az çok anlayan birine sormuştu bu kelimeler öylesine karalanıp çizilmiş semboller bi anlamı yok yaşadığın şeyde psikolojik demişti
Cevap sahibi+1 yılZaten amacı insanların musallat yaşadığını düşünüp onları böyle şeylere daha çok yöneltip yardım ediyorum ayagina para kazanmak olabilir
Soran+1 yılEvet, doğru söylüyorsunuz. Belki de bunları çok düşündüğüm için fazlaca etkilenmiş olabilirim. Bu adam, insanları kandırmak için uğraşıyor. Ama ben, intikam niyetiyle bir bebek çizdiğim için ve o yazıları ve tılsımları, intikam niyetiyle yazdığım için yanlışlıkla cinleri davet etmiş de olabilirim.
Soran+1 yılEn iyisi, bu konuda bir psikoloğa da danışayım.
Cevap sahibi+1 yıl
Tabiki dediğim gibi bunu işin uzmanı bilebilir ancak bi hocaya sor hangi dilde yazılmış bu harfler illaki bilirler arapça falansa
Soran+1 yılOrta düzeyde Arapça bilgim var. Bu alfabe, kesinlikle Arapça değil. Hatta Arapçaya hiç benzemiyor. Güvenilir bir hoca bulursam sorarım inşallah.
Cevap sahibi+1 yılÖnce psikolog kafanda çok takmış olabilirsin ya da yalnıs bişey yazıp davet etmiste olman mümkün tabi Jersey olabilir ama bu iş bu kadar kolaymı bilmiyorum büyücüler bile özel mürekkep ile yazıp yapıyolar büyüleri senin tükenmez kalemle çizdiğin gibi olmuyor öyle
Cevap sahibi+1 yılAnladım o zaman inşallah yardımcı olur birisi bu konuda bulursun umarım ve çözersin işin aslını en iyisi bi cami hocasına danış yakınında o seni yönlendirir en iyisi bu
Soran+1 yılAslında ritüelden sonra ritüel yaptığımı unutmuştum. Hatta siz, son zamanlarda bir şey yaptın mı diye sorunca, ritüel yaptığım, aklıma geldi. Evet, büyücüler gibi özel bir mürekkep kullanmadım ama bir yerde yanlış yapıp cinleri yanlışlıkla kendime çekmiş olabilirim. Çünkü ritüeli yaptıktan hemen sonra hastalanmıştım ve ateşim çıkmıştı.
Cevap sahibi+1 yılArapça değilse enokyan vs gibi bi alfabe olma ihtimali var denildiği gibi o alfabede zaten Türkiye'de bilinen ve kolaylıkla okunan bi alfabe değil bu yaptıran kişi Amerika'da yaşıyor bilgin olsun
Soran+1 yılHmm, kendi köyümün imamına sormaya çekinirim ama başka bir imama sorabilirim. Ama kendi kendime musallat çektiğimi söyleyemem. Başka bir bahane bulurum. Bana yardımcı olur inşallah.
Cevap sahibi+1 yılBu işten iyi anlayan birini bulman gerek Allah yardımcın olsun Allah kurtarsın inşallah ne diyeyim buda sana ders olmuştur bidaha bulamazsın iyi geceler
Soran+1 yılAa, Amerika'da yaşadığını bilmiyordum. Enokyan alfabesini orada öğrenmiş olabilir, oradaki büyücülerden bir şeyler öğrenmiş olabilir.
Soran+1 yılAmin, teşekkür ederim. Dersimi aldım ben. Size de iyi geceler.
- +1 yıl
Enokyan diiye bişey yok ☺️ ermeni uydurması o. Enoch var evet
Soran+1 yıl@süleymaaannn O zaman, İbranice alfabenin ilkel hali olabilir.
- +1 yıl
Enoch musadan önce ve ibraniler kitabını değiştirdi. Ama kızıldenizde sular çekilince bir mağara içinde duvara kazınmış ilk örnek yakın zamanda bulundu. Şimdi kelimelerin gücü enerjisi var. Söyleme şeklin dahi sonucu etkiler.
Hz. Hamza’nın ismi yazan kitap kaplarıyla taşınan büyü kitapları mevcut. Sorun şurada sen zayıf değilsen değil musallat yanaşma ihtimali yok. Büyü için ise durum başka. Herkeste işleme şansı var ama bir objeye bağlanması lazım. Taştır iptir. Neyse. Çoğu hoca denen şarlatan insanları kandırır. Yaptığından da çözdüğünden de hayır gelmez. Felak nas yapıştır. Sizin özel bir döneminiz var ay içinde o zaman özellikle duanızı sıkı tutun. Başka birşeyengerek yok. Not: Bi'Bilen ☺️
Soran+1 yıl@süleymaaannn Uzun uzun yazmışsınız. Teşekkür ederim, Allah razı olsun. Dediklerinizi dikkate alacağım inşallah. Bu konularda bilgili birine benziyorsunuz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah rizasi icin mi. Allah bizim bu islerden cinler buyuler vs bu tarz seyler uzak durmamizi istiyor sende Allah riza icin yardim istiyon..
24 Yorumla
Soran+1 yılBüyü yapmak istemiyorum ki. Müslüman cinlerden bir arkadaşım olsun istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılSebep?
Soran+1 yılDüşmanlarımla ilgili bana bilgi versin ve benimle arkadaşlık kursun istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılS. iktir knk ergenlikte olur boyle istekler yat uyu
Zaten korksan nolcak onlar sana bir şey yapamazki sen 10 kg bir şeyi kaldirirsin ama onlar bir peçeteyi bile uzun süre hava da tutamaz 😅
10 YorumlaAdresini ver yolluyom. Gelirken sigara falan getirsin mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin ilacın belli. Yapsan rahatlarsin. bu tur seyler bindaha aklina bile gelmez. ama iste denk gelme meselesi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen uçmuşsun sabah gidip klinik psikolog dan tedavi al sana yakında ters önlüğü giydirirler orada konuşursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEy cin müslümansan gel sadece müslümansan gel boşuna yorulma müslüman değilsen de
00 Yorumla
+1 yılBen müslüman cinim seb çağırdın bende geldim. vuhahahaahhahahaha 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪 sen sor ben cevaplayim
00 Yorumla
+1 yılCagiramassin
19 Yorumla- +1 yıl
Müslüman cini cagirabilmen icin cok iyi dortdortluk musluman olman lazim ve kimseye zarar vermezler
Soran+1 yılKimseye zarar vermeseler de benimle arkadaş olsunlar, benim için yeter.
- +1 yıl
Cok iyi musluman olman lazim oylemisin
Soran+1 yılDeğilim maalesef. Ama 5 vakit namazımı kılıyorum, oruç tutuyorum, Kuran okuyorum, tesettürlüyüm. Hatta İlahiyat okuyorum.
- +1 yıl
Senin bunlari daha iyi bilmen lazim
Soran+1 yılAma İlahiyat Fakültesi'nde bize cin çağırmayı öğretmiyorlar ki...
- +1 yıl
Hic merak edip arastirmadin mi
Soran+1 yılHocalarıma sordum ve bana, bu konuda bilgilerinin olmadığını söylediler. "Böyle işlere bulaşma, kâfirleri gelir, başına musallat alırsın" dediler.
- +1 yıl
Aynen oyle digru demis
+1 yılYahudi dene :D
00 Yorumla
+1 yılyok canım oyle ıstek uzerıne olmuyo
00 YorumlaGeldim buyur
00 YorumlaHayırdır neden
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimle arkadaş olsun istiyorum. Düşmanlarımla ilgili bilgileri, bana söylesin istiyorum.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar