Okuduğum bölümden, Trabzon'a yatay geçiş yapmak istiyorum? Sizce nasıl fikir? İnsanları zor mu? Ortamı nasıl?

Okuduğum bölümden, Trabzon'a yatay geçiş yapmak istiyorum? Sizce nasıl fikir? İnsanları zor mu? Ortamı nasıl?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Trabzonlular iyidir güzel yerdir orada aşkını buldu biri orada okudu üniversiteyi bir çocuğu var
Ne güzel.
Bana deseler ki, sana sukadar para veriyorum Trabzona sadece tatile git diye, yine gitmem amg.
Biz Karadenizliler de, bizi sevmeyenlere bayılıyorduk zaten. Biz de yalvarıyorduk zaten, "Ne olur, bize tatile gelin." diye.
İyi de insanı çok deli ve çok Arap var
Trabzon'da çok Arap olduğunu biliyorum çünkü oraya gitmiştim. Ama bana ne yapabilirler ki? Benim, onlarla hiçbir işim olmaz. İnsanları nasıl deli? Çok mu sinirli?
Çok sinirli yani kendini yabancı hissedersin o açıdan Arap fazla dedim üslubu dikkat etmen lazım
Hmm anladım, cevap için teşekkür ederim. Ben de Trabzonlular gibi Doğu Karadenizliyim aslında. Beni de dışlarlar mı sizce?
Rizeli misin
Hayır, Giresunluyum.
Bilmiyorum o kadar Rize den Trabzon gezmeyi gitmiştim birbirini sevmiyorlardi
Giresunlu birisini de dışlarlar mı? Kendilerinden olmayanları dışladıklarını duymuştum.
Anladım, cevap için teşekkür ederim.
Hiç bilmiyorum ama çok tutucu insanlar FB az kalsın silahlı kavga olacaktı rica ederim
Evet, maalesef, genel olarak çok agresif yapıları var.
Evet öyle
KTÜ de okuyabilirsin
Benim bölümüm, KTÜ'de yok. Trabzon Üniversitesi'nde var. Oraya gitmek istiyorum.
Yani git bence güzel yer
Hmm, siz Trabzonlu musunuz?
Yok ama Trabzon'da okumaya giden bir eski arkadaşım vardı
Hmm, anladım, cevap için teşekkür ederim.
Rica ederim
Kötü fikir
Neden?