Bozdu Osmanlı ailesinin kendisi de bozuldu yabancı kadinlarla evlenerek. Osmanlı torunlarının çoğu Türke benzemiyor. Anadolu halkı da baya karıştı elbette
Zamanında fars ve Arap kökenlilerle evlilikler yapılmış ve sonuç ortada melez bir millet haline geldik. Şimdi de kızlarımız sağolsunlar zenci, korseli ve hintlilerle evlenerek ırkımızı yok ediyorlar. Cidden beyin yok bu millette
Onun parayla pek alakası yok ya. Genelde kredi kartlarını patlatıyorlar. Kapitalizmin kölesi olduk. Amaçlanan şey de bu zaten. Bu şekilde uyutuyorlar. Baksana hiçbir şeye tepki falan veremiyoruz. Mustafa Kemal'in çok güzel bir sözü var. "Uyuyan milletler ya ölür ya da köle olarak uyanır." Dur bakalım ölecek miyiz yoksa köle mi olacağız? Merak ediyorum 🙂
Harbi ya arap olduk bu ne Hal Yabancı Devletlere bakıyorum birde bize bakıyorum abowww onlar uzun güzel yakışıklı biz maymun gibiyiz Vallahi billahi tabiki istisna var
Ama şöyle bir şey var diye duydum yalanmı bilmiyorum böyle RTE den daha üst Işte trumptan daha üst kişiler varmış dünyayı yöneten onlar bazı şeyleri belirliyormuş türkiyeye mültecilerin girmesinin uygun olup olmadığını işte dünyayı yöneten başka elemanlar varmış
Ülkenin kanı bozuk bu Osmanlıdan beri böyle Ermenisi var yahudisi var rumu var kürtü var varda var işte her TC kimliği taşıyan gerçek Türk değil Osmanlı bundan parçalandı şimdide Türkiyeyi bu duruma sokmak istiyorlar başa geçenlerde bu yapıya hizmet ediyor
Her yerden bölünmesi için çabalıyorlar örf adet olsun ( lgbt çoğaldı örf adet bitti) din yönden olsun gösterişten ibaret kim yaşıyor gerçek dinini kimse bütün pis işlerde tarikatçılar çıkıyor adamlar oturduğu yerden para akıyor daha ellerine bir çivi çakmamış bu tipler para onlarda devletin kamularında ihaleler bunlarda
Sanmam millet ne diyorsa bak o oluyor şayet yurt dışı gurbetçiler oy kullanmasa baştaki kaybetmişti seçimi birde bu bela var adam burada yaşamıyor oy kullanıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bozdu Osmanlı ailesinin kendisi de bozuldu yabancı kadinlarla evlenerek. Osmanlı torunlarının çoğu Türke benzemiyor. Anadolu halkı da baya karıştı elbette
Atatürk bozmadı değilmi
Ataturk ne alaka
Bir tane Adam öyle dediydi
Boş konuşmuş her kimse
Sanki süper genetiğin vardı da. Azıcık biyoloji öğrenin de sonra genetik konuşursunuz. Genetik saflık iyi bir şey değil
Biyoloji biliyorum kardeşim ayt fen bilimlerinde hepsini doğru yaptım
Adam biyolojime laf ediyor ya sen bitkide üreme dna ve genetik Kodu kaç antikodon kaç kodon nükleotit onları biliyormusun veya protein sentezini
Fen liseliyim knk.
Tamam bende fen lisesinden mezunum
De yi ayır da sonra fen liseli olursun. Herkesi de doldurmuşlar güzelim liselere
Allahım yarabbim edebiyat sınavındayız yazım kuralları çalışıyoruz sanki kanka biliyorum yazım kurallarını sadece dikkat etmiyorum yazarken
Okay
Tıp okumak mantıklı mı sizce?
Seviyorsan çok mantıklı.
Son zamanlarda gördüğüm kaliteli sorulardan biri 👏🏽👏🏽👏🏽
Neden 😂
Herkes öyle güzel uyuyor ki uyandırmaya çalışınca sana deli muamelesi yapıyorlar 😂😂
canım işte ya Ben kendimden utanıyorum vallahi billahi
Yabancı ülkeler süper süper abi
Osmanlı'ya kalmadan zaten bozulmaya başladıydi 1071'den önce
Kaldı ki çok fazla yabancı var Osmanlı'ya katılıp Türkiye'de yaşayan benim gibi milyonlarca
Boy pos tip güzellik mevzusundan bahsediyorum
Özellikle Talas savaşı sonrasında Ortadoğu ile kaynaştı öz Türkler
İyi halt yemişler
Kısaca Ortadoğu'nun baskın olmak üzere Balkan, Kafkas, Yunan genlerine sahibiz. Normal
Abd gençlerine baksak işte çoğu boylu poslu genç yakışıklı veya güzel oluyor
Bizim ülke arabistan
Amerika'ya ilk göç edenler Avrupa'lilar. Normal bu durum
🥺 Yazık bize
O kadar kötü değiliz
Kötünün iyisimi 😂😂😂😂
Öyle gibi. En azından baya güzel kız var Türkiye'de
Tesadüf
Dünyadaki en saçma soru senin genetigini baban ve annen bozmuş
Hakaret etme
Hakaret etmedim
Genetikten ziyade melezleştik.
Suriyeli afganlıyı doldurdular
Zamanında fars ve Arap kökenlilerle evlilikler yapılmış ve sonuç ortada melez bir millet haline geldik. Şimdi de kızlarımız sağolsunlar zenci, korseli ve hintlilerle evlenerek ırkımızı yok ediyorlar. Cidden beyin yok bu millette
Bu millet akıllanmaz para yok filanda diyorlar abi avm ye giriyorum dopdolu her yer en pahalı mağazalardan giyiyorlar 😂😂
Onun parayla pek alakası yok ya. Genelde kredi kartlarını patlatıyorlar. Kapitalizmin kölesi olduk. Amaçlanan şey de bu zaten. Bu şekilde uyutuyorlar. Baksana hiçbir şeye tepki falan veremiyoruz. Mustafa Kemal'in çok güzel bir sözü var. "Uyuyan milletler ya ölür ya da köle olarak uyanır." Dur bakalım ölecek miyiz yoksa köle mi olacağız? Merak ediyorum 🙂
Felsefe ile aranız nasıl
Sokrates, decarts, platon falan okumadım ama kendi felsefemi yapacak birikimim var gibi 😃
Ben kitap almıştım 2 tane felsefe kitabı bilgili birisine benzitorsunuz diye soracaktım
Çok bilgili olmasam da cahil de değilim ama. Felsefeye ilgin varsa hypetia diye bir film var mutlaka izle. İlk kadın filozof
Araplaştırma cabaları
Harbi ya arap olduk bu ne Hal Yabancı Devletlere bakıyorum birde bize bakıyorum abowww onlar uzun güzel yakışıklı biz maymun gibiyiz Vallahi billahi tabiki istisna var
Halada aynı çabalamadalar ülke 13 milyon mülteci var ondan tipler değişti Türk milletinin
Ahmet davutoğlumu aldı bunları
Sadece omu Menderes'den tut Turgut Özal'a kadar bütün milletten alınmış ülkeye
Ama şöyle bir şey var diye duydum yalanmı bilmiyorum böyle RTE den daha üst Işte trumptan daha üst kişiler varmış dünyayı yöneten onlar bazı şeyleri belirliyormuş türkiyeye mültecilerin girmesinin uygun olup olmadığını işte dünyayı yöneten başka elemanlar varmış
Türkiyenin %20 sini RTE diğer %80 Dış güçler diye bir şey duydum
O var işte parayla satın alıyorlar baştakileri Türk milletini düşünen yokki yol geçen hanı Türkiye
Yok öyle tarikatçı ve takkeli çok memlekette sözde dinci bunlar dinle alakası yok onlar karıştırıyor ülkeyi
Benim dediğim yanlışmı
Anlamadım dediğinizi özür dilerim
Harbi ya şu dinciler karıştırdı ülkeyi hep
Ülkenin kanı bozuk bu Osmanlıdan beri böyle Ermenisi var yahudisi var rumu var kürtü var varda var işte her TC kimliği taşıyan gerçek Türk değil Osmanlı bundan parçalandı şimdide Türkiyeyi bu duruma sokmak istiyorlar başa geçenlerde bu yapıya hizmet ediyor
Her yerden bölünmesi için çabalıyorlar örf adet olsun ( lgbt çoğaldı örf adet bitti) din yönden olsun gösterişten ibaret kim yaşıyor gerçek dinini kimse bütün pis işlerde tarikatçılar çıkıyor adamlar oturduğu yerden para akıyor daha ellerine bir çivi çakmamış bu tipler para onlarda devletin kamularında ihaleler bunlarda
Anladım hocam çok teşekkürler birde şu kılıçdaroğlu tayyibin adamı olabilirmi çünkü sürekli kaybetmesi saçma geldi tiyatro olabilirmi
Sanmam millet ne diyorsa bak o oluyor şayet yurt dışı gurbetçiler oy kullanmasa baştaki kaybetmişti seçimi birde bu bela var adam burada yaşamıyor oy kullanıyor
Osmanlı mi bilmiyorum ama gidişat kötü
Sen zaten ozmandan geliyorsun
Gelmez olaydık keşke
Guzel cevap saygilar
Sen Türk degisilsin galiba
Türküm ne Alaka
Genetiğinin bozulduğunu mu düşünüyorsun
Evet genetiğimiz bozuk kısa boyluyuz
Orta tipliyiz
Zaten türk boyu o kadar uzun böyle değil
İşte insanı psikolojik açıdan yıpratıyor bu şeyler
Senin boyun kısa mi
174
Bayağı da idealsin bir kadın olarak
Bende 4 santim kisasin
Kötü kötü
Nesi kötü kaç metre olmayı düşünüyorsun
Tip yok bişey yok milletin yüzüne bakamıyorum ben konuşurken
Hadi ya daha yaşın kaç senjn duzelirsin
Yaş 18
Eee daha çok değişken olursun
Bakacaz 😂🥺😊😔🙄🤔
Bi bak baktım olmadı tekrar bsk
Ne anlamda ya
Fiziki anlamda
Nasıl bozulucak ki
Nasıl bozulmasın kahvede Okey oynayan dayıları görmüyonmu sen
Ne anlamda
Boy pos tip güzellik
İyi mi oldu kötü mğ
Kahvede ki Okey oynayan dayılara bakıp birde Yabancı Devletlere bakarsanız anlarsnızı
Gelişmek farklı ama erkek gibi erkek ya da kadın gibi kadın kalmamış doğru