Mümin cinlerden birisini davet edip onunla görüşmek için temiz ve karanlık bir mahalde iki diz üzerine oturarak üç defa Eûzü billâhi mineş şeytânir racîm dersin, sonra yedi kez Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm dersin, sonra mümin cinlere seslenerek: Ey Allah ve resûlünün emir ve yasaklarına itaat eden mümin cinler! Hanginiz bana hayır üzerine yardım ederseniz Allah da ona yardım etsin, der ve bunu da üç kez tekrar eder, sonra ayağa kalkıp kıbleye müteveccihen durarak yedi kez cin suresini (yani Kul ûhiye'yi) okur, sonra sağ tarafa dönerek: "Ahsenellahü ilâ men ahsene ileyye min ervâhil mü'minîn" der sol tarafına dönerek üç kez: "ye saf dîş" sonra "Bikatlamediyş" söyler sonra da bir kez şöyle dersin: "Tezdâdu bihâ sirran ve alâ sirriküm. Esselâmü aleyküm eyyühel ervâhut tâhireti min cânnil mü'minîn." Bu esnada müslüman cinlerden birisinin sana ESSELÂMU ALEYKÜM dediğini işitirsin. ALEYKÜM SELÂM diye ona karşılık verdikten sonra dilediğin şeyi sorup haber alabilirsin. Yalnız duanın şartı: Karanlık bir mahalde yalnız başına okumalısın. Elbisen, bedenin ve oturduğun mahal gayet temiz olmalı. Bu dua defalarca tecrübe edilmiştir. Sahihtir.
bunu bir internet sitesinden buldum ben de bir aralar yapmak istiyodum ama hiç denmedim bunu buraya yazdım ama bence siz de denemeyin allah muhafaza valla musallat falan olur3419 Yorumla
Soran+1 yılSaol deniycem ;)
Soran+1 yılNerden buldun link yollasana bir
Soran+1 yılİyide yalnızlıkla haşroldum hiç oldum anlıyormusun hayatıma heyecan lazım sınavlarda kopya verir vesayre
Soran+1 yılHahaha keşke öyle cinler olsa
Bizde onların zorlandığı konulara yardımcı olurduk- +1 yıl
İyi bir şey yaptım zannediyorsun, başındaki tesettüründen utan, cinlerle irtibata geçmek bizlere hadisle sabit yasaklanmıştır ve sende bile bile yol gösterdin😡
Soran+1 yılKorkmayın la yapmıycam
Soran+1 yılDepresyona devam :D
- +1 yıl
ey insanlar bizimle uğraşmayın vallahi bizde sizin gibi yer içer konuşur namaz kılarız bizim size zararımız yoktur hiç bir müslüman cin sizin çağrınıza kulak vermez Allaha yemin olsun şeytanın askerleri size musallat olur sizi bırakmazlar iblislerin internette yaydığı şeyler sizi ölüme götürür.
(KARDEŞİNİZ) bu yorumu sil büyü bu - +1 yıl
Denemek istemenizin amacı ne
- +1 yıl
@ebudarele sana katiliyom ben bir hudamim bu yol çok yanlış bunlar ya delirir ya olurler
- 5 ay
Bakın bunu herkes yapamaz çünkü Allah'ın gazabından başka hiçbir canlıdan korkmayanlar başarılı olmuştur diğerleri kafayı yemiştir. Nadılki gök gürültüsünde insanlar aniden ürker ya gayıptan duyduğu sesde onu irkiltir korkmaya başladığı anda hapı yuttu demektir o kişi cinlerle iletişim kurmak yerine onların esiri olur vesselam müşrik cinllerle çok mücadele ettim elhamdulillah başardım mümin cinlerle de konuştum onları emir altına almakta günah olduğu için bıraktım
En İyi Cevaplar
cintonikten üç yudum alıp üç kez cin demen gerekiyor.
176 Yorumla
Soran+1 yılHay allah belanı vermesin haykırdım
- +1 yıl
Cinleri çağırman için duasını okuman lazım ki o duayı Şu an bende bilmiyorum ama öğrenir öğrenmez cinlerle beraber yollarım sana
- +1 yıl
Bana açık adres ver facebook gibi
- +1 yıl
Kardeşim rahman cinleri bildiğim kadarıyla biz insanlar çağıramıyoruz isterlerse onlar bize gözüküyor lakin ayrıca cin çağırma duası var ama o duayla da anca kâfir cinleri çağırabilirsin
- +1 yıl
@Marjinal63 ben de müslüman cinlerle anlaşma yapıp arkadaş olmak istiyorum yardım edermiş in Facebook'a ulaş ismim Ugurcan Kaya ama sen arama yerine 05453913840 numarayı face kadar aramaya yaz ben cikicam
- +1 yıl
@Palamay Kardeşim müslümancin çağıramassın o seni bulur ama müslüman cinlerin bildiğim kadarıyla dinine bağlı olan insanları severler ve gözükürler yani sen nekadar temiz kalpli olup dininin gereği olan yasaklardan kaçınıp Allaha ibadet edip yakın olursan onlarda sana o kadar yakın olur ve bildiğim kadarıyla günümüzde Müslüman cinler den Nusaybin adını alan bir kavim Mardin Nusaybinde yaşadığı bilinir hatta bazen Cuma namazlarında insan kılığına girerek aramızda namaz kılarlar ama bu çok nadirdir
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim abim lise yıllarında arkadaşlarıyla birkaç defa çağırmış ve gelmiş. Bana anlatırdı ne yaşadıklarını. Beni kandırmaz. Yalan söylemez. Ama arkadaşları onu kandırdıysa bilemem. Tıpkı filmlerdeki gibi bir yuvarlak bir masaya harfler diziyorlarmış. Bir de "Evet" ve "Hayır" kelimelerini koyuyorlarmış. Ortasına da bir fincan koyup hepsi parmak uçlarıyla fincana çok hafif temas ediyormuş. Sonra cini çağırıyorlarmış. Müslüman olanını tabi. Hatırladığım kadarıyla öyle pek özel bir şeyler söylemiyorlardı. Geldiysen Evet'e git diyorlarmış. Geldiyse fincan hareket ediyor ve "Evet"e gidiyormuş. Çeşitli sorular soruyorlarmış. Harflere hareket ederek sorularını cevaplıyormuş. Fincan hareket ederken parmakları hep fincanda bulunuyormuş sanırım. Ve gelmesi için illa ki 3-4 kişiye ihtiyaç varmış. Yalnız cinler gaybı bilmezler ve yalancı olurlarmış. Göndermek için de Fatiha okuyorlarmış. Demesine göre Yasin okunursa kesin gidiyormuş.
45 Yorumla
Soran+1 yılYok ya öyle gel deyince gelmez
Soran+1 yılAbin seni maalesef kandırmış
Aile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı. Müslüman bir cini çağırmak için ilk önce senin de tam bir Müslüman olman gerekiyor.
5 Vakit namazını daima kılar mısın? Oruçlarını tutar mısın? İraden sağlam mı?
Gerekli olan şeylere sahip değilsen şeytanlaşmış olan bir cin gelebilir veya kendini başta müslümanmış gibi tanıtan bir cin'de gelebilir.
Ayriyetten erkek olduğun için erkek çağırman gerekli. Aksi taktirde sana aşık olur ve kendince iyi niyetli dahi olsa bedenine girer. Bu tür sahiplenme olayları çok oluyor.1011 Yorumla
Soran+1 yılEvet karm tutarım
Bedenimemi girer ben başka bedende göründüklerini sanıyodum- +1 yıl
Bana ve diğerlerine yazdıklarına baktığımda gayet bilgisiz olduğunu görmüş oldum. Cinler insanlar gibi değil. Sana normal bir insan kılığında görünür fakat bir süre sonra seni sahiplenir ve içine girer. O zaman hayatına veda edersin. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama tecrübesiz olduğun kesin. Bu işi büyük din alimleri dahi yapmıyor.
İşin ilminin olduğunu dahi bilmiyorsun. Havas ilmi denir buna ve bu internet vs. yerlerden asla öğrenilmez. Bu işin çok ayrıntılı kitapları var, öğreneceksen büyük havas kitaplarından başlamalısın işe. Bu işler asla kolay değil.
Soran+1 yılİçime niye giriyo kendi içinden memnun deyilmi
Soran+1 yılİyide ben eğlence arıyom
Yalnızım bre
Soran+1 yıl:DD ya üfff çok canım sıkılıyo derslerimede yardımcı olurdu belki
Hem müslümanlar Allaha inanmıyolarmı bedenime niye giriyolar bende müslümanım
Soran+1 yılCinler bizi öldürme yetkisine sahiplermi?
Ben filmlerde izliyodumda inanmıyodum
Ozaman vazgeçtim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılCin çağırmak isteyenlerin en güzel yöntem olarak kullandıkları bir yöntemi sizle paylaşmak istiyorum
Eğer korkuyor ve kendinize güvenmiyorsanız hiç denemeyin. Hatta hiç denemeyin derim. Cinler hakkında ve kendinizi korumak için yeterince donanıma sahip olmadan bu tip şeyleri yapmak oldukça sakıncalıdır.
Aşağıdaki yönteme ek olarak yazmak istediklerim ise. Çağıracağınız ortam aydınlık olmasın loş ve temiz olsun.
Birde çeşitli tütsü gibi şeyler değilde soğan ve sarmısak kabuğuklarını kurutarak bulunduğunuz ortama bulun. Hatta sarmısak kabuklarının bazılarını yakarsanız daha tesirli olur.
7 kez
Kul ûhıye ileyye ennehüstemea neferun minel cinni fekâlû innâ semi'nâ kur'ânen aceben Yehdî iler ruşdi feâmennâ bihî velen nüşrike birabbina ehaden Ve innehû teâlâ ceddü rabbinâ mettehaze sâhıbeten ve lâ birey Ve innehû kâne yekulü sefîhünâ alâllahi şetatan Ve innâ zanennâ en len tekulel insü vel cinnü alâllahi keziben Ve ennehû kâne ricâlün minel insi yeûzûne biricâlin minel cinni fezâdûhüm rahekan Ve ennehüm zannû kemâ zanentüm en len yeb'asellahü ehaden Ve ennâ lemesnes semâe fevecednâhâ müliet harasen şediyden ve şühüben Ve ennâ künnâ nak'udü minhâ makaide lissem'ı femen yestemiıl âne yecid lehü şihâben rasadenÜç kez Ahsenellahü ilâ men ahsene ileyye min ervâhil mü'minîn
Birkez BikatlamediyşBirkez daha
Tezdâdu bihâ sirran ve alâ sirriküm. Esselâmü aleyküm eyyühel ervâhut tâhireti min cânnil mü'minîn.
Bunları yaptıktan sonra yanınızda bir cin olma ihtimali olmama ihtimalinden çok daha yüksektir. Gelen veya gelecek cinleri birşekilde farkedeceksiniz ama farketme ihtimali yüzde yüz değildir.
Unutmayınki cinler herzaman oyuna hazırdır. Hiç bunları yapmadan bile siz istediğiniz sürece size bulaşabilirler. Gelecek cinin iyi veya kötü olma ihtimali hiç bir zaman bilinemez.
İyi cin istemek için bazı tenkinleri ilk başta söylemeniz gerekir ama inanın bu tenkinler boştur. Onun için hiç yazma gereği bile duymadım. Siz yapmak istiyorsanız sadece içinizden iyi bir müslüman cin gelmesi için dua edin.
Not:
Cİnleri geri göndermek için okunacak duada budur.
'Bismillahirrahmanirrahim. İnsarifû ilâ mekâniküm bârakellahü minküm ve aleyküm yâ ervâhıl ulviyetti ves süfliyyeti insarifû ilâ mevâtıniküm ve cealnâ min beyni eydiyhim sedden feağşeynâhüm fehüm lâ yübsırûn, bârakellahü minküm ve aleyküm
İfrit Çağırmak
Temiz olarak ve temiz bir yerde sessiz aynı zamanda fazlaca ışığın olmadığı bir ortamda 90 kere Tımıryat denir, ardından 90 kere Menik denir sonra 90 kere Hedliyac denir son olarak 90 kerede Şoğal denir ardından şu dua okunur.
Allahümme Ya Kaviy La Kaviy illellah halikulleyli vel Nehar El Kadirü ala ma yeşaü ve yüridü vela yühfa aleyhi şey ün minel eşyai la yehafü ikaben vela yercü tevvaben El kadirü bi kudretihi El Rahimü bi Rahmetihi kad seeltüküm eyyetühel ervahü bi ismihil Rahmanirrahimi ve bil Ruhil emini Cibril vel Melekül azimi El Refiü Mikail vel melek el müvekkel bil nefhi israfil vel Melek El Merhub ellezi tertaidü minhü el kulüb izrail ve hameletül Arşi ecmaine illa ma emertüm men yakdiye haceti ve yetesarraf fi mardati bi hakkı nebiyyüllahi Süleyman Aleyhisselam ve bi hakkı kavlihi Taala (Kale İfritün minel cinni ena atike bihi kable en tekum min mekamike ve inni lealeyhi lekaviyyün emin innehü Min Süleymane ve innehü Bismillahirrahmanirrahimi) en la ta'lü aleyye ve'tüni Müslimin. Allahümme inni es elüke bi hazihil Ervahül Rühaniyyetil kiram aleyke en tüsahhir li el afaritel Erbaati bi kudretike ve Celalike Leheştaş , Meşheş, Katuş, kehyuş, beşkeşliyuş ve teşhaş lut, cahıc cahıc, Ecibu ve tevekkelu vef alu ma tü'merune.
Bu dua okunduktan sonra gelen ifrite adı sorulur ve ona adıyla hitap edilerek bundan böyle bana işlerimde yardım edecek ve isteklerimi yerine getireceksin denir, ifritten istekte bulunulur. Asla korkuya kapılmamak ve korku belirtisi göstermemek gerekir. İfrit karşısındaki insanın kendisinden korktuğunu hissedecek olursa o kişiyi kendi etkisi altına alır sonuçları kötü olur.
İFRİT NASIL CAĞIRILIR
İfrit çok güçlü bir cin olduğu gibi son derecede tehlikeli bir cin türünün genel adıdır. Böylesine güçlü ve tehlikeli olan İfriti çağırmak bu yüzden tafsiye edilmez heleki İfrit çağırmaya soyunan kişi acemi ve bu konuda tecrübesizse bu kişi için İfrit çağırmak son derece zararlı olacaktır.
Temiz olarak ve temiz bir yerde sessiz aynı zamanda fazlaca ışığın olmadığı bir ortamda 90 kere Tımıryat denir, ardından 90 kere Menik denir sonra 90 kere Hedliyac denir son olarak 90 kerede Şoğal denir ardından şu dua okunur.
Allahümme Ya Kaviy La Kaviy illellah halikulleyli vel Nehar El Kadirü ala ma yeşaü ve yüridü vela yühfa aleyhi şey ün minel eşyai la yehafü ikaben vela yercü tevvaben El kadirü bi kudretihi El Rahimü Rahmetihi kad seeltüküm eyyetühel ervahü bi ismihil Rahmanirrahimi ve bil Ruhil emini Cibril Melekül azimi El Refiü Mikail vel melek el müvekkel bil nefhi israfil vel Melek El Merhub ellezi tertaidü minhü el kulüb izrail ve hameletül Arşi ecmaine illa ma emertüm men yakdiye haceti ve yetesarraf fi mardati bi hakkı nebiyyüllahi Süleyman Aleyhisselam ve bi hakkı kavlihi Taala (Kale İfritün minel
cinni ena atike bihi kable en tekum min mekamike ve inni lealeyhi lekaviyyün emin innehü Min Süleymane ve innehü en la ta'lü aleyye ve'tüni Müslimin. Allahümme inni es elüke bi hazihil Ervahül Rühaniyyetil kiram aleyke en tüsahhir li el afaritel Erbaati bi kudretike ve Celalike Leheştaş , Meşheş, Katuş, kehyuş, beşkeşliyuş ve teşhaş lut, cahıc cahıc, Ecibu ve tevekkelu vef alu ma tü'merune
Bu dua okunduktan sonra gelen ifrite adı sorulur ve ona adıyla hitap edilerek bundan böyle bana işlerimde yardım edecek ve isteklerimi yerine getireceksin denir, ifritten istekte bulunulur. Asla korkuya kapılmamak ve korku belirtisi göstermemek gerekir. İfrit karşısındaki insanın kendisinden korktuğunu hissedecek olursa o kişiyi kendi etkisi altına alır sonuçları kötü olur. Bu sebeple acemi kişiler bu işe kalkışmadan önce iyi düşünmelidirler, BENCE bu işe hiç girişmemelidirler
52 Yorumla- +1 yıl
@TheObbudO tabi olmaz bu dua yalan çünkü. Duanın anlamı şöyle;
"Allah'ım, Ey güçlü olan, gücü sadece sana ait olan, gece ve gündüzü yaratan, dilediğini isteyen ve saklamaya gücü yetmeyen şeylerden hiçbir şey O'na korku veremez veya O'nu durduramaz. O, her şeyi kudretiyle kontrol eden ve rahmetiyle dolu olan, Ey Rahman ve Rahim olan Allah'ım, sana isimlerin Rahman ve Rahim olan Ruhaniyetli meleklerle başvuruyorum. Cibril, emaneti taşıyan ve büyük melek olan Mikail, nefhe görevli melek olan İsrafil ve kalpleri huzura kavuşturan İzrail ve Arş'ı taşıyan melekler, emrettiğiniz kadarına uyunuz ve benim isteğimi yerine getiriniz. Ben, Hz. Süleyman'ın ve onun sözünün hakkıyla (Şöyle dedi ifritlerden biri: 'Ben onu sana getirebilirim, hatta sen kalkmadan burada olabilirim. Çünkü ben Süleyman'dan emin ve güvenilirim. Şüphesiz o, Allah'ın adıyla') Müslümanlardan başka hiç kimseye bel bağlama veya teslim olma talebinde bulunmamak için sana dua ediyorum. Ey Allah'ım, senin bu Ruhaniyetli meleklerin aracılığıyla gücün ve celalinle dört afaki varlığı bana kontrol etmen için çağırıyorum. Bu dört afaki varlık şunlardır: Leheştaş, Meşheş, Katuş, Kehyuş, Beşkeşliyuş. Benimle olan isteklerimi yerine getirin."
Yani ifrit falan çağırmıyorsunuz. 5 tane cini (güya) hizmetçiniz yapmak için Allah'a yalvarıyorsunuz. O 5 cin de gerçek mi değil mi bilemeyiz çünkü isimleri sadece bu ifrit duasında geçiyor.
Son kısım hariç duanın her yerinde Allah'a iman var. Bu nasıl ifrit duası olsun?
başının belaya girmesini istemiyorsan bu işlere bulaşma eskiden yaşamış olan büyüklerin ruhlarını sevmeli onların kitaplarını okumalı ve hayat tarzını ona göre düzeltmelidir ruh çağırma cin çağırma işleri boş dinimizislam. com sitesini bence bir incele
42 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum o siteyi bazen bilmediklerimi araştırıyorum zaten vazgeçtim çağırmıycam
+1 yılBeni iyi dinle ! Sadece bir kez anlatacam. Karanlığın çökmesini bekle. Sonra Kuran'ı Kerim'den Rukye suresini aç sesli şekilde okumaya başla. Bir boş kağıt , bir bardak soğuk su, bir tepsi ve bir çakmak koy yanına. Surenin 3. ayetinde kağıdı yak. Ve sesini daha çok yükselt. Surenin bitimine yakın bir sesler duyman gerekir. Sesleri duyduğun zaman soğuk suyu tek nefeste iç. Sonra vur kafayı yat mk deli misin nesin sen :D :D
121 Yorumla
Soran+1 yılHahaha ciddi ciddi okuyom bende
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Nasıl çağırılır bilmiyorum ama musallat Olmalarını istemezsin onlar seni ciddiye almazlar eziksin onların gözünde müslüman olan her insan iyi mi ki cin iyi olsun bence hiç bulaşma zaten görüntüleri korkutur
76 Yorumla
Soran+1 yılSüpersin ya eziksin dedin ya açık sözlülüğün için tebrikler
Bunca insanın yakamadığı beyin lambasını yaktın bende
İnsanlar beni istemezken müslüman cinler beni ne yapsın
Bravo ;)- +1 yıl
ey insanlar bizimle uğraşmayın vallahi bizde sizin gibi yer içer konuşur namaz kılarız bizim size zararımız yoktur hiç bir müslüman cin sizin çağrınıza kulak vermez Allaha yemin olsun şeytanın askerleri size musallat olur sizi bırakmazlar iblislerin internette yaydığı şeyler sizi ölüme götürür.
(KARDEŞİNİZ) - +1 yıl
05550197813 gerçekten cin çağırmak ve bu işle uğraşmak istiyorsan
- +1 yıl
Meseka dindarsa
+1 yılgaleri.uludagsozluk.com/10/eti-cin_21085.jpg ben geldim...
41 Yorumla
Soran+1 yılHoşgeldin :)
Arkadaşım bana özelden ulaşırsan bu konuda sana yardımcı olurum diğer arkadaşların da dediği gibi çok zor birşey ama imkansız değil yanlız herkesin dediğini uygulamaya çalışma çünkü çoğu yerde yanlış bilgiler vererek kâfir cinleri kendine çağırmış oluyorsun bu başıma geldi ben çağırmadim ama bize büyü nedeniyle kâfir cinler musallat oldu aylarca uğraştık annem onlardan eziyet görmeye bile başladı beline kırbaçla vurup her tarafını mosmor ediyorlardı şimdi kurtulduk çok şükür ama senin dediğin gibi iyi olanlar çok iyi seni hep korur kollar istersen bana özelden Ulaş bu konu hakkında detaylı konuşalım
717 Yorumla- +1 yıl
(KARDEŞİNİZ) - +1 yıl
@Lale6567 ey insanlar bizimle uğraşmayın vallahi bizde sizin gibi yer içer konuşur namaz kılarız bizim size zararımız yoktur hiç bir müslüman cin sizin çağrınıza kulak vermez Allaha yemin olsun şeytanın askerleri size musallat olur sizi bırakmazlar iblislerin internette yaydığı şeyler sizi ölüme götürür.
(KARDEŞİNİZ) - +1 yıl
@Sysffhha ey insanlar bizimle uğraşmayın vallahi bizde sizin gibi yer içer konuşur namaz kılarız bizim size zararımız yoktur hiç bir müslüman cin sizin çağrınıza kulak vermez Allaha yemin olsun şeytanın askerleri size musallat olur sizi bırakmazlar iblislerin internette yaydığı şeyler sizi ölüme götürür.
(KARDEŞİNİZ) - +1 yıl
@ebudarele neden her yerde sen varsın cinlimisin sürekli insanları uyariyorsun merak ettim
- +1 yıl
Ya benim müslüman cinlerle mutlaka iletişime geçmem lazım
- +1 yıl
istegramin var mi
- +1 yıl
bana ulaşabilirmisin instagram hesabım emirrr. riww
- +1 yıl
Merhaba bana bu konuda yardimci olurmusun rica etsem
Cin nasıl çağrılır bilmem ama Taktiğimi denersen az da olsa çalışır belki. Ama denemeni pek tavsiye etmem ! Birşey olursa sorumlusu değilim. Evde tek Olmalısın ve 9 tane mum olmalı. mumlarla çember oluştur mumları koyduktan sonra aralarına tuz koyulacak. Unutmadan söleyim saat gece 02:30 Veya 03:00 De yapmalısın bunları. Sakın ama sakın dua okuma ama sakın. 3 ayna al ve sağ a sol a ve ortaya bir tane ayna koy. Ortadaki aynaya bak Kendi gözlerine bak ve 3 defa ıslık çal Ve şunu oku. أيها المسلمون يشعرون الجن واحد وحيدا في المنزل، يرجى صداقات مع لي. لا ينهاكم الله معي كان لديك صديق يساعدني. Okunuşu (ayuha almuslimun yasheurun aljinn wahid wahidana fi almanazzil, yrja sidaqat mae li. lla yanhakum alllah maei kan ladayk sadiq yusaeidni. ) Aynadan gözlerine baka baka oku ve kendini tuhaf hissedeceksin eğer işlem olmassa 2. gün dene olur. :)
21 Yorumlabende geçenlerde bu konuyla ilgili olmasada benzer bir konu hakkında yazı okumuştum. onları görmeye herkes dayanamaz bunun için sağlam bir psikoloji gerekir yazıyordu. bence hiç merak etme insanın başına ne gelirse meraktan gelir demişler.
60 Yorumlaallah küfret, dini bütün bir Müslüman cin gelir
sonra tatlıya bağlar, dost olursunuz31 Yorumla
Soran+1 yılTövbe haşa ne biçim konuşuyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılçarpılda al başına belayı.. sürekli kuran okuturlar sana hep namaz kılarsın. yönetirler seni.. ha aşık oldudamı bırakmaz evlenesin çocugun olsun.. sonu hüsran bırak bu işleri göründüğü kadar iyi değil bu işler.
56 Yorumla
Soran+1 yılAma güzel bişey beraber kılarız müslümanca yaşarız
Soran+1 yılKız haklı nurcum ;)
Dağıl
Cevap sahibi+1 yılnur neyin kafasındasın 5 rekat namazdan bahsetmiyoruz gördükte konuşuyoruz gece gündüzden bahsediyoruz..
Soran+1 yılNe gördün alatda düşüncemden tamamen vazgeçeyim
- +1 yıl
Sana sövmek istemem kuran okutsunlar hep namaz kılayım bunlar iyi bir şey müslüman cinler çoğu insandan akıllı ve sen aglıon
Ben cezaevindeyken cagirmistik ve gelmişti 1 gün boyuncada gitmemişti akşam ezanı okuduğunda başlardı ses ler gelirdi ama sadece çagirdigimiz insanlara görünürdü biz cagirdik 1 keresinde karşı koğuşta arkadaşımız vardı ona görünmüş beyaz bir suret ile dalga geçerdi bizimle bazılarını gerçekten bilirdi bir kıza musallat olmuştu kız namazı birakti gece banyodayken onlarla konuşurdu kızın ölmesini istiyodu ve bir gün kız durup dururken düşüp başı ni yere vurdu 3 saat felan hastanede kaldı sonra geldi biz onun yanında dua okurken gözleri ateş gibi ydi şimdi nasıl oldu bilmiyorum cinlerle dalga geçersen musallat olurlar benimde 3 harflilerim var fakat bana zarar vermiyolar çok şükür
24 Yorumla- +1 yıl
(KARDEŞİNİZ) sen lanetlendin - +1 yıl
Bana ulas
- +1 yıl
Bana ulaş benimde onlara ulaşmam gerek
+1 yılSen önce çağırda müslüman etmesi kolay
Yalnız aklını alır haberin olsun :)21 Yorumla
Soran+1 yılKolaymı ben kendimi zor ikna ediyorum cini nasıl edeyim :D
+1 yılHiç bulaşma bence çünkü iş dostluktan çıkıp farklı boyutlara ulaşabilir
23 Yorumla
Soran+1 yılNasıl farklı?
- +1 yıl
Araştır :)
Soran+1 yılAraştırıpta istediğimi elde edecek olsam niye buraya yazayım
Bana tecrübeli insanlar lazım
+1 yılTamamda dostum müslüman olup olmadığını nerden bilecen? hadi sana kumpas kurarlarsa g*te gitme sonra.. O_O
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D haklısın kardo
+1 yılArkadaşım bu konuda hiç araştırma yaptın mı? İnsanlar cin demeye korkup üç harfli diyor, sen arkadaşlıktan bahsediyorsun, sana bir örnek; farzetki rüyadasın ve tanımadığın değişik insanlar ile bir aradasın, içlerinden bir taneside en iyi arkadaşın, fakat uyandığın zaman bakıyorsun ki yataktasın, cinlerle arkadaşlıkda böyle birşey
012 Yorumla
Soran+1 yılRüyadan hayaldenmi ibaret
- +1 yıl
Senin için öyle ve senin gördüklerini başka hiç kimse göremiyor
Soran+1 yılOnu biliyorum
Ama uykudan uyanmış gibimi oluyosun- +1 yıl
Cinler insanlar gibi et ve kemikten ibaret değil, onları Allah onları ateşten yaratmıştır, arkadaşım gittiğin yol, padişahın koruluğu, en küçük bir yanlışında ölürsün
Soran+1 yılBiliyorum elektrik enerji gibiymişler ama farklı suretlere bürünüyomuşlar
- +1 yıl
Burada sorma bu konuyu tanıdığın hocadan bastettin az önce, ona sor, o sana daha iyi izah eder
Soran+1 yılOna sorarsam bana bir güzel sopa atar
- +1 yıl
Neden sana sopa atar?
Soran+1 yılHenüz kafadan kontaklaştığımı bilmiyo
Delirdinmi yavrum der- +1 yıl
Akıllı temiz bir insansın, yapmak istediğinin yanlış olduğunu herkes söylüyorsa vardır insanların bir bildiği
- +1 yıl
Cin çağırmak için dindar olman gerek melek görmen için hergün elinde tesbih tutup çekeceksin ve 5 vakit namaz kılacaksın ve bundan daha fazlası
- +1 yıl
3. gözün açılması lazım ama 3. gözünü göremezsin oda imanın kuvvetliyse ama yaşın küçükse yapma bulaşma müslüman çağıracağım diye kötü cin çağırırsan sen ondan bir şey istersen bedelini çok fena bir şekilde ödetir mesela anneni kes der kesmezsen acı çekersin alimle konuşacaksın burada tecrübeli bulmakla olmuyor bu işler
inci.sozlukspot.com/.../
incici bir çocuk yazmıştı birkaç ay önce okumuştum pek uydurma birşeye de benzemiyor gerçi ama sen bilirsin00 YorumlaBak o işler çok kolay olmuyor başına musallat olurlar kurtulamassın. Cinlerle uğraşmak iyi değil. Hem ilk çagırmaya hemen gelmezler
25 Yorumla
Soran+1 yılSitedekiler vazgeçirdi saolsun gerek yok :))
Soran+1 yılEvet bir an geldi geçti
- +1 yıl
(KARDEŞİNİZ)
+1 yılmüslüman cin çağıramazsın onların bize görünmesi yasak. ben müslümanım ama kalbim temiz kurallara uymama gerek yok mantığı sadece türkiyedeki insanlar için geçerli cinlerde böyle bir şey olduğunu sanmıyorum
23 Yorumla- +1 yıl
Çağırırsan müslümanıda gelir hristiyanıda, çağırması kolay göndermeyi imkansıza yakın
- +1 yıl
@Tugrahan74 imkansız değil
- +1 yıl
@Tugrahan74 imkansız felan değil nas oku 100 kere koruyucu melek gelir
Sen bu işleri çok mu kolay sanıyorsun? Müslüman olan cinler gelmez, kafirler gelir. Ve senle dost falan olmazlar anca ellerinde kukla olursun.
317 Yorumla
Soran+1 yılNeden müslüman gelmez?
Onları çağıran çok var dost olan
Ben neden kukla olayım namazında niyazında bir çocuğum
Soran+1 yılÖyle birşeymi söyledim?
Ben kimiki zavallı danda zavallı bir kul
Soran+1 yılBu konu hakkında en ufak bilgim yok olsaydı buraya yazmazdım zaten
Soran+1 yılOnun ilmide mi varmış ilginç
Soran+1 yılEllerinde kukla olursun yazmıştın
Nasıl oluyo bu dediğin
Misal ne yapmamı isterler
Soran+1 yılSaçma cinle cinsel ilişkimi olur onlar dalga elektrik akımı gibi deyilmi
Soran+1 yılIyyy cine elimi sürmem
Soran+1 yılHayır bir anlat bilgin varsa nasıl giriliyo saçma deyilmi elektrikle ilişkiye girmek ışıkla ilişkiye girmek
- +1 yıl
Yahu medyumlar ve bir çok falcı nasıl ediniyor o bilgileri nasıl fal bakıyor sanıyorsun? bunun bir karşılığı var demi? Farklı şekillerde bedenleniyorlar zaten oldukları gibi mi görünüyorlar sanıyorsun. Hazır bilgi yok daha fazla, bu toplum bu yüzden ilerlemiyor hep hazır istiyorsunuz git araştır. iyi günler.
Soran+1 yılHahaha haklısın ya hazır versen olmamı lütfen
- +1 yıl
müslüman olanlarda gelir istersen anlatayım
- +1 yıl
Burada tek bir bilgisiz var o da sensin kafir cinler ve müslüman cinleri çağırma yöntemleri farklıdır
Arkadaşlar eyer kalbimizde iman anlınız secdeye diliniz zikre ve duaya gitmiyorsa bu tür olaylara gitmeyin cağırıyım göreyim derken ya felç olursunuz ya da kalpten gidersiniz çok korkarsınız eyer çok merak ediyorsanız sorunuz varsa onlara ben sorabilirim bunu canlı canlı gösterebilirim de amaç sadece merakınızı gidermek
24 Yorumla- +1 yıl
Varsa özelden yazar misin ben yazamıyorum ya da insta falan var mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüslüman cin gelmez Allahtan korkar bu boyuta geçmez anca başka gelir sonra olan sana olur bulaşma
110 Yorumla
Soran+1 yılİyide bizim bir hoca var gayet müslüman çok imanlı o görüşüyomuş tabi herkese söylemiyo hatta evliymiş galiba
Ama çok dini bütün heybetli biri
Cevap sahibi+1 yılbilmem sanmıyorum hem kötü bişey ya be nbikere yasadım bence boşver
Soran+1 yılYa bir anlat Allah aşkına ne yaşadın korkmadınmı
Cevap sahibi+1 yılkorktum ya tam bir şey gördüm sayılmaz ama kötüydü , ben kocamla yatmıştım ne oldu bilmiyorum beni almaya geldiler hatat eşim bıçak getirdi seni kimseye vermicem filan die sonra malum vaziyette mecburen sure okudum geçti ama kötüydü ya hayalle gerçek arası birşeydi ve elektirik çarpması gibi ama can yakmıyor değişik bişey iste bidaha olmadı ama cidden götüreceklerdi beni çok korktumm eşimde korktu
Soran+1 yılAllah allah seni götürmeye geliyolar öyle ellerini kollarını sallaya sallaya ilginçmiş
Cevap sahibi+1 yılya öyle bir durum değil işte anlayamıyorsun hayalle gerçek arası değişik bir durum ama o boyuta geçtiğimi hissettim hiç iyi bişey değildi sure okumasaydı ne olurdu bilmiyorum uzunca bir süre atlatamadık bu durumu yani tek bana olsa rüya der geçerdim eşimede oldu cidden bulaşma derim ben fazlası ile korktum bu kadaru bile yetti
- +1 yıl
(KARDEŞİNİZ) - +1 yıl
Karabasan görmüşsün gelmişsin cin gördüm diyorsun cini görmek için alim olman gerek
(KARDEŞİNİZ)20 Yorumlahiç bulaşmasanız iyi edersiniz din olarak ta sakıncalı bir durum olmaktan ziyade yok diyen bile var yorumda ayeti yalanlıyor, kıble yüzü görmemiş :D:D ama tavsiyem arkadaşlık ediniz meta fizikte altın parlak şeylerden hoşlandıkları için sizi direk altına götürecektir gömüyle uğraşan arkadaşlar varsa gelsin elimde bir tane fazla cinim var ::D:D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 996 cevap paylaştı. sen normal insan bulamamışsın cin istiyorsun bir de... nasıl olacak o? bir de bu siteden yardım istiyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D insanlarda istemiyo bence müslüman cinlerde istemez
Soran+1 yılBeni...
+1 yılkarabasannedir.tr.gg/...-Y-Oe-NTEM%26%23304%3B.htm
Bu işine yarar14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama çok uzun yaa
- +1 yıl
Huddam edin o zaman arastir huddamligi
- +1 yıl
(KARDEŞİNİZ)
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha
+1 yılhocam bende yalnızım gel biz birlikte konuşalım hiç bunu düşünmemiştim ilkez böyle bir yazı görüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic bulasma!
Kurtulmasi zor dalgaya gelmez bu isler iyi we kötü cinler war ben kötüsüne rast geldim we daha halla gitmedi :/
Cok kötü ya yapma.23 Yorumla- +1 yıl
Banada kötüsü denk geldi ama bizim çektiğimiz kadar hiç kimse çekmemiştir sanırım çok şükür biz kurtulduk bana özelden Ulaş kurutman için sana bir kaç şey söyleyim. Biz kâfir cinlerden kurtulmak için ne hocalara gittik şehir şehir gezdik ama hiç kimse kurtaramadı bizi ne paralar verdik hocalara en son çok iyi bir hocaya denk geldik bizden para bile almadan bizi kurtardı zaten gerçek hoca para alarak yapılan hocalik değil para ile yapanlar sana daha çok musallat ediyorlar
- +1 yıl
(KARDEŞİNİZ)
+1 yılcinler görünmez. imam şafii der ki;cinleri gördüğünü iddia eden birinin şahitliğini kabul etmeyin. bunlarla uğraşmayın, sonra musallat olurla kötü şeyler yaşarsınız Allah korusun.
04 Yorumla- +1 yıl
(KARDEŞİNİZ) - +1 yıl
@ebudarele sövmek istemiyorum
Süphaneke duasını tersten oku geliyo. Bana hristiyanı denk geldi ama zamanla dostluk kurduk şimdi müslüman oldu ama sağlam içiyoruz sohbeti iyi
24 Yorumla
Soran+1 yıl:D tövbe tövbe tersten oku derken nasıl tersten o nası oluyo
Soran+1 yılBen içmem günah Allah dilimizi yakar sonra :)
bu işlerle ugraşma istersen dostum tabi başına bela almak istemiyorsan
05 Yorumla
Soran+1 yılOffff... Ya bir kerede olumlu cevap verin yahu
- +1 yıl
nasıl olumlu cevap verelim kafayı sıyırmışsın ve biliyor musun sana cinler gerçekten gelmiş normal bir insan asla böyle düşünmez yakında musallat falan olurlar bak eğer ki onlara bulaşırsan bazıları korkutur bazıları ise sağ bırakmaz bol bol dua oku bence etrafta bir çok insan varken ne diye cin canına susamışsın sen.
Soran+1 yıl@gizemnur8 bak gizemnur ruhsal boşluktayım ve şu anda bir insanın hayatı nasıl berbat gidebilirse ben bunu en alasına kadar yaşıyorum yalnızlığı dibine kadar
Etrafım beni görünmez olarak varsayan insanlarla dolu ve beni yok saydıkları için bende onları yok saymak istiyorum
Soran+1 yılNeyi cinlemi ya sadece arkadaşlık kurmak istiyodum vazgeçtim sonra
Don't worry
+1 yılmüslüman olanı gelmes seytani olanı gelir kendini müslüma olarak tanıtır boyutlar arsı iletisim kuranda yasaktır cünkü
11 Yorumla
+1 yılya benim bildiğim yanlış olabilir ama astral seyah yaptığın zaman müslüman cinlerle karşılaşma ihtimalin varmış
01 Yorumla- +1 yıl
(KARDEŞİNİZ)
Bilemiyorum gelen çağır gelen müslüman değilse gönder
03 Yorumla
Soran+1 yılHaha evet zaten git deyince gidiyodu oda
Soran+1 yılİyide biz onları göndercek kadar güçlü deyiliz heleki ben kaşınmışken gitmez
Arkadaşlar onları çağırmayı falan denemeyin onlar gözükmez ancak allahu teala izin verirse onlar sizinle dost olur ve görürsünüz çağırma vb şeylerde kötü huylu olanları kendinize musallat edersiniz uzak durun
00 Yorumla
+1 yılSacmalamak ya da sacmalamamak iste butun mesele bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen :D
Bende çok denedim ama hep. Ecnebi geldi anlaşamadık.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe ettin sonra nasıl yolladın
Soran+1 yılAferin :D
Cinleri bende çağırdım. Bana ygs için yardım etti çünkü hayırlı bir cindi onunla dost olduk beraber test filan çözüyoz yaa👹📕📖📑📚
11 Yorumla- +1 yıl
(KARDEŞİNİZ)
l*n manyakmısın flash tv ye çık daha iyi
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahagahahA
allah aşkına bu malca düşünceleri nerden buluyonuz. çok merak ettim
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden malca olsun
Soran+1 yılHaklısın ama bulamadım
posta yoluyla bırakıyorlar eve
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bişey olmaz çağır. Ortamı hazırla ilk önce ondan sonra çağırırsın
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir ortam?
Cevap sahibi+1 yılKaranlık olmalı ıssız olmalı yalnızda olabilirsin ama inanmak gerek geleceğine istemelisin gelmesini
Soran+1 yılSen denedinmi oluyomu nerden biliyon
Cevap sahibi+1 yılBen denemedim ama artık cin mi herneyse 3 defa gördüm özele gelde anlatim
Soran+1 yıltamam geliyorum
Soran+1 yılMesaj yolladım
+1 yılİnstagramdan bana ulaş ben sana yardımcı olucam nazar_miyyxx ulaş bana😃
01 Yorumla- +1 yıl
senin cinler hakkinda bilgin falan mi var
+1 yılben o topa hiç girme derim :)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yani kafayı yemişsin bence
00 YorumlaAllahını seven cin gelsin de :P
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha aynen
cin gelir misin de niyeti varsa öylede gelir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha
Cin çağıramazsın çünkü cin diye bir şey yok ^^
018 Yorumla
Soran+1 yılyok mu eminmisin
Gece tekrar konuşak hatta kal dostum
Soran+1 yılArkana bak evladım tam ordayım
Soran+1 yılBekle duvarın içinden çıkıyorum
Soran+1 yılDur deniyim
Hoooooooo üğüüüüüüfffffffff
Pümöççööçf
Evet oluyor
Soran+1 yılNe diyorsun uçabiliyorum
Soran+1 yılHarbi inanmıyonmu neden ayet var haklarında dinimiz onların varlığını kabul ediyo onlarıda Allah yarattı
Soran+1 yılAnlamadım cin yok mu diyo hocalar
bir ara bakarım şimdi işim var
Soran+1 yılSen altın bulup dişiyle isirmadan çikolata sanıp çocuğa veren bir adamsın
Geçmiş olsun sana geçmiş olsun
Soran+1 yılBen zaten gözlerimi yani yaradanın yarattığı gözlerimi şu muhteşem şekilde yaratılmış ve en muhteşem renklerle kuşatılmış dünyaya açtığımda
Hatta daha doğmamışken kalü belada gerçeğimle tanıştım ve ona diyer bütün yarattıkları gibi elestü birabbiküm dedim
Sen benim kainatın evrenin karanlıkta kara taşın üstünde yürüyen kara karıncanın rabbisin dedim
Hamdolsun rabbime müslümanlıkla şereflendim ve Allahtan dileyim bu şerefle imtihan dünyasına gözlerimi yummak ve
Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne muhammeden abdühu ve rasuluhu diyerek son nefesimi vermek.
+1 yılSen git müslüman gelsin demen lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılHarbi vezirin sol kolumusan
+1 yılAdamlar cin bulduda müslümanını arıyo mq
01 Yorumla
Soran+1 yıl:DDD
+1 yılBaşına bela alcan
10 Yorumla
+1 yılDelimisin be
01 Yorumla
Soran+1 yılDeliyim be
Bana ulaş seni aydınlatayım.
00 Yorumla
+1 yılneden buna ihtiyaç duyuyorsun ki
00 Yorumlahmm söyleriz anamm.
03 Yorumla- +1 yıl
(KARDEŞİNİZ) - +1 yıl
@ebudarele sendemi bir cin sin merak ettimde onlar gibi konuşuyorsun?
Sacmalama be
09 Yorumla
Soran+1 yılHadi bee
Soran+1 yılNe konuşuyon öyle tubibik tubibik
Soran+1 yılBak tubibik ibibikler öter ötmez ordayım ;)
Soran+1 yılSen ne diyon bee
Soran+1 yılTubişim özelden yaz bana arkadaşım ol ;)
Bak yanlızlıktan cin çağırcam
Nasıl bir vaziyetteyim gör
+1 yılbonzun zararları
01 Yorumla
Soran+1 yılBonzai olmasın o
Tövbe tövbe
01 Yorumla
Soran+1 yılYa niye :D
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Neyin kafası bu?
08 Yorumla
Soran+1 yılYalnız kafası sende dene güzel oluyo
Soran+1 yılOlmuyorrr kimse beni istemiyor
Soran+1 yılBanane çağırcam
Soran+1 yılİlk fırsattada senin kim olduğunu bulup üzerine ateşler saldıracağım
Soran+1 yılHahaha cüle cüle
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem